-
Anonim
może być też tak, racja. ta sala to w audytorium ? więc do zobaczenia ! -
۞ Aisha ۞
>Kesia napisała:
>może być też tak, racja. ta sala to w audytorium ? więc
>do zobaczenia !
a skąd! xP wszystkie sale mamy w Instytucie Orientalistycznym ^-^ portierzy wskażą ci drogę -
kaś!!
-
۞ Aisha ۞
>kaś!! napisała:
>Jak to zabrzmiało; p. Idź do portiera, On wskaże Ci
>drogę!
O tak młody Jedai! za głosem dobrej strony mocy kierować się musisz... xD -
-
kaś!!
Jak znajdziecie jakieś fajne zajęcia ogólno-uniwersyteckie to dajcie znać. -
La Petite Princesse.
Cześć :)
Ja tu piszę, bo szukałam na Facebooku SSM no i niestety nie mogę znaleźć. A kolega taki jeden, mówił że jest SSM na Facebooku. Czy ktoś z was to odnalazł już? Jeśli tak to podzielcie się linkiem :D Bo rzadko zdarza mi się wchodzić na grono. Wiadomo, na Facebooku łatwiej się skontaktować. :) -
۞ Aisha ۞
>La Petite Princesse. napisała:
>Cześć :)
>
>Ja tu piszę, bo szukałam na Facebooku SSM no i niestety
>nie mogę znaleźć. A kolega taki jeden, mówił że jest
>SSM na Facebooku. Czy ktoś z was to odnalazł już? Jeśli
>tak to podzielcie się linkiem :D Bo rzadko zdarza mi się
>wchodzić na grono. Wiadomo, na Facebooku łatwiej się
>skontaktować. :)
Ja również nie znalazłam :(
Kaś, jeśli chciałabyś coś związanego z Azją to na stronie arabistyki i iranistyki jest jakiś spis zajęć dodatkowych na rok 2010/11 i są tam rozpisane zajęcia ze wszystkich katedr orientalistycznych razem z pkt. ECTS więc myślę, ze dałoby radę zrobić to jako OGUN- ja idę w środę gadać z pewną panią sinolog apropos właśnie takiego wykładu :] -
kalynca
U dr Agaty S. Nalborczyk z Zakladu Islamu Europejskiego mozecie zrobic sobie oguna pol internetowego. Idzcie do niej a na pewno wpisze Was na liste. -
kaś!!
-
kalynca
ehhh... a raczek nie macie? wejdzie sobie na strone COME i poszukajcie czegos co sie nazywa "Islam a Zachód", czy cos w tym stylu. -
۞ Aisha ۞
http://www.facebook.com/pages/ ssm/110524488975922?v=stream&r ef=ts#!/group.php?gid=15793782 7569607&ref=sea -
Anonim
-
۞ Aisha ۞
>Kesia napisała:
>mi się główna strona pokazuje :/
nie wiem czemu jakoś dziwnie tak czy inaczej wpiszcie w wyszukiwarkę "SSM UW"
pamiętajcie o integracji jutro; )