-
^^ ŁazaaR ^^
Siema :) jak pewnie wiekszosc chlopcow wie odbywaja sie zawody w pilke nozna ; ) chyba fajnieby bylo gdybysmy ogarneli jakis sklad :) uwazam ze lepiej byloby zostawic to w rekach kolegow ze starszych klas; ) ja tu nie mam prawie nic do gadania.
Jest ktos chetny? ja za conajmniej 3 moge zareczyc z mojej tylko klasy
pzdr; ) -
ŤẫđغǾ
Przyznam ze nic nie wiedzialem. To sa zawody na hali, na malym otwartym czy na wymiarowce? I to miedzyszkolne, czy dowolne sklady? Ja bym chetnie na bramie stanal -
Michał
-
ŤẫđغǾ
>Michał napisał
>ja tez chetnie zagram byle nie bramka;]
Co do bramki to jeden chetny na pewno bedzie:P Nie chce sie wypowiadac za innych, ale w mojej klasie są jeszcze ze 2-3 niezłe osoby (jedna pewnie niedługo sie wypowie, a drugie nie ma grona ale gra na gwardii i grał w reprezentacji Polski kilka lat temu wiec może warto) -
-
carry
Łazzar powiedz o jakie zawody Ci chodzi ?
bo też nie wime o czym mówisz [nie rób nadzie że a póxniej nie wypali]
jełśi to mojaą być zawody między szkolne to najpier zagadaj z nauczycielami czy ktoś zechce poprowadzić drużyne:
czyli zrobi sks'y w piłkę i pojedize na ewentualne zawody :P
a o zawodników sie nie martw, chętnyuch jest dużo,
jak z ich poziomem.. hehe to w końcu Staszic -
^^ ŁazaaR ^^
@pupa
No gadalem z p.Laan i mowi ze trzeba najpierw ogarnac chenych :P zeby nie bylo ze potem cos sie dzieje i nie ma kto grac; ) a i pewnie sie zgodzi cos porobic np te sks'y zeby sie nam udalo :)
Jak zadeklaruje sie 15 osob ta ide sie plaszczyc dalej przed nauczycielami :P wiec powiedzcie wszytkim!
Jak bedzie cieplej to zrobimy scislejszy casting; p na boisku :)
A grac bedziemy po 11 na ligowym :P jakos wiosna... tyle wiem na razie
Kolega z kadry mile widziany; )
wiec?? -
^^ ŁazaaR ^^
grrr i chodzi mi o takie zawody co sie nazywaja miedzyszkolne w dzielnicy ochota
o!
jak sie komus nie chce (a potrafi grac) to moze wizja stypendium go zacheci ,choc nie ja je bede przyznawal :P -
Max
Na casting chętnie przyjdę, a jeśli bedzie 15 lepszych chetnych to trudno :P -
Kosik
-
Anonim
Łazar mowilem Ci ze sie z Bananem zalozylem, ze skompletujemy druzyne i nie przegramy kazdego meczu co najmniej 4 bramkami ^^
co do sksow nie ma kto ich prowadzic - przynajmniej takie info dostalem od pr0fesora :) no chyba ze pani Lann ma ochote przychodzic o 7 rano i posiedziec tam z nami -
LuMatt
>Tadek napisał
>Co do bramki to jeden chetny na pewno bedzie:P Nie chce sie
>wypowiadac za innych, ale w mojej klasie są jeszcze ze 2-3
>niezłe osoby (jedna pewnie niedługo sie wypowie, a drugie
>nie ma grona ale gra na gwardii i grał w reprezentacji
>Polski kilka lat temu wiec może warto)
Nie musisz nam robic entree Tadziu, jesli chodzi o mnie i juana to zagramy, tylko rzeczywiscie zeby spotkac sie pare razy zeby tam sie nie skompromitowac, a co do sksow to zgadzam sie z oskarem, sam robilem liste na pocz roku... -
Sensi
hehe :) no warto byloby sie spotkac jakos, bo w sumie nie wiadomo na razie czy chetnych jest 10 osob czy 30 :) (w tym ja ); ] -
Anonim
zagram, 1f, nie grałem w slipach przez zerwane więzadło, w piątek wracam do ruchu... :)
Zresztą Łazar, łączy nas Okęcie; ] -
żochu
coś czuję że tych chętnych może być więcej niż 30... :) z samej 1e są przynajmniej 3-4 zainteresowane osoby xP w tym ofc ja... x) -
LuMatt
lol smialo mogles isc "sie plaszczyc" w ciemno bo 15 osob to jest nic, ale przy takiej pogodzie to i tak nic nie zdzialalamy -
^^ ŁazaaR ^^
Racja; / jest beznadziejna :P ale jest troche czasu pewnie i slonce nam przyswieci :P
No to spoko e jest duzo chetnych ,jutro pogadam z laan; ) moglibysmy sie jakos spotkac rano na hali na granie ,ale obawiam sie ze bylby tlok :P -
Anonim
a nie lepiej pogadać z dyrekcją i będzie jako oficjalny sks i będzie opiekun miał z tego kasę? :P -
carry
Łazar pomysł dobry, jednak z sks'ami jest zawsze problem a w szczegółlności z tymi w hali, jednak życzę powodzenia,
z trzeciech klas nie będziecie mieli raczej konkuręcj w składziei :P -
LuMatt
>kofal napisał
>a nie lepiej pogadać z dyrekcją i będzie jako oficjalny
>sks i będzie opiekun miał z tego kasę? :P
jezeli na poczatku roku kiedy byly godziny i mozna je bylo przeznaczyc na sksy i co najwazniejsze mogl przeciez sie odbwac na boisku i powiedziano mi ze mam liste zlozyc bananowi to mnie zbył, więc teraz tym bardziej nie chyba, ale sprobowac nie zaszkodzi... -
^^ ŁazaaR ^^
No sprobowac nalezy; ) bo chyba naprawde warto :)
Ja sie jutro dopytam; ) i jeszcze do dyrekcji moge pojsc :P
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne