- 1
- 2
-
Żana
wiecie moze czy gdzies w necie mozna znaleśc ten wyklad ktorego sluchalismy??jak tak to poprosze jakies linki...pliz help!! -
Gosia
może i jest.. ale jest to troche nielegalne...
tu: http://www.rekol.prv.pl/
można zamówić płytke z konferencją.
a z tej stronki chyba mozna ściągnać jakieś inne konferencje i rekolekcje... -
Grzyb Dozorca
Albo wpadnijmy w niedziele na jego msze - podobno o 15.00 w Św. Annie jest msza dla młodzieży :] -
Anonim
-
-
Anonim
dzieki tej konferencji uwolniłam sie od kłamstwa złudzenia w jakim żyłam...i bardzo mi pomogła -
Anonim
>Wysyp W Sierpniu napisał
> Albo wpadnijmy w niedziele na jego msze - podobno o 15.00 w
>Św. Annie jest msza dla młodzieży :]
jest, jest -> tłok i duchota, też są :P
ostatnio byłem z Jankiem, tośmy Norrisa spotkali i Sylwuś z kimś ( Twój man ? ) :D
Kazania ma ciekawe nie powiem i specysiczny styl wypowiedzi :) -
Ola Baranowska
ja sobie sciagnelam kilka jego konferencji z netu i niektore nawet ciekawe ale najbardziej mi sie podobala ta o czystosci -
Żana
ja bym chetnie poszla w niedz na ta Msze,ale mam imieniny babci...:/ moze za tydzien jakos sie ustawimy?:>
Ola a sciagnelas ta ktorej sluchalismy?jak tak to podaj mi link,bo na tej stronie co gosia podala nie mam jej... -
Gosia
-
Ola Baranowska
tej co sluchalismy nie znalazlam ale gosia nam ja przegra;D albo nam pozyczy plytke prawda?? -
Ola Baranowska
tej co sluchalismy nie znalazlam ale gosia nam ja przegra;D albo nam pozyczy plytke prawda?? -
Anonim
-
s.
jesli ktos by chciał, to ja tez moge przegrac tą konferencję. Mam tez drugą czesc...; ) -
Anonim
a jak je masz?
moze na mp3? ^^
mozna by po sieci sobie to przekazac?
:-) -
Grzyb Dozorca
heh byłem dzisiaj na mszy u X. Pawlukiewicza i całkiem spoko homilie walnął :] ... pozatym spotkałem Kasie, Gosie, Chucka i Yanka :] -
Anonim
no fajnie było bardzo mi sie podobało jego kazanie...tylko jest w tym Kościele strasznie duszno i duuuuużo ludzi...fajnie było spotkać ludzi z rekolekcji -
Anonim
Jakbys przyszla 0.5h wczesniej (jak ja) to bys miala miejsce w laweczce, kulturalnie i nie dusznie ^^ -
s.
>^^' napisał
>a jak je masz?
>moze na mp3? ^^
>mozna by po sieci sobie to przekazac?
>:-)
druga czesc moge przekazac siecią :) a z pierwsza bedzie gorzej bo mam ja na kasecie... -
Anonim
-
Ola Baranowska
- 1
- 2