XIV LO im. Stanisława Staszica [1555]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • greencherries

Hej,
    jest w Waszej szkole nauczyciel, ktorego polecilibyscie z zamknietymi oczami? Chodzi o przygotowanie solidne do matury,/ do poprawy matury/ z matematyki na poziomie rozrzerzonym. Najbardziej zalezy mi na tym, by znal doskonale wymagania do egzaminu, jakie obowiazywaly na maturze 2009. Nie jestem z Warszawy, natomiast zaczelam tu studia, nie znam dobrych korepetytorow. Staralam sie dotrzec do dobrego liceum najpierw.
    Z gory wdzieczna za pomoc.. :)
  • Anonim

PAN KONRAD PIÓRO!!!!!!!!!!!!!!!! Nikt Ci lepiej nie pomoże. Szukać możesz go w czwartki i wtorki koło 10-12 w staszicu i na UW oddziale matematyki.
  • JKS

Popieram, że pan Pióro to najlepszy nauczyciel, ale może też cię nauczyć jakiś uczeń ze staszica, bo pan K. Pióro to naprawdę nauczyciel z wyższej półki i może sobie dużo liczyć
  • greencherries

hmm.. właśnie widzę, związany z UW.. ale dziękuję za wiadomość :) zależy mi na czasie, spróbuję go znaleźć i porozmawiać może najpierw. w niektórych miastach uczelnie organizują też weekendowe spotkania - nauka pod maturę, słyszeliście może o czymś takim w Wawie?
  • Piękna Pasquda

Wszędzie są kursy maturalne, najbardziej prestiżowe to chyba te PW.

Ale tak serio, to nawet ja bym mogła przygotować Cię do matury. Robię to od trzech lat, to nie jest trudne. Nie trzeba do tego jakiegoś super hiper mega wypasionego nauczyciela, ale rozumiem, że wolisz sprawdzone drogi.

Konrad Pióro jest oczywiście boski i kocham go miłością nieskończoną - ale to jednak poziom uniwersytecki. Nie wiem, czy w ogóle zająłby się przygotowaniem do matury, to trochę nie ta skala.
  • Dziamgacz

> Najlepszy nauczyciel z matematyki jakiego znacie..
    Banan !!!
    (chociaż nie polegałbym na jego przygotowaniu do matury :D)
| |

Grono uczniów, absolwentów, pracowników i osób związanych z XIV LO im. S. Staszica (dawniej Got...

XIV Liceum Ogólnokształcące

• do

Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (4)