- 1
- 2
-
Anonim
wiele osob wypowiedzialo sie na watku MACIAS... Mam pytanie, czy faktycznie tylko Ja nie ppopieram tego kablowaniia??
Jak mozna grozic komus na gronie takimi pierdolami...
Zastanowmyy sie czy, nawet dla zartu, powinno ssie tolerowac takich ludzi...
Czekam na jakies zdanie w tym temacie
Fikannder, ciebie nie powazam, wiec zrob mi dobrze i nie wpierdalaj sie gdzie Cie nie chca...
i uwierz mi ze nie chce z Toba polemizowac, wiec sie nie wpierdalaj -
Anonim
Ja się z Tobą zgadzam... ale co poradzisz... Kablowanie to chyba najgorasza rzecz jaką można się pohańbić... nie ma wybacz!!!
Swoją drogą to za naszych czasów chyba nie było czegoś takiego, czy się mylę?
-
Anonim
Zastanawia mnie, czemu wszyscy przypierdalają się do dawno wyjaśnionej sprawy.
A jak ktoś ma coś do mnie, zapraszam do wypowiedzenia się prosto w oczy. -
-
-
Anonim
-
kudłaty
kablom, kabelkom, kablownicy i innemu badziewiu mówimy stanowcze NIE !!!! .... w związku z okrągłą, 31. rocznicą !!! Śmierć frajerom , pozerom i kobiecie która mnie rzuciła !!! Śmierć !!! -
Anonim
ja bardzo proszę odstosunkować się od "pozerów" a szczególnie "pozerki" :) -
feline
[Mam pytanie, czy faktycznie tylko Ja nie ppopieram tego kablowaniia?? ]
nie
jest to godne pozalowania i pogardy:]
jednak w takich sytuacjach rece opadaja i nie ma juz co powiedziec czlowiekowi ktory swiecie wierzy ze ma racje i nie slucha argumentow innych:/
nie wiem czemu cos takiego istnieje i jest tolerowane:/ kiedys w szkole nie dosc ze nie bylo donosicielstwa (ktore teraz jak widac sie szerzy...) to jeszcze jak byl jakis problem to probowano sobie wzajemnie pomagac, a nie biec co sil w nogach do dyrekcji:/
[Fikannder, ciebie nie powazam, wiec zrob mi dobrze i nie wpierdalaj sie gdzie Cie nie chca... ]
no i sie doczekalas:|
...
nie znam (chyba) czlowieka i kto wie, moze faktycznie ma jakies zalety ktorych na tym forum nie ujawnia, ale po jego wypowiedziach we wspomnianym watku nie mam zbytniej mozliwosci nawet miec o nim zbyt wysokiego mniemania:/
informowanie policji o dokonaniu przestepstwa to jedno (przyklad rzucony w czasie dyskusji), a doniesienie na kolege ktoremu mozna po prostu pomoc czy rozmowa go przekonac do zmiany opinii (choc komu tak na prawde to szkodzi?...) jest po prostu zalosne i dowodzi zwyklej aspolecznosci:]
-
Anonim
[ nie znam (chyba) czlowieka ]
Huh? :>
[ informowanie policji o dokonaniu przestepstwa to jedno (przyklad rzucony w czasie dyskusji), a doniesienie na kolege ktoremu mozna po prostu pomoc czy rozmowa go przekonac do zmiany opinii (choc komu tak na prawde to szkodzi?...) jest po prostu zalosne i dowodzi zwyklej aspolecznosci:] ]
IMHO mamy do czynienia z podobną sytuacją. Tu mamy złamanie jednych przepisów (prawo ogólne), tu mamy złamanie innych przepisów (statut szkoły).
No i naprawdę zastanawiające jest to, że rzucają się na mnie wszyscy, tylko nie rzeczony kolega, który przemyślał sprawę, przeprosił publicznie + prywatnie za swoje słowa, po czym wszelka sprawa się zakończyła. Naprawdę ^^ -
feline
[tu mamy złamanie innych przepisów (statut szkoły).]
??w ktorym miejscu statut szkoly mowi ze trzeba lubic wszystkich nauczycieli??moze bladze, ale wydawalo mi sie ze cala sprawa poszla wlasnie o to ze p. Macias kogos wkurza... ty tez pewnie wkurzasz pare ladnych osob i co z tego? zadna ustawa ani nic tego nie zabrania:/
zawod nauczyciela wiaze sie z tym ze jedni cie lubia a inni nie... takie zycie:|
[No i naprawdę zastanawiające jest to, że rzucają się na mnie wszyscy]
pohamuj nieco swoja megalomanie...
ten temat nie jest o tobie a o podejsciu do kwestii donosicielstwa:/ sam sobie jestes winien ze przyczyniles sie do powstania tematu:] ale przyjmij do wiadomosci ze twoje 5 min. juz minelo i daj innym sie spokojnie wypowiedziec:|
osobiscie nie mialam zamiaru sie na ciebie rzucac:| wypowiedzialam sie nt donosicielstwa na przykladzie z ostatnich dni:] zalozmy ze to przypadek ze brales w tym udzial... zalozmy ze to ktos inny chcial na kogos donosic...co to zmienia? dla mnie nic. do ciebie nic nie mam (jak juz mowilam) jedyne co to brzydze sie donosicielstwem:] badz mezczyzna i przyjmij to z honorem:] (ergo z milczeniem) -
Anonim
Fikander, przeczytaj pirwszego posta i wyciagnij wnioski z ostatniego zdania. Jesli nie zrozumiales to jestes chyba mocno niekumaty... -
Anonim
Fikander, przeczytaj pirwszego posta i wyciagnij wnioski z ostatniego zdania. Jesli nie zrozumiales to jestes chyba mocno niekumaty... -
Anonim
[ ??w ktorym miejscu statut szkoly mowi ze trzeba lubic wszystkich nauczycieli?? ]
W którym miejscu mówię o lubieniu nauczycieli?
[ daj innym sie spokojnie wypowiedziec:| ]
Wątek znajduje się na publicznym forum, więc mam prawo się w nim wypowiedzieć, niezależnie od pragnień innych... -
Grzesiek
no nie do końca, gdyż autor teg wątku sobie tego nie życzy... a to już wystarczający powód abyś zamilkł -
Maciek Makowski
>> Wątek znajduje się na publicznym forum, więc
>> mam prawo się w nim wypowiedzieć, niezależnie
>> od pragnień innych...
> no nie do końca, gdyż autor teg wątku sobie tego
> nie życzy... a to już wystarczający powód abyś
> zamilkł
W którym miejscu regulaminu napisane jest, że życzenia autorów wątków stanowią o prawach uczestników forum? -
patrynius
Może zawsze napisać do administracji grona żądając zamknięcia wątku – to najlepsza metoda – donieść stosownym służbom :]
Swoją drogą to ciekawa maniera, wciąż czytam „joł, powiedz mi to prosto w twarz”? a co wtedy się stanie? Zdzielisz łopatka po głowie i wyprosisz ze swojej piaskownicy?
To jest jakaś filozofia z Kanta rodem; P a ona jest.. no nie sprawdza się panie; )
Aha, nie sztuką jest kogos chcieć zgnoić „w imię zasad”, sztuką jest mu w imię zasad pomóc
pzdr :) i mnie nie ma -
Anonim
oooo kolego Fikander ma chba poplecznikaaaa...
donoszenie jest zawsze donoszeniem i jest godne podardy... i chyba nie mówimy tu o skrajnych przypadkach, jak np przestępstwa, bo tego raczej nie można nazwać donosicielstwem... no ale może ja się nie znam :P -
Jacek
a co powiecie na donos poety "Alberto"na Jaguara w "Miasto i psy"Llosy? -
patrynius
-
Amigomio
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne