XIV LO im. Stanisława Staszica [1555]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Witam wszystkich zainteresowanych!

Jak zapewne większość z Was zauważyła oblicze strony internetowej XIV LO im. S. Staszica uległo ostatnio pewnej poważnej operacji plastycznej. I niestety nie należała ona do udanych. Poziom artystyczny nowej oprawy graficznej jest żenujący i nie umywa się nawet do poprzedniej wersji strony stworzonej przez ... hmmm... chyba Mateusza :-P Na stronie można znaleźć informację o 'zmianach', jednakże miały one nastąpić 'do 15 listopada' :-/ Apeluję o jak najszybsze wyjaśnienie sprawy oraz zmianę szaty graficznej na inną.

Webmaster musi odejść!
    ;]

A tak na serio :-P to zróbcie coś z tym. Poprzednia wersja była lepsza :-/

Kamil
  • Ziomal

Według mnie, nowa szata graficzna po prostu za bardzo wali po oczach. Nie da się spokojnie przeczytać tego co jest na stronie, bo po prostu bolą oczy. No i wygląd strony nie nawiązuje do jej tematyki. Rozumiem, że strona nie może wyglądać jak witryna szpitala czy ministerstwa (czyt. być nudna), ale taki "powiew młodzieńczej energii" jest lekką przesadą.

pzdr

Ziomal
  • Anonim

rzeczywiście piękne toto nie jest
  • Basso Cantante

Bez przesady....nie jest wcale gorsza od poprzedniej...
    ja bym powiedział, że podobna ( jeśli chodzi o jakość)
  • Anonim

Nie jest gorsza? No może i rzeczywiście nie jest gorsza, bo żeby była, to trzeba najpierw móc je porównać. Dlatego poprawię swoją wypowiedź:
    Aktualna strona jest *nieporównywalnie* gorsza od poprzedniej.
    Tamta miała dużo lepszą szatę graficzną, od razu widać było, że jest to szkoła o profilu (w przeważającej mierze; ]) matematyczno-fizycznym. Nawet tło było ciekawsze. A teraz? Ludzie! Jak się patrzę na te trzy fale/paski/licho-wie-co to mi się płakać chce! Drechy się jakieś wzięły za webmasterstwo czy co?? To już nawet niech ten niezaciekawy niebieski kolor zostanie, ale zmieńcie chociaż logo :-/

No i jeszcze RSS'a wywalili :-/
  • Jasiek

i ciągle jest brzydko:/
    ten stary, beżowy Staszic, był z finezją i pomysłem.
    to co teraz jest chyba trochę ekhm... "proste" (żeby nie powiedzieć prostackie:P )
    miło by było jakby komuś zdolnemu chciało się nad tym popracować.
  • Marcin

> ten stary, beżowy Staszic, był z finezją i pomysłem.

Dlatego np ja cały czas z niego korzystam..
  • Anonim

logowanie się na mejle na bossie via www? ZDRADA!
  • ElFilipo

>Fikander napisał
    >logowanie się na mejle na bossie via www? ZDRADA!

Fuj, to tak...Onetowo. Poczekajmy jeszcze na możliwość założenia bloga w domenie .staszic.waw.pl
  • Anonim

co za problem zainstalować wordpressa? :)
| |

Grono uczniów, absolwentów, pracowników i osób związanych z XIV LO im. S. Staszica (dawniej Got...

XIV Liceum Ogólnokształcące

• do

Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (4)