XIV LO im. Stanisława Staszica [1555]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Urszula

Wpisujcie się w jakich klasach jesteście.; )
  • K. N.

mat-fiz-chem-biol :)
  • Julka

też mat-fiz-chem-biol :)
  • Anonim

mat-fiz
  • Kinga Próchniewicz

1e mat-fiz :)
  • Kinga Próchniewicz

Będą jakieś integracje? Nie jestem z Warszawy i chciałabym się zapoznać nie tylko z rówieśnikami, ale też z miastem; )
  • Urszula

Ja właśnie liczyłam na jakąś integracje, żeby znać kogoś w tej szkole, ale tylko 5 osób z całego rocznika udziela się na gronie.; / A z mojej klasy "f" nie widziałam nikogo.
    Również jestem z poza Warszawy.; p
  • alek?

rok temu odbyło się spotkanie nowe klasy + starsze roczniki, o ile pamiętam, 30 sierpnia. i była to dobra rzecz; )
  • Urszula

A ja mam takie pytanie trochę poza tematem.
    Co robicie z kupnem książek, już się rozglądacie, czy czekacie na kiermasz. Bo na dniu otwartym mówili coś o kiermaszu, ale i na gronie i na forum szkoły widziałam dużo ogłoszeń?; )
  • Anonim

Przede wszystkim poczekaj, aż będziesz wiedziała, które podręczniki są NAPRAWDĘ Ci potrzebne.
  • alek?

i w dodatku w tym roku większość przedmiotów otrzymała kilkanaście-kilkadziesiąt podręczników, więc lista "potrzebnych" jeszcze bardziej się kurczy
  • Wrona

>Ulkowa napisała:
    >Ja właśnie liczyłam na jakąś integracje, żeby znać
    >kogoś w tej szkole, ale tylko 5 osób z całego rocznika
    >udziela się na gronie.; / A z mojej klasy "f" nie
    >widziałam nikogo.
    >Również jestem z poza Warszawy.; p

Macie racje z kolegą myśleliśmy nad zorganizowaniem integracji pod koniec sierpnia, ale nie wiemy gdzie to zareklamować:)
  • Urszula

Chyba najlepiej było by na stronie szkoły, tylko ciekawe, czy dużo osób odwiedza ją regularnie.; / Albo na Facebooku, ale szkoła nie ma tam żadnej strony, ani forum...
    I na tym moje pomysły się wyczerpały.
    Liczę na pomysłowość "starszych"; p
  • Kinga Próchniewicz

Ja codziennie sprawdzam forumstaszicum, grono, nawet nk. Nie mam planów na sierpień także na pewno będę; )
  • Dariusz

Rok temu porozumielismy sie przez grono, jednakze jest ono duzo rzadziej odwiedzane od Facebook`a.
  • Anonim

Naprawdę w tym roczniku będzie tak hardcorowo wiele dziewczyn?
  • Wrona

taka nowość w staszicu:)
  • Agatka

Jestem z 1d. Na grono wchodzę rzadko, ale wiem na facebook'u jest grupa naszego rocznika, jest tam jeśli się dobrze orientuję ponad 30 osób. A z tą integracją to uważam, że dobry pomysł, jeśli będzie coś organizowane to chętnie się pojawię :).
  • Kinga Próchniewicz

Mogłabyś podać link do tej grupy?
  • Agatka

Oczywiście :) http://www.facebook.com/groups/2397... stan grupy na dziś to 39 osób. A jak ten link nie zadziała to wpisz w wyszukiwarkę Staszic '95
  • 1
  • 2
| |

Grono uczniów, absolwentów, pracowników i osób związanych z XIV LO im. S. Staszica (dawniej Got...

XIV Liceum Ogólnokształcące

• do

Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (4)