- 1
- 2
-
Urszula
-
K. N.
-
Julka
-
Anonim
-
-
Kinga Próchniewicz
-
Kinga Próchniewicz
Będą jakieś integracje? Nie jestem z Warszawy i chciałabym się zapoznać nie tylko z rówieśnikami, ale też z miastem; ) -
Urszula
Ja właśnie liczyłam na jakąś integracje, żeby znać kogoś w tej szkole, ale tylko 5 osób z całego rocznika udziela się na gronie.; / A z mojej klasy "f" nie widziałam nikogo.
Również jestem z poza Warszawy.; p -
alek?
rok temu odbyło się spotkanie nowe klasy + starsze roczniki, o ile pamiętam, 30 sierpnia. i była to dobra rzecz; ) -
Urszula
A ja mam takie pytanie trochę poza tematem.
Co robicie z kupnem książek, już się rozglądacie, czy czekacie na kiermasz. Bo na dniu otwartym mówili coś o kiermaszu, ale i na gronie i na forum szkoły widziałam dużo ogłoszeń?; ) -
Anonim
Przede wszystkim poczekaj, aż będziesz wiedziała, które podręczniki są NAPRAWDĘ Ci potrzebne. -
alek?
i w dodatku w tym roku większość przedmiotów otrzymała kilkanaście-kilkadziesiąt podręczników, więc lista "potrzebnych" jeszcze bardziej się kurczy -
Wrona
>Ulkowa napisała:
>Ja właśnie liczyłam na jakąś integracje, żeby znać
>kogoś w tej szkole, ale tylko 5 osób z całego rocznika
>udziela się na gronie.; / A z mojej klasy "f" nie
>widziałam nikogo.
>Również jestem z poza Warszawy.; p
Macie racje z kolegą myśleliśmy nad zorganizowaniem integracji pod koniec sierpnia, ale nie wiemy gdzie to zareklamować:) -
Urszula
Chyba najlepiej było by na stronie szkoły, tylko ciekawe, czy dużo osób odwiedza ją regularnie.; / Albo na Facebooku, ale szkoła nie ma tam żadnej strony, ani forum...
I na tym moje pomysły się wyczerpały.
Liczę na pomysłowość "starszych"; p -
Kinga Próchniewicz
Ja codziennie sprawdzam forumstaszicum, grono, nawet nk. Nie mam planów na sierpień także na pewno będę; ) -
Dariusz
Rok temu porozumielismy sie przez grono, jednakze jest ono duzo rzadziej odwiedzane od Facebook`a.
-
Anonim
-
Wrona
-
Agatka
Jestem z 1d. Na grono wchodzę rzadko, ale wiem na facebook'u jest grupa naszego rocznika, jest tam jeśli się dobrze orientuję ponad 30 osób. A z tą integracją to uważam, że dobry pomysł, jeśli będzie coś organizowane to chętnie się pojawię :). -
Kinga Próchniewicz
-
Agatka
Oczywiście :) http://www.facebook.com/groups/2397... stan grupy na dziś to 39 osób. A jak ten link nie zadziała to wpisz w wyszukiwarkę Staszic '95
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne