- 1
- 2
-
Max
Temat już został poruszony w innym dziale, ale postanowiłem zrobić oddzielny temat, żeby było trochę porządku :) .
Mam propozycję wyjazdu na tor kartingowy Imola w Piasecznie pod Warszawą (60km od Mińska). Tor mieści się w starej hali naprawczej MZA. Jest tam również dużo miejsca w barze, skąd można oglądać poczynania innych zawodników.
Wpisujcie się, kto by jechał i kiedy mu odpowiada. Tor jest czynny w dni robocze od 15 (w weekendy od 12 i 10) do 23 każdego dnia. Poniżej zamieszczam cennik i promocje:
CENNIK NORMALNY:
5 minut jazdy = 22 zł
10 minut jazdy = 40 zł
PROMOCJE STYCZNIOWE
Poniedziałek - " Dla Wytrwałych "
Płacąc 75 zł możesz wykonać dowolną ilość jazd
Wtorek - "Super Okazja "
5 minut jazdy = TYLKO 11 zł
Środa - " Do trzech razy sztuka "
Wykupując jednorazowo dwie jazdy - trzecią otrzymujesz GRATIS
Czwartek - " Pakiet Dnia "
Za 60 zł otrzymasz pakiet 4 jazd 10-cio minutowych + napój energetyczny Tee-ja-vu
Piątek - "Twoja Paczka "
Jeżeli przyjdziesz na Tor z przynajmniej czterema osobami, wtedy jazdy 10-cio minutowe będą Was kosztowały po 15 zł.
Sobota - " Dla Pań "
W tym dniu płacą tylko Panowie - Panie otrzymują jazdę gratis
Niedziela - " Dla Dzieci "
Dzieci do lat 15 płacą tyle ile mają lat za jazdę 10-cio minutową. -
GrubaZ
maxie nie wiem jak w jest w blue city ale tam tez mozna jechac ewentualnie,chociaz ten pakiet "twoja paczka" brzmi bardzo obiecujaco -
Anonim
mi sie podoba dla wytrwalych:D
a czemu nie ma opcji dla panow??
a one chca jeszcze rownouprawnienie...no jasne -
Max
Panowie, konkrety proszę. Założyłem ten temat, żeby był wiadomo co i jak, a nie do komentowania i pisania swoich promocji :D . -
-
GrubaZ
ja sie deklaruje na ten wyjazd pod warunkiem ze bede mial flo,pytanie tylko kiedy ruszamy?? -
Łukasz Urwis
Ja tez sie pisze na pakiet dla wytrwałych. Co do terminu moge sie dostosowac -
Borys
Kurde!! No ja tez oczywiście pakiet dla wytrwałych :D:D:D!! Piszta kiedy :D tylko troszke wczesniej plis; ) -
Anonim
proponuje w tym tyg...poki mamy jeszcze co niektorzy ferie
a co do pracujacych to poprostu bysmy wyjechali jaks pozniej...bo ja wiem...jakas 6 nie iwme co wy na to.. -
Borys
Wszystko fajnie ale ja wracam z uczelni w czwartek a Lukas w Piątek więc nie wime :/!! Mozę weekend chyba jak już!! -
Anonim
-
-
Borys
Ja tera ostatni tydzień jestem na uczelni a potem 3 tygodnie wolnego!! Jak mamy jechac to większa grupą szkoda zostawiać kogoś :) -
GrubaZ
-
Max
-
Anonim
-
Borys
-
Anonim
ja tylko po pracy albo w weekend i to tez nie kazdy, bo sesyja sie zaczyna, poruszymy temat na spocie -
Borys
-
Borys
Trza się dowiedizeć o aktualne promocje i wtedy sie ustawić na wyjazd :D!! -
Max
Ja będę śledził to na bierząco i jak będzie jakaś dobra promocja, to napiszę :) .
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Mińsk Mazowiecki
- Załóż własne grono tematyczne