- 1
- 2
-
Cinek_ru(L)z
prrrooosze napiszcie mi gdzie teraz leci Star trek!! bo dawno nie oglądałem i mi trochę tęskno... -
Henoch
-
Maćk
w odległych zamorskich krainach fani Treka mają dopiero raj. W Kanadzie np. mają taki program Space czy cuś, gdzie zaraz po "archiwum x" leci oryginalny, stary Star Trek z kpt.Kirkiem, potem Next Gen, potem Voyager, a jakoś tak poźniej deep space nine. Ehhhh... -
Anonim
-
-
Cinek_ru(L)z
-
Ibn Iblis
http://www.axn.pl tam masz program. -
Henoch
-
Kostek
-
Henoch
Pewnie będzie coś takiego. Ale ja teraz chciałbym coś innego, na przykład drugą serię. Po trzeciej powtórce atrakcyjność nieco spadła. -
Anonim
-
Anonim
To prawda - w Kanadzie na kanale Space puszczaja wszystkie serie po kolei (oprocz DS9), a przede wszystkim odcinki ida w kolejnosci, sezonami (a nie jak sie spodoba panom z TVN-u czy Polsatu; -)))
Enterprise wlasnie zakonczyl walke z zaraza klingonska i czekamy na ostatnie odcinki, a Voyager prawie dolecial do kwadrantu Alfa (ostatnie epizody siodmego sezonu, miodzio!), a TNG dopiero zaczeli powtarzac od pierwszego sezonu... Zyc, nie umierac :-))) -
Cinek_ru(L)z
-
borg
Kiedyś polsat miał program na którym leciały między innymi star treki, ale oglądalność była niska i skasowali. -
borg 359
Najlepiej ściągnąć sobie przez eMule co się chce ...; bardzo dobra kopia a na stronie gwiezdnej floty są wszystkie napisy jaki będziesz chciał. To chyba najlepiej mogę poradzić bo w AXN leci beznadziejny, nudny jak flaki w oleju Enterpris. -
Henoch
Na pewno nie zgodzę sie z Twoim podsumowaniem Enterprise. Ale wolę nic nie pisać na ten temat. Myślę, że im kto młodszy, tym trudniej zaakceptować, że ten serial coś w sobie ma. Nie wiem, dlaczego tak jest.
Ech, być w Kanadzie... -
Anonim
...niestety, tylko przez jakis czas - pozniej trzeba wracac do Ojczyzny, a tu posucha na treka od wielu wielu lat. W porownaniu z biznesem, jakim star trek jest za wielka woda (i to pomimo decyzji o zakonczeniu Enterprise'a), u nas nie ma nic. Ale zeby nie bylo tak rozowo, to lyzka dziegciu: uwazam, ze generalna idea treka sie wyczerpala (co potwierdzaja glowni scenarzysci, chociazby Braga), Nemesis poniosl spektakularna klape w Ameryce (a nie byl to zly film, na tle chociazby Generations czy Insurrection)Enterprise nie zdobyl serc fanow (nie pomoglo mieszanie w czasoprzestrzeni i gmatwanie sie w strzelaniny z czasow II wojny swiatowej), a Paramount przestal na tym zarabiac krocie. Zestarzala sie pierwsza generacja fanow treka - tych, ktorzy ogladali TOS, ale takze tych, ktorzy uwielbiali TNG - a od smierci Gene'a Roddenberry'ego tworcy stali w rozkroku: isc w strone pokojowej eksploracji czy kosmicznej strzelaniny? No i kogo jeszcze wymyslic, skoro Picard nakopal juz wszystkim zlym gosciom w calym Uniwersum?
Ciemnosc widze... -
Henoch
Coś się wymyśli. Galaktyka jest duża. A jak scenarzyści są wypompowani, to znaleźć nowych, tryskających świeżą energią. Przecież to proste. -
Kivas
> Myślę, że im kto młodszy, tym trudniej zaakceptować, że ten serial coś w sobie ma.
Nie wiem czy dobrze ciebie zrozumialem, moze rozwinac ? Nie to, ze serial cos w sobie ma, ale ten fragment z tym kto mlodszy itd. -
Henoch
A owszdem, porównuję moją dwunastoletnią kuzynkę z własna osobą. "Staruszku". No i z kilkoma moim równieśnikami - jeśli już muszę bardziej rozwijać ten wątek. -
Kivas
Ale co daje to porownanie, nie znam ich, wiec nie wiem, czy naprawde chodzi ci, o to, ze jak ktos jest mlodszy, to rozumie, ze Entekjest do bani, a potem sie starzejac saje sie glupi i rozumie ze jest swietny ?? o to ci chodzilo ?
- 1
- 2