StreetRacing MMz [128]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Max

Temat już został poruszony w innym dziale, ale postanowiłem zrobić oddzielny temat, żeby było trochę porządku :) .

Mam propozycję wyjazdu na tor kartingowy Imola w Piasecznie pod Warszawą (60km od Mińska). Tor mieści się w starej hali naprawczej MZA. Jest tam również dużo miejsca w barze, skąd można oglądać poczynania innych zawodników.

Wpisujcie się, kto by jechał i kiedy mu odpowiada. Tor jest czynny w dni robocze od 15 (w weekendy od 12 i 10) do 23 każdego dnia. Poniżej zamieszczam cennik i promocje:

CENNIK NORMALNY:
    5 minut jazdy = 22 zł
    10 minut jazdy = 40 zł

PROMOCJE STYCZNIOWE

Poniedziałek - " Dla Wytrwałych "
    Płacąc 75 zł możesz wykonać dowolną ilość jazd

Wtorek - "Super Okazja "
    5 minut jazdy = TYLKO 11 zł

Środa - " Do trzech razy sztuka "
    Wykupując jednorazowo dwie jazdy - trzecią otrzymujesz GRATIS

Czwartek - " Pakiet Dnia "
    Za 60 zł otrzymasz pakiet 4 jazd 10-cio minutowych + napój energetyczny Tee-ja-vu

Piątek - "Twoja Paczka "
    Jeżeli przyjdziesz na Tor z przynajmniej czterema osobami, wtedy jazdy 10-cio minutowe będą Was kosztowały po 15 zł.

Sobota - " Dla Pań "
    W tym dniu płacą tylko Panowie - Panie otrzymują jazdę gratis

Niedziela - " Dla Dzieci "
    Dzieci do lat 15 płacą tyle ile mają lat za jazdę 10-cio minutową.
  • GrubaZ

maxie nie wiem jak w jest w blue city ale tam tez mozna jechac ewentualnie,chociaz ten pakiet "twoja paczka" brzmi bardzo obiecujaco
  • Anonim

mi sie podoba dla wytrwalych:D

a czemu nie ma opcji dla panow??

a one chca jeszcze rownouprawnienie...no jasne
  • Max

Panowie, konkrety proszę. Założyłem ten temat, żeby był wiadomo co i jak, a nie do komentowania i pisania swoich promocji :D .
  • GrubaZ

ja sie deklaruje na ten wyjazd pod warunkiem ze bede mial flo,pytanie tylko kiedy ruszamy??
  • Łukasz Urwis

Ja tez sie pisze na pakiet dla wytrwałych. Co do terminu moge sie dostosowac
  • Borys

Kurde!! No ja tez oczywiście pakiet dla wytrwałych :D:D:D!! Piszta kiedy :D tylko troszke wczesniej plis; )
  • Anonim

proponuje w tym tyg...poki mamy jeszcze co niektorzy ferie

a co do pracujacych to poprostu bysmy wyjechali jaks pozniej...bo ja wiem...jakas 6 nie iwme co wy na to..
  • Borys

Wszystko fajnie ale ja wracam z uczelni w czwartek a Lukas w Piątek więc nie wime :/!! Mozę weekend chyba jak już!!
  • Anonim

oj ciezko bedzie dopasowac:/
  • ^^

Pakiet dla wytrwałych :)
    :P
  • Borys

Ja tera ostatni tydzień jestem na uczelni a potem 3 tygodnie wolnego!! Jak mamy jechac to większa grupą szkoda zostawiać kogoś :)
  • GrubaZ

Borys ma racje jak mamy jechac to tak zeby nas jak najwiecej bylo
  • Max

no to poczekamy na większą grupę i coś zorganizujemy :)
  • Anonim

jakby co to i ja lece
  • Borys

Mi własnie zaczeło sie wolne więc ja tera moge się przystosować :)!!
  • Anonim

ja tylko po pracy albo w weekend i to tez nie kazdy, bo sesyja sie zaczyna, poruszymy temat na spocie
  • Borys

nie udało się go poruszyć niestety :/!!
  • Borys

Trza się dowiedizeć o aktualne promocje i wtedy sie ustawić na wyjazd :D!!
  • Max

Ja będę śledził to na bierząco i jak będzie jakaś dobra promocja, to napiszę :) .
  • 1
  • 2
| |

StreetRacing MMz i wszytko jasne :)... zapraszam do obejrzenia klipów ze spotów

Miejsca grona (0)