XIV LO im. Stanisława Staszica [1555]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • szyderca i głupawiec

Ludzie ludziska! jak ktoś zna już jakieś wyniki matur, to prezentujta dla potomności.
  • nikalu

Ja na razie nic nie wiem, ale trzymam za wszystkich kciuki. :*
    POWODZENIA!
  • szyderca i głupawiec

Dziękasy, dziękasy :)

Miałbym jeszcze jedna propozycje (ale kto tam żaba słucha..) co by ktoś kto już po maturze, albo jakimś cudem nie jest zalany/skacowany przed i umiałby to można by netowy ranking zrobić. Tak np ze średnią dla każdej komisji itd.
  • Łukasz Słomczyński

U mnie pierwsze przeżycia dopiero w piątek (22.04). Mam wtedy Angielski :> Za to rzeź będzie 28. na polskim biorąc pod uwagę to, że jeszcze nic nie mam napisane :E :D
  • nikalu

A wszyscy się ze mną nabijali jak powiedziałam, że te prezentacje robicie w nocy przed maturą... :P
  • Sarutek

Powodzonka!
    Alez teraz nie bedzie cudownej komisji Ciasiowa-Nowak! Nie wiecie, co tracicie!
    trzymam kciuki!
  • Anonim

"A wszyscy się ze mną nabijali jak powiedziałam, że te prezentacje robicie w nocy przed maturą..."
    To jakieś bajki.. Zabieramy się za to dużo wcześniej. Np. cytaty z książek przepisujemy w nocy miesiąc przed maturą, zaś konspekty przygotowujemy w nocy będącej tydzień przed maturą! :]
    Jak już to się ma, to dalej idzie gładko.. :P
  • nikalu

Hm.. No dobra.; )
    Co do wyników.. Dzisiaj miałam lekcję z Kułagowską... Kiedy stwierdziliśmy, że oblanie matury z prezentacji na której przygotowanie ma się pół roku jest niemożliwe. Otóż podobno ktoś (powiedziała Matex, ale sądzę, że tak jej się to po prostu nasunęło) dostał 3/20.. Podobno od 6 się zdaje :/
  • nikalu

Chociaż moze to był ktoś inny.. W każdym bądź razie ktoś z nauczycieli.
  • Anonim

nom jeden matex niestety dostal 3/20.... :/
  • Piękna Pasquda

Ano... póki co to jedyny, który niestety nie zdał... Matex, 3b... szkoda, bo sympatyczny chłopak... tylko Nowak go nie lubi no...
    i czy to prawda, że nauczyciel, który cię uczy, musi milczeć?
    A a propo komisji Nowak-Ciaś... otóż jest i żyje! Mój facet właśnie dziś popisywał się przed nią swoją wiedzą... (mierną raczej :P )
    I angielski też póki co wszyscy zaliczyli... więc nie jest tak źle.
  • Anonim

A ktoś ma szansę angola nie zaliczyć? Bo słyszałem, że już w poniedziałek były osoby z 20/20...
  • Anonim

Nauczyciel, ktory Cię uczy zadaje pytania (brava dla prof. Macias:D). Owszem duzo ludzi ma maxy z angola i w moim odczuciu ciężko go oblać, zwłaszcza, że ocenia prof. Potocki, człowiek do rany przyłóż;)
  • Anonim

nie chcialo mi sie czytac co tam jest nad moim postem, ale jedna rzecz musze powiedziec... powodzenia!! Za moich czasow matura byla troche podobna do przygody!! No wiadomo ze matura to troche podstawa edukacji, i wszyscy sie denerwowali i uczyli ale jesli dobrze pamietam to sraczki umyslowej nie mial nikt...
  • Anonim

no dobra przeczytalam... matex ma inny punk widzenia swiata, ale i tak musial sie niezle napracowac zeby dostac 3/20... W roczniku wyzej ode mnie kolega, powiedzial Pani Cias ze nie czyta ksiazek bo nie lubi, a zdal ustny polski.
  • eq

tak powiedzial i przezyl? mistrz :)

a komisje nowak - cias wspominam bardzo dobrze. brzostek pewnie mniej, ale to szczegol
  • Anonim

przezyl, ale fakt ze byl tez swojego rodzaju podpora (a raczej tyczka, chlopak chyba 2m wzrostu mial, jesli nie wiecej) naszej druzyny koszykarskiej, ktora za moich czasow miala na swoim koncie naprawde osiagniecia (mistrzostwo WWa i takie tam), co oczywiscie tylko poprawialo wizerunek szkoly (nie dosc ze madrzy co jeszcze wysportowani)... trener sie musial nabiegac, ale puscili go :D
  • tyrone

Hanno, nie słyszałem tej anegdoty!

Któż to taką elokwencją błysnął?
  • tyrone

Aha! No i powodzenia na maturach wszystkim co zdają, ale przecież to tylko formalność...
  • Anonim

nie slyszales !! a ktoz inny niz Kobra :)
| |

Grono uczniów, absolwentów, pracowników i osób związanych z XIV LO im. S. Staszica (dawniej Got...

XIV Liceum Ogólnokształcące

• do

Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (4)