Starzy znajomi [135]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

czyż my nie trafiliśmy w opowiednie lata?
    po wybuchu stanu wojennego i przed wybuche w czarnobylu... jest co wspominać...
    pozatym 85 to taka pikna liczba :]
  • Grono.Net

No.... wspominac to bedziemy caaały czas..zwłaszcza ci co mają problemy z tarczycą..;) Ale fakt czasy piekne.. okrągły stół...miodzio!!!!!! hehehe; ) Rozpad ZSRR; )

Łacze się w apelu!
  • Marv™

85 piekny rok, piekna liczba :) Tak mało nas tutaj czy sie nie przyznajecie ?
  • Anonim

laczcie sie, macie moje blogoslawienstwo...
    :)
  • Panna Iga Supergirl

o tak, to zdecydowanie najlepszy rocznik :)
  • viru

84 jest lepszy :)
  • Marv™

nie no 85 rox 84 to stare dupy :P Nie to co my swietni i fenomenalni a do tego tacy skromni :)
  • Anonim

rocznik 85 jak rocznik dobrego wina hehehe
  • Anonim

jak mogłby byc zły jak rodza sie w nim tak ładne dziewczyny .... :-)))
  • Anonim

laczmy sie, w koncu jestesmy wyjatkowi; ))

Tu jest Polska, wiec w kazdym roczniku rodzi sie wiele ladnych dziewczyn.....ale z tymi z 85 jest jeden temat wiecej do rozmowy :D

pzdr
  • Grono.Net

zdecydowanie tak
    1985 najlepiej; )
    \pjona
  • Anonim

o tak 85... :)
  • Anonim

ostatni rok kiedy to starsze pokolenie (czytaj rodzice ) mieli pociąg do masowego rozmnażania... podsumowując... poprostu wakacje 84 nie były nudne :]
  • Anonim

hehehehee musialo byc calkiem wporzadku :P
  • Anonim

joł joł, ja też jestem z '85; p

pozdr.
  • Anonim

ja nie wiem, ale sama liczba 1985 mnie nie zachwyca... ale urodziłam się i już; )
    'ja mam dwadzieścia lat, ty masz dwadzieścia lat, przed nami siódme niebo' :D
  • Anonim

ach 1985 - dzień nauczyciela musiał być wyjątkowo nudny.... ale za to owoc tej nudy jest zadziwiający. 20-latki rules!
  • krol

no i pieknie trafilismy przed ta cala reforma szkolnictwa, bedziemy mniej glupi :-) same plusy
  • *martuska*

mniej glupi hmmm... nie wydaje mnie sie:))), 86 to est to co tygryski lubia najbardziej:PPP
  • Anonim

"PIĘKNI DWUDZIESTOLETNI"

to my; )))
| |

Miejsce spotkań starych znajomych. Powspominajmy!

Fotki

Miejsca grona (0)