-
Tosia
Jak wam się podobało wczoraj?
Majka i jej taniec :Dco za styl :D nie wiedziałam.
A pozniej słyszałam rozmowę p. agnieszki p. Pawła:
P.Paweł
"no ja nie wiem czy to powinnno mi się podobać?:)"
P.Agnieszka:
"Jako nauczycielka wf-u jak najbardziej popieram... dobrze wpływa na krążenie krwi, stawy a także kształtują się mięśnie brzucha:D"
już wiem jak poodbało się co- ponie -którym nauczycielom a co wy myślicie o tym co się działo w auli?:D
-
aga
nie no bylo bosko...zwlaszcza nasi koledzy blues brothersi... :))) ale wszystko (no, prawie...) bylo strasznie fajne. -
Majka
Bez 2 zdań wymiatam :D Moim zdaniem koncert bardzo udany :) a Blues Brothers rzeczywiście super -
aś
Blues Brothers są oczywiście najlepsi... Cały koncert, a wlaściwie festiwal był super... Może z wyjatkami np. spiewy niektórych nie przypadły mi do gustu... z całym szacunkiem;) -
-
sephir
a mnie się podobały głównie zespoły rockowe (szczególny ukłon w stronę Anhelli:)) -
poleciała Jucha
najgłupsza rzecz pod słońcem to organizować coś takiego bez nas (czyt: byłych klas pierwszych), a my byliśmy wtedy na kajakach i obiecano nam że koncert będzie jak wrócimy, nie wcześniej.
cóż ominęło was sweet home alabama i takie tam... -
Tosia
-
Anonim
heh... ja nawet nie wiedzialem ze cos takiego ma byc,... ale trudno a tak pozatym widze ze ktos oprocz mnie lubi zespol the Blues Brothers...; ]