-
Anonim
piszcie jakie sa wasze ulubione postacie!!!!
Moje :
1) Mistrz Yoda
2) Han Solo
3) Obi Wan Kenobi
4) R2D2
5) Lord Vader -
Hubi
w kolejności od najlepshego 1) Anakin Skywalker w tym Vader
2) Yoda
3) Obi Wan Kenobi ale tylko z epizodoow II i III
4) Darth Sidious
5) Darth Maul
6) Reshta Sithów -
Anonim
-
Drążek
-
-
Hubi
A kto wam się bardziej podoba. Anakin po stronie Jedi, Anakin po stronie Sithów, czy Anakin w kombinezonie Dartha Vadera, którym zreshtą był??
-
cooki
dla mnie The Best jest Yoda.... a jaśli chodzi o Vadera to najlepszy jest w IV, V, i VI czesci :)
Bo ten pod koniec III troche za bardzo sie świeci jak na mój gust... :) -
Anonim
-
Anonim
Vader sie swieci, bo jest nowka-sztuka, prosto spod igly... Yoda i Obi-Wan sa najlepsi -
Mucho trabajo, poco dinero...!
to zależy: jesli całosci to Exar Kun, Anakin Solo i Koran Horn, jesli z sagi to Anakin (ale po ciemnej stronie), Imperator Chewi i Boba Fet -
Anonim
-
Brzydki, zły i szczery...
MI z charakteru to na pewno solo ale w sumie to najfajniejszy był ob-1 i farmer z pustyni czyli Skywalker jr.:P -
Anonim
-
Grono.Net
C-3PO, R2-D2, Qui Gon Jinn, Darth Maul, Han Solo, Yoda i HK-47 z KotORa; ] -
Brzydki, zły i szczery...
-
Anonim
no ja podobnie :D choć luke był dla mie zbyt komercyjny :P Ja wolę takie postacie, które pojawiały się w filmach na sekundy lub minuty, jak Aurra Sing czy właśnie Kit Fisto. -
Anonim
hmm
1. r2
2. anakin
3. luke
4. padme
5. leia
no i han - ale on jest poza konkurnecja -
Anonim
w ogole jak obejrzalam wszytskie czesci to na 4 5 i 6 zupelnie inaczej zaczelam patrzec. dlatego rodzice i dzieci to moi ulubieni boahterowie. ich przemiany sciezki i watki zwiazane z nimi. -
Pocahontas
-
Pocahontas
Maryś ale były odpływy przez Anakina wczoraj w nocy nie??hahaha :) fajnie było:* -
Anonim
no fajnie:) szkoda tylko ze WYMIĘKŁAŚ na gwizdnych wojnach:P:P!!!!!!!