-
۞ Aisha ۞
-
Adrianna, czy Ty...
-
۞ Aisha ۞
no i jest pierwsza osóbka :D
miło mi :D
czekamy na resztę (jak się nas trochę zbierze to proponowałabym jakąś integrację przed-październikową); ) -
Adrianna, czy Ty...
-
-
۞ Aisha ۞
-
kaś!!
-
۞ Aisha ۞
-
Adrianna, czy Ty...
-
Anonim
-
kaś!!
Cześć; ).
Korzystając z okazji chciałabym się dowiedzieć, czy może rejestrowałyście się już na jakiś przedmiot przez USOS? -
Adrianna, czy Ty...
Nie, z tego co wiem nikt, na nic się nie rejestrował...gdybys miała pytania dotyczące USOSa to do Asiiiiii :) hahah -
Anonim
z tego co ja zrozumiałam to chyba my się zapisujemy sami tylko na wf, a resztę ogarnia za nas uczelnia; > -
۞ Aisha ۞
>Kesia napisała:
>z tego co ja zrozumiałam to chyba my się zapisujemy sami
>tylko na wf, a resztę ogarnia za nas uczelnia; >
Bardzo zmęczona życiem Pani w sekretariacie powiedziała mi, że na wf a na resztę dostaniemy instrukcje później :P -
Adrianna, czy Ty...
ej ej ej...ale to już na ten wf? gdzies mi przemknęło, ze dopiero któregoś tam wrzesnia rejestracj na wf bedzie otwarta..PRAWDA TO? -
۞ Aisha ۞
>Adrianna, czy Ty... napisała:
>ej ej ej...ale to już na ten wf? gdzies mi przemknęło, ze
>dopiero któregoś tam wrzesnia rejestracj na wf bedzie
>otwarta..PRAWDA TO?
oj Ado Ado..
look-> http://rejestracja.usos.uw.edu.pl/c...
teraz jest I tura ale widzę, ze już wszystko jest pozajmowane :/ z tego co mi się wydaje musimy czekać na II turę 30.09-03.10 -
Anonim
nie macie problemu z logowaniem? ja np jak sie zaloguje to wyskakuje mi ze uzytkownik nie jest rozpoznany i nie moge sie na nic zapisać. -
kaś!!
Na początku miałam jakiś problem,ale sam się jakoś rozwiązał. Popróbuj jeszcze trochę, może akurat coś się ruszy i uda. -
۞ Aisha ۞
>Kesia napisała:
>nie macie problemu z logowaniem? ja np jak sie zaloguje to
>wyskakuje mi ze uzytkownik nie jest rozpoznany i nie moge
>sie na nic zapisać.
niestety uroki usosa. -
Anonim
-
Adrianna, czy Ty...
Dziewczyny Dziewczyny!
Asia napisała, że nie da rady w środę, tak więc wynagrodzi nam to pewnie w piątek:P a My? Środa 18.00 pawilony na Nowym Świecie? pasi?:)