-
Anonim
W weekend 16-18 października organizujemy Obóz Integracyjny wspólnie z anglistyką, iberystyką, germanistyką oraz hungarystyką w ośrodku wypoczynkowym w Sulejowie.
Koszt na osobę: planowany ok. 70-80 PLN
Sprawa jest aktualnie w fazie załatwiania i przygotowań, i chcielibyśmy uzyskać wstępną, orientacyjną listę chętnych z Wydziału Orientalistycznego na omawiany wyjazd :)
Odbywa się on w zastępstwie Obozu Zerowego, który w tym roku się na WO nie odbył, dlatego szczególnie zachęcamy do udziału osoby pierwszoroczne! (ale starszych jak najbardziej też!)
Proszę o wpisywanie się zainteresowanych poniżej w tym wątku. Pojawi się on na kilku gronach, więc proszę z góry o nie dublowanie wpisu - wystarczy się wpisać raz w tym wątku na dowolnym gronie, na pewno Cię nie przeoczymy :)
Michał Kuć
ZSS WO -
mgd
Jakis dodatkowy kontakt w celu uzyskania wiecej informacji?:)
Ja jestem chetna:) -
Anonim
-
Anonim
Więcej info można częściowo uzyskać u mnie, jeśli nie przez grono, to np mail: green_archangel@o2.pl
bądź u Olgi, naszej przewodniczącej samorządu: olgafrackiewicz@hotmail.com
poza tym przekleję jeszcze garść informacji z bliźniaczego wątku na gronie japonistyki:
"koszt obozu = 75 PLN od osoby, planujemy dyskotekę, karaoke, duuuuużo darmowego piwa, dla pierwszaków szkolenie z praw studenta, i bóg wie co jeszcze; )" -
-
Anonim
Zbieranie wpisów kończymy dziś o 23.00. Proszę się potem już nie wpisywać. Podkreślam jeszcze raz, że to tylko wstępna lista do celów szacunkowych, i to, że ktoś się na nią nie wpisał, nie znaczy, że nie będzie mógł z tego powodu potem pojechać na obóz :D więc z góry proszę panikarzy o nie wariowanie, jeśli ktoś zamierzał, ale nie zdążył się wpisać :)
Dzięki wszystkim za zainteresowanie!
Pzdr
Michał -
Anonim
UWAGA!
Zaczynamy ogarnianie ekipy na listę (tę właściwą, finałową) na obóz.
Wpisy zbieramy do środy 07.10 !
W piątek, poniedziałek, wtorek i środę będą wyznaczone dyżury, kiedy będzie można przyjść i się zapisać. Jeśli komuś nie będzie pasować jakimś pechowym trafem żaden termin, niech pisze do mnie: green_archangel@o2.pl lub do Olgi Frąckiewicz: olgafrackiewicz@hotmail.com i nas łapie na wydziale.
Koszt wyjazdu dla jednej osoby ostatecznie zamknął się na kwocie 80zł :)
Prosimy o przychodzenie z wyliczoną kwotą.
Potrzebne dane:
Imię i nazwisko
Kierunek studiów
Rozmiar T-shirt (uczestnicy obozu dostaną najświeższą partię naszych tegorocznych wydziałowych koszulek)
Numer telefonu własny
Numer telefonu osoby do kontaktu alarmowego (gdyby coś się stało)
<< DYŻURY >>
PIĄTEK
10.00-12.00 Olga Frąckiewicz
PONIEDZIAŁEK
13.00-14.00 Michał Kuć
15.30-16.20 Olga Frąckiewicz
WTOREK
13.00-14.00 Michał Kuć
ŚRODA
10.00-10.30 Olga Frąckiewicz
12.00-13.00 Michał Kuć
MIEJSCE – nasz kochany wydziałowy bar „Afrezja”, a konkretnie przy bufecie
Pzdr!
Michał Kuć
ZSS WO
-
Anonim
Hej!
Wyjazd będzie najpewniej o 15, ogółem jakoś w godzinach 15-17 raczej, spod UW.
jutro dochodzi jeszcze jeden dyżur:
Olga Frąckiewicz 15.00-16.30
serdecznie zapraszam, jutro kończymy zapisy!