Star Wars [355]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Obie mają zalety i wady.A ty którą byś wybrał??
  • ...M...

Ciemna strona jest pociągająca... ale jednak jasną; )
  • Anonim

Zawsze ceniłem dobro wyżej od zła.
  • 26.06.1982 - 20.09.2006 [*]

szara..; ) ale jesli by nie dało rady szarej to ciemną :D
  • Grono.Net

zdecydowanie ciemna. jest bardziej pociagajaca...zreszta nawet Luke przeszedl na ciemna strone;P
  • Alien Revolution

Ciemną oczywiscie. Za ambitny jestem aby byc taka ciota jak wiekszosc tych jasnych jedi. Co ciekawe tylko kilku ma na tyle charyzmy aby inni za nimi poszli. Moze ciemna strona jest łatwiejsza ale za to ciekawsza :) i można wiecej dzięki niej osiągnąc.
    Long live empire...
    pozdr
  • Kac

Too much anger in me!!! Only through Dark Side I can achive power greater than any JEDI!!!!
  • Grono.Net

is it possible to learn these powers...?
  • . Anka .

not from Jedi:)
  • Grono.Net

kolejny argument za ciemna- zaden jedi stojacy po jasnej sie fajnie nie ubieral:P
  • Anonim

czy Vader miał fajny ubiór to bym sie kłócił, na pewno niezbędny, ale po kiego ta pelerynka?
  • Grono.Net

imho nawet nie wolno o tym dyskutowac:P

peleryna ma byc i juz!!

a tak serio- moze plaszcz to jakis zakonny habit sithow?
  • Włóczykij

Bardziej areodynamiczny przepływ mocy
  • Anonim

ja chyba nie wybralbym ciemnej strony bo tak glupio nie móc za dnia chodzić (oops to chyba wampiry,to przez te kolory mi sie pomylilo;)ale i tak czuje wewnetrzna potrzebe wyboru jasnej strony nawet jesli niesie to ze soba stanie sie pedrixem...a moze są wyjątki?
  • Anonim

poza tym zęby ci sie psują :/
  • Grono.Net

ale mozesz dusic!
  • ...M...

Wybranie ciemnej strony jest słabością :P tylko silni potrafią się jej oprzeć :> ha!; )
  • Włóczykij

Tylko po co skoro z Ciemną stroną jest wiecej zabawy?
  • ...M...

A zabawa to juz zależy od spojrzenia na sprawę; ) dla mnie wywijanie mieczykiem świetlnym wystarczy po jasnej stronie hehehe i załatwianie Sith daje satysfakcję :P
  • Grono.Net

phi! tylko silni umieja ja w pelni wykorzystac...