-
hejo! :) byłam na step up przedwczoraj na pokazie przedpremierowym i strasznie mi się spodobała właśnie muzyka :) mimo że poszłam do kina głównie ze względu na taniec... nom. tyle że na soundtracku znajdują się tylko i wyłącznie piosenki hiphopowe z tekstem śpiewanym/rapowanym, a ja bym chciała zdobyć tą muzykę do której oni tańczyli na koniuszku samym... no więc... czy ktoś z was ma jakiś pomysł jak mogłabym ją zdobyć???; ] w ogóle, jak wam się muzyka podobała?
-
Anonim
Masz racje muza jest świetna a taniec jeszcze lepszy; p
Niestety nie mam pojęcia jak możesz zdobyć tą muzykę; p
ps. Super przystojny jest ten główny bohater ........ zgadzacie się ? -
Maciek
-
Anonim
Do kina wprawdzie dopiero pójdę po premierze, ale muza we fragmentach filmu i trailerze wymiata :D
A jak patrzę na taneczne poczynania to tym szybciej chcę obejrzeć film ^^
[Swoją drogą niedawno obejrzałam 'Rewanż' gdzie tańcza dużo hiphopu i breaka;)] -
-
Anonim
>♪ JumperMama ♪ napisała:
>a ja bym chciała zdobyć
>tą muzykę do której oni tańczyli na
>koniuszku samym... no więc... czy ktoś z was ma
>jakiś pomysł jak mogłabym ją
>zdobyć???; ] w ogóle, jak wam się muzyka
>podobała?
własnie ja tez bym chciala tą piosenke a jej nie ma na soundtracku :(:( nawet nie moge znalesc tytulu do niej :( -
Brooke:)
Rewanż supeer film:D
Tak samo jak Honey , W rytmie hh , dd 1 i dd 2 :)
a no i oczywiscie Step Up:)
Pozdro:)
Muza swietna nic dodac nic ując;] -
Anonim
Film bardzo mi się podobał, muzyka również. A co do głównego aktora to rzeczywiście był przystojny (: pozdrawiam -
Kasia.
-
Dżesa
-
Marysia Skołożyńska
byłam na przedpremierówce.
BOSKA.
ale nie bede nic mówić, bo Ci którzy nie obejżeli, nie beda mieli takiej frajdy.:) -
Kasia.
heheh ja widziałam reklamy...ja kce 1 września!!!!!! mimo tego,że zaraz potem do szkoły; p -
m a r i p o s a
>Renata napisała:
>najlepiej sobie sciagnij z internetu ja juz mam od wczoraj
>:)
no dobra, ale to nie takie proste... wiesz może jaki tytuł ma ten kawałek?? -
Maciek
To wszystkie piosenki z filmu i z plytki:
01. Yung Joc Feat. 3LW - Bout It 4:25
02. Ciara Feat. Chamillionaire - 4:23
Get Up
03. Sean Paul Feat. Keyshia Cole 4:05
- (When You Gonna) Give It Up
To Me
04. Petey Pablo - Show Me The 3:44
Money
05. Kelis - 80's Joint 3:12
06. Samantha Jade - Step Up 3:25
07. Chris Brown - Say Goodbye 4:47
08. Anthony Hamilton - Dear Life 4:15
09. Drew Sidora Feat. Mario - 3:44
For The Love
10. Clipse Feat. Re-Up Gang & 4:42
Roscoe P. Goldchain - Ain't
Cha
11. Youngbloodz - I'mma Shine 3:38
12. Dolla - Feelin' Myself 3:45
13. Drew Sidora - Til The Dawn 3:10
14. Deep Side - Lovely 4:03
15. Gina Ren - U Must Be 4:45
16. Jamie Scott - Made 2:15
Ale o ktory kawalek Ci konkretnie chodzi to niewiem, sciagnij z emule cala plyte z muzyka ze "Step Up" -
Kasia.
-
Anonim
-
Kasia.
-
Dominika
ta piosenka o ktora Ci chodziło nazywa sie 'show me the money" ale nie jest to własnie zapisane na tej liscie coktoras z was zapisała
pozdrowienia ogolnie toja kocham Channing Tatum -
m a r i p o s a
mi chodziło o melodię do której tańczyli w finałowej scenie... nie ma jej na płycie, tam są tylko piosenki, z ktorych najbardziej podobna jest 11 ale to raczej nie ona.... ale dzieki za pomoc -
Dominika
co ja gadam nieogarnieta jestem to jest na tej liscie numer 4 a film jest poprostu zajebisty bylam na [popkazie przedpremierowym -
Ana
a mi się wydaje, że to jest ta pierwsza piosenka na płycie Yung Joc Feat. 3LW - Bout It . Tylko że w filmie jest sama muzyka, a na płytce piosenka.
|
|
Oto grono fanów filmu "Step up" i tańca oczywiście; p ZAPRASZAM; P Channing Tatum i Jenna Dew...
Miejsca grona (1)
-
www.Szkolytanca.pl Zawrat, Warszawa
- Dodaj miejsce