XIV LO im. Stanisława Staszica [1555]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • A.

W związku z tym, że został oficjalnie wybrany motyw przewodni tegorocznej Studniówki (Disney), zapraszam wszystkich zainteresowanych pomocą przy organizacji dekoracji itp. na spotkanie organizacyjne w poniedziałek 2.11.09r o godzinie 14 50 w sali 115.
  • emma

tak jest, Pani organizator :)
  • r.

zmiana godziny, zebranie odbedzie sie w poniedzialek ale na dlugiej przerwie, czyli 12,45. fajnie by bylo gdyby z kazdej klasy ktos sie pojawil :)
  • Anonim

disney... co za porazka, kto to wymyslil? :P
  • A.

pewnie się Oskarze nie zdziwisz, jak Ci powiem, że to ja:)
    ale głosowanie było demokratyczne:p
  • Pablo Esteban

Ciekawe czy ktoś wymyśli żeby robić studniówkę w hotelu :)
  • Michaś

wydaje mi się, że szczupak z koleżanką zrobili w zeszłym roku wszystko co się dało w tej kwestii :P
  • Błękit i Promienie Słońca.

nie wszystko. ale to lepiej miec studniowke w szkole. zycze lepszej wspolpracy przy organizowaniu niz byla u nas;)
  • r.

Uwaga!
    Do wszystkich uczniów, a szczególnie klas trzecich, pilnie potrzebujemy do dekoracji na studniówkę: płacht, materiałów, bilbordów czy też innych wielkoformatowych powierzchni. Popytajcie rodziców i znajomych czy są w stanie coś załatwić.
    Zgłaszać sie do:
    Ani Piętki 3f
    Asi Skowrońskiej 3f
    Martiki Rutkowskiej 3f
    Magdy Gromisz 3f

I apeluje o większe zaangażowanie i lepszą współpracę :)
  • Anonim

>Błękit i Promienie Słońca. napisała:
    >zycze lepszej wspolpracy przy organizowaniu niz byla u nas;)

Nie narzekaj Basiu, nie pamiętasz z jakim zaangażowaniem wszyscy nosili kartony na niemieckim? :D
    (Nawiasem mówiąc to taka mała podpowiedź jak można zmotywować ludzi do pracy; ))
  • Błękit i Promienie Słońca.

Nie narzekam. Nie martw sie Tomku, nie zawiedliscie mnie. Nigdy na was nie liczylam. Koniec tematu.
  • Piękna Pasquda

Disney... Jak ja byłam w pierwszej klasie (yyy... pięć lat temu O.o), to wtedy była studniówka "bajkowa". Mieli chatki z piernika (ze styropianu), wielki zamek na całej ścianie wejściowej, gigantyczne, dmuchane królewny na balkonach i coś a la Shrek. Fajne to to było.

A szopka była w klimatach Alicji w Krainie Czarów, bardzo zabawna. Jak coś, poszukajcie nagrań, jeśli poszukujecie inspiracji. Jako trzykrotny bywacz studniówkowy i jednokrotny organizator chętnie służę radą, pomocą i tym takim różnym.

I nie zapomnijcie powiedzieć, kiedy jest próba generalna szopki :>
  • Anonim

szopkastaszic@gmail.com
  • r.

Znane sa wstepne koszty tegorocznej studniówki. na dzien dzisiejszy jest to:

Uczeń: 275zł
    os tow: 230zł
    filmowanie 50zł

doskonale zdajemy sobie sprawe, ze nie jest to mało, ale w ostatnich latach zauważalnie rosną koszty poszczególnych usług. Podrożał catering, obsługa DJ i filmowanie. Np 3 lata temu DJ i Obsługa fotovideo zadowalała się połową dzisiejszej kwoty, nawet dokładnie ci sami wykonawcy składają dzisiaj dwukrotnie wyższe oferty niż 3 lata temu i nieco wyższe niż w zeszłym roku. zapewniam, ze razem z rodzicami wybieralismy najtansze oferty i bardzo sie staralismy aby było jak najtaniej.

w najbliższym czasie Ania Piętka będzie Was prosiła o skorygowanie list osób towarzyszących. potrzebna bedzie ostateczna decyzja.

jezeli liczba osob, które przychodza na studniowke znacznie sie zmieni, cena takze moze ulec zmianie.
  • JS

wystarczyło zrezygnować z DJa, który raczej będzie wpływał na zabawę ujemnie niż dodatnio - puszczając hity typu "wiejska dyskoteka" - i dać przyjemność puszczania muzyki staszicowym radiowęzłowcom; )

a to nie było coś a la Shrek tylko Ciastek, który zresztą początkowo miał być górą; )
  • shaql

analogicznie filmowanie można by komuś ze szkoły zlecić - sprzęt mamy, istnieją też osoby, które potrafią go obsługiwać...

cena za zaproszenia też podejrzanie brzmiała... połowa tego to cena laku podobno. nie pamiętam już tego dokładnego kosztorysu, ale naprawdę dziwnie to wyglądało te wszystkie ogromne, zupełnie niepotrzebne sumy...

ale cóż, ja i tak na studniówkę się nie wybieram, więc mnie to nie obchodzi; ]
  • Anonim

dj to nie tylko muzyka, ale rowniez sprzet naglosniajacy, swiatla i inne pierdoly ktorych szkola nie posiada
  • LuMatt

Powiedziałbym Wam, że za tak zajebistą atmosferę na studniówce, przepyszne jedzenie i kozacka zabawę na parkiecie warto robić dekoracje przez całe ferie zimowe żeby podziwiać cudowny efekt waszej pracy oraz wybulić tą kosmiczną sumę, by w waszej pamięci ten cudowny dzień pozostał na całe życie...ale to nieprawda

pis
  • Anonim

>r. napisała:
    >Znane sa wstepne koszty tegorocznej studniówki. na dzien
    >dzisiejszy jest to:
    >
    >Uczeń: 275zł
    >os tow: 230zł
    >filmowanie 50zł

lol, staszicowa studniówka tradycyjnie najdroższa w mieście.
  • shaql

>фик napisał
    >>r. napisała:
    >>Znane sa wstepne koszty tegorocznej studniówki. na dzien
    >>dzisiejszy jest to:
    >>
    >>Uczeń: 275zł
    >>os tow: 230zł
    >>filmowanie 50zł
    >
    >
    >lol, staszicowa studniówka tradycyjnie najdroższa w
    >mieście.

teraz jeszcze drożej: 330zł za ucznia, 210 (o, to nieco taniej!) za osobę towarzyszącą :D
  • 1
  • 2
| |

Grono uczniów, absolwentów, pracowników i osób związanych z XIV LO im. S. Staszica (dawniej Got...

XIV Liceum Ogólnokształcące

• do

Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (4)