XIV LO im. Stanisława Staszica [1555]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ^^ ŁazaaR ^^

Siema :) jak pewnie wiekszosc chlopcow wie odbywaja sie zawody w pilke nozna ; ) chyba fajnieby bylo gdybysmy ogarneli jakis sklad :) uwazam ze lepiej byloby zostawic to w rekach kolegow ze starszych klas; ) ja tu nie mam prawie nic do gadania.

Jest ktos chetny? ja za conajmniej 3 moge zareczyc z mojej tylko klasy

pzdr; )
  • ŤẫđغǾ

Przyznam ze nic nie wiedzialem. To sa zawody na hali, na malym otwartym czy na wymiarowce? I to miedzyszkolne, czy dowolne sklady? Ja bym chetnie na bramie stanal
  • Michał

ja tez chetnie zagram byle nie bramka;]
  • ŤẫđغǾ

>Michał napisał
    >ja tez chetnie zagram byle nie bramka;]

Co do bramki to jeden chetny na pewno bedzie:P Nie chce sie wypowiadac za innych, ale w mojej klasie są jeszcze ze 2-3 niezłe osoby (jedna pewnie niedługo sie wypowie, a drugie nie ma grona ale gra na gwardii i grał w reprezentacji Polski kilka lat temu wiec może warto)
  • carry

Łazzar powiedz o jakie zawody Ci chodzi ?
    bo też nie wime o czym mówisz [nie rób nadzie że a póxniej nie wypali]

jełśi to mojaą być zawody między szkolne to najpier zagadaj z nauczycielami czy ktoś zechce poprowadzić drużyne:
    czyli zrobi sks'y w piłkę i pojedize na ewentualne zawody :P

a o zawodników sie nie martw, chętnyuch jest dużo,
    jak z ich poziomem.. hehe to w końcu Staszic
  • ^^ ŁazaaR ^^

@pupa

No gadalem z p.Laan i mowi ze trzeba najpierw ogarnac chenych :P zeby nie bylo ze potem cos sie dzieje i nie ma kto grac; ) a i pewnie sie zgodzi cos porobic np te sks'y zeby sie nam udalo :)
    Jak zadeklaruje sie 15 osob ta ide sie plaszczyc dalej przed nauczycielami :P wiec powiedzcie wszytkim!
    Jak bedzie cieplej to zrobimy scislejszy casting; p na boisku :)
    A grac bedziemy po 11 na ligowym :P jakos wiosna... tyle wiem na razie

Kolega z kadry mile widziany; )

wiec??
  • ^^ ŁazaaR ^^

grrr i chodzi mi o takie zawody co sie nazywaja miedzyszkolne w dzielnicy ochota
    o!

jak sie komus nie chce (a potrafi grac) to moze wizja stypendium go zacheci ,choc nie ja je bede przyznawal :P
  • Max

Na casting chętnie przyjdę, a jeśli bedzie 15 lepszych chetnych to trudno :P
  • Kosik

Jak wyżej; ).
  • Anonim

Łazar mowilem Ci ze sie z Bananem zalozylem, ze skompletujemy druzyne i nie przegramy kazdego meczu co najmniej 4 bramkami ^^

co do sksow nie ma kto ich prowadzic - przynajmniej takie info dostalem od pr0fesora :) no chyba ze pani Lann ma ochote przychodzic o 7 rano i posiedziec tam z nami
  • LuMatt

>Tadek napisał

>Co do bramki to jeden chetny na pewno bedzie:P Nie chce sie
    >wypowiadac za innych, ale w mojej klasie są jeszcze ze 2-3
    >niezłe osoby (jedna pewnie niedługo sie wypowie, a drugie
    >nie ma grona ale gra na gwardii i grał w reprezentacji
    >Polski kilka lat temu wiec może warto)

Nie musisz nam robic entree Tadziu, jesli chodzi o mnie i juana to zagramy, tylko rzeczywiscie zeby spotkac sie pare razy zeby tam sie nie skompromitowac, a co do sksow to zgadzam sie z oskarem, sam robilem liste na pocz roku...
  • Sensi

hehe :) no warto byloby sie spotkac jakos, bo w sumie nie wiadomo na razie czy chetnych jest 10 osob czy 30 :) (w tym ja ); ]
  • Anonim

zagram, 1f, nie grałem w slipach przez zerwane więzadło, w piątek wracam do ruchu... :)
    Zresztą Łazar, łączy nas Okęcie; ]
  • żochu

coś czuję że tych chętnych może być więcej niż 30... :) z samej 1e są przynajmniej 3-4 zainteresowane osoby xP w tym ofc ja... x)
  • LuMatt

lol smialo mogles isc "sie plaszczyc" w ciemno bo 15 osob to jest nic, ale przy takiej pogodzie to i tak nic nie zdzialalamy
  • ^^ ŁazaaR ^^

Racja; / jest beznadziejna :P ale jest troche czasu pewnie i slonce nam przyswieci :P

No to spoko e jest duzo chetnych ,jutro pogadam z laan; ) moglibysmy sie jakos spotkac rano na hali na granie ,ale obawiam sie ze bylby tlok :P
  • Anonim

a nie lepiej pogadać z dyrekcją i będzie jako oficjalny sks i będzie opiekun miał z tego kasę? :P
  • carry

Łazar pomysł dobry, jednak z sks'ami jest zawsze problem a w szczegółlności z tymi w hali, jednak życzę powodzenia,
    z trzeciech klas nie będziecie mieli raczej konkuręcj w składziei :P
  • LuMatt

>kofal napisał
    >a nie lepiej pogadać z dyrekcją i będzie jako oficjalny
    >sks i będzie opiekun miał z tego kasę? :P

jezeli na poczatku roku kiedy byly godziny i mozna je bylo przeznaczyc na sksy i co najwazniejsze mogl przeciez sie odbwac na boisku i powiedziano mi ze mam liste zlozyc bananowi to mnie zbył, więc teraz tym bardziej nie chyba, ale sprobowac nie zaszkodzi...
  • ^^ ŁazaaR ^^

No sprobowac nalezy; ) bo chyba naprawde warto :)

Ja sie jutro dopytam; ) i jeszcze do dyrekcji moge pojsc :P
| |

Grono uczniów, absolwentów, pracowników i osób związanych z XIV LO im. S. Staszica (dawniej Got...

XIV Liceum Ogólnokształcące

• do

Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (4)