SSM [147]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

W weekend 16-18 października organizujemy Obóz Integracyjny wspólnie z anglistyką, iberystyką, germanistyką oraz hungarystyką w ośrodku wypoczynkowym w Sulejowie.

Koszt na osobę: planowany ok. 70-80 PLN

Sprawa jest aktualnie w fazie załatwiania i przygotowań, i chcielibyśmy uzyskać wstępną, orientacyjną listę chętnych z Wydziału Orientalistycznego na omawiany wyjazd :)

Odbywa się on w zastępstwie Obozu Zerowego, który w tym roku się na WO nie odbył, dlatego szczególnie zachęcamy do udziału osoby pierwszoroczne! (ale starszych jak najbardziej też!)

Proszę o wpisywanie się zainteresowanych poniżej w tym wątku. Pojawi się on na kilku gronach, więc proszę z góry o nie dublowanie wpisu - wystarczy się wpisać raz w tym wątku na dowolnym gronie, na pewno Cię nie przeoczymy :)

Michał Kuć
    ZSS WO
  • mgd

Jakis dodatkowy kontakt w celu uzyskania wiecej informacji?:)
    Ja jestem chetna:)
  • Anonim

ja też jestem za:)
  • Anonim

Więcej info można częściowo uzyskać u mnie, jeśli nie przez grono, to np mail: green_archangel@o2.pl

bądź u Olgi, naszej przewodniczącej samorządu: olgafrackiewicz@hotmail.com

poza tym przekleję jeszcze garść informacji z bliźniaczego wątku na gronie japonistyki:

"koszt obozu = 75 PLN od osoby, planujemy dyskotekę, karaoke, duuuuużo darmowego piwa, dla pierwszaków szkolenie z praw studenta, i bóg wie co jeszcze; )"
  • Anonim

Zbieranie wpisów kończymy dziś o 23.00. Proszę się potem już nie wpisywać. Podkreślam jeszcze raz, że to tylko wstępna lista do celów szacunkowych, i to, że ktoś się na nią nie wpisał, nie znaczy, że nie będzie mógł z tego powodu potem pojechać na obóz :D więc z góry proszę panikarzy o nie wariowanie, jeśli ktoś zamierzał, ale nie zdążył się wpisać :)

Dzięki wszystkim za zainteresowanie!

Pzdr
    Michał
  • Anonim

UWAGA!

Zaczynamy ogarnianie ekipy na listę (tę właściwą, finałową) na obóz.

Wpisy zbieramy do środy 07.10 !

W piątek, poniedziałek, wtorek i środę będą wyznaczone dyżury, kiedy będzie można przyjść i się zapisać. Jeśli komuś nie będzie pasować jakimś pechowym trafem żaden termin, niech pisze do mnie: green_archangel@o2.pl lub do Olgi Frąckiewicz: olgafrackiewicz@hotmail.com i nas łapie na wydziale.

Koszt wyjazdu dla jednej osoby ostatecznie zamknął się na kwocie 80zł :)

Prosimy o przychodzenie z wyliczoną kwotą.

Potrzebne dane:
    Imię i nazwisko
    Kierunek studiów
    Rozmiar T-shirt (uczestnicy obozu dostaną najświeższą partię naszych tegorocznych wydziałowych koszulek)
    Numer telefonu własny
    Numer telefonu osoby do kontaktu alarmowego (gdyby coś się stało)

<< DYŻURY >>

PIĄTEK
    10.00-12.00 Olga Frąckiewicz

PONIEDZIAŁEK
    13.00-14.00 Michał Kuć
    15.30-16.20 Olga Frąckiewicz

WTOREK
    13.00-14.00 Michał Kuć

ŚRODA
    10.00-10.30 Olga Frąckiewicz
    12.00-13.00 Michał Kuć

MIEJSCE – nasz kochany wydziałowy bar „Afrezja”, a konkretnie przy bufecie

Pzdr!
    Michał Kuć
    ZSS WO
  • Anonim

Hej!

Wyjazd będzie najpewniej o 15, ogółem jakoś w godzinach 15-17 raczej, spod UW.

jutro dochodzi jeszcze jeden dyżur:

Olga Frąckiewicz 15.00-16.30

serdecznie zapraszam, jutro kończymy zapisy!
| |

grono eSeSeMowców z orientalistyki :) http://www.orient.uw.edu.pl/ssm/ Sekretariat wtorek: 1...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (0)