Stara Morawa 1* 1 turnus [48]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Żana

wiecie moze czy gdzies w necie mozna znaleśc ten wyklad ktorego sluchalismy??jak tak to poprosze jakies linki...pliz help!!
  • Gosia

może i jest.. ale jest to troche nielegalne...

tu: http://www.rekol.prv.pl/
    można zamówić płytke z konferencją.

a z tej stronki chyba mozna ściągnać jakieś inne konferencje i rekolekcje...
  • Grzyb Dozorca

Albo wpadnijmy w niedziele na jego msze - podobno o 15.00 w Św. Annie jest msza dla młodzieży :]
  • Anonim

hmm...kuszace:)
  • Anonim

dzieki tej konferencji uwolniłam sie od kłamstwa złudzenia w jakim żyłam...i bardzo mi pomogła
  • Anonim

>Wysyp W Sierpniu napisał
    > Albo wpadnijmy w niedziele na jego msze - podobno o 15.00 w
    >Św. Annie jest msza dla młodzieży :]

jest, jest -> tłok i duchota, też są :P

ostatnio byłem z Jankiem, tośmy Norrisa spotkali i Sylwuś z kimś ( Twój man ? ) :D
    Kazania ma ciekawe nie powiem i specysiczny styl wypowiedzi :)
  • Ola Baranowska

ja sobie sciagnelam kilka jego konferencji z netu i niektore nawet ciekawe ale najbardziej mi sie podobala ta o czystosci
  • Żana

ja bym chetnie poszla w niedz na ta Msze,ale mam imieniny babci...:/ moze za tydzien jakos sie ustawimy?:>

Ola a sciagnelas ta ktorej sluchalismy?jak tak to podaj mi link,bo na tej stronie co gosia podala nie mam jej...
  • Gosia

bo Gosia ja ma na płycie :)
    w końcu skądś musieliśmy jej słuchac...
  • Ola Baranowska

tej co sluchalismy nie znalazlam ale gosia nam ja przegra;D albo nam pozyczy plytke prawda??
  • Ola Baranowska

tej co sluchalismy nie znalazlam ale gosia nam ja przegra;D albo nam pozyczy plytke prawda??
  • Anonim

ja odrazu po konferencji o to prosilerm :)
  • s.

jesli ktos by chciał, to ja tez moge przegrac tą konferencję. Mam tez drugą czesc...; )
  • Anonim

a jak je masz?
    moze na mp3? ^^
    mozna by po sieci sobie to przekazac?
    :-)
  • Grzyb Dozorca

heh byłem dzisiaj na mszy u X. Pawlukiewicza i całkiem spoko homilie walnął :] ... pozatym spotkałem Kasie, Gosie, Chucka i Yanka :]
  • Anonim

no fajnie było bardzo mi sie podobało jego kazanie...tylko jest w tym Kościele strasznie duszno i duuuuużo ludzi...fajnie było spotkać ludzi z rekolekcji
  • Anonim

Jakbys przyszla 0.5h wczesniej (jak ja) to bys miala miejsce w laweczce, kulturalnie i nie dusznie ^^
  • s.

>^^' napisał
    >a jak je masz?
    >moze na mp3? ^^
    >mozna by po sieci sobie to przekazac?
    >:-)

druga czesc moge przekazac siecią :) a z pierwsza bedzie gorzej bo mam ja na kasecie...
  • Anonim

Goblin_King@o2.pl

dziekuje
  • Ola Baranowska

olinek16@wp.pl :D
  • 1
  • 2