-
Anonim
Nie wiem jak to było w waszych grupach, bo w mojej(3) zupełnie przez przypadek dowiedzieliśmy się o czekającym nas już niebawem kolokwium.... Tym sądnym dniem ma byc 8XII hmm...; / -
Bachelorette
Kiedy to sie dowiedzielismy ale co na nim bedzie, oto jest pytanie, ostatnie rzedy nic nie slyszaly :D -
Anonim
-
Darek :)
-
-
Anonim
-
Anonim
powiem Ci, że pierwsze podobnie;p bedzie z tego co bylo, czyli najwazniejsze rzeczy z tych tekstów źródlowych no i takie zagadnienia jak dzisiaj omawialismy.... probowalismy namowic pana, żeby nam wypisal tak w punktach, czego tzreba sie nauczyc, ale niestety nie zgodzil sie.... -
Anonim
-
dread.
no zupełnie niepoważny, że nie chciał nam wypisać xD
ale z tego co zauważyłam sytuacja bardzo go bawiła hehe.
apropo kolosa 'jeżeli ktoś czytał, ze zrozumieniem' teksty na kolejne zajęcia i je omawiał to nie powinien mieć problemów'. pięknie! -
Darek :)
-
Anonim
hehehehe no myślałem, ze nic mnie już dziś nie zaskoczy, a jednak <lol2>
dla mnie to czarna magia więc będzie ostro :) -
justyna_58:*
Hmm...nic nie wiem o żadnym kolokwium...ot zaskoczył nas ten szalony Pan doktor... -
Aś! :]
Pan Doktor Romanowski miał bardzo dobry humor dzisiaj :D Wieść o kolokwium spadła na nas jak grom z jasnego nieba :D -
dobrze, że wogóle spadła; P
lepiej się dowiedzieć późno niż wcale. ale chyba nie będzie tak źle; ) -
droian
-
AvanGaard
A jutro będziemy kontynuuwać material z ostatnich zajęć, czy coś nowego; > -
Anonim
-
Mońka
Zaoczne stosunki już miały to kolokwium, może trzeba zapytać jakie pytania mieli. -
M.W.
-
.. lolalola.
dr Romanowski wysłał na naszego maila drugorocznego najwyraźniej materiały dla was - o obywatelskim nieposłuszeństwie.
podajcie jakiegoś maila waszego to wam prześlę :) -
!WANTED!