-
szklana krewetka
w fazie cywilizacji.
Te elementy krajobrazu podczas fazy stwora i plemienia są, zdaje się, bezużyteczne. Ale zauważyłam, że w fazie cywilizacji stają się one aktywne, tzn. kursor po najechaniu na nie zmienia się. Próbowałam klikać na nie, posiadając aktywne różne typy pojazdów, ale nic się nie działo. Kursor pozostawał takim czerwonym krzyżykiem, jakim jest gdy np. próbujesz kazać pojazdowi lądowemu wjechać do wody.
Czy komuś z Was udało się coś zrobić z tymi cosiami? Bardzo mnie to intryguje, jako że nie mogłam znaleźć w internecie żadnych informacji na ten temat. -
Narkoman
to, że jest taki kursopr to znaczy ze jest to blokada i nie da sie na nią wjechac -
szklana krewetka
-
-
Narkoman
-
Sulejman
A ja przedłużę temat - Jak myślicie, skąd się wzięły te widoczne z kosmosu szkielety? Nie od Stworów epickich, bo są one sto razy mniejsze. -
Nathanael Bar Tholomai
-
Sulejman
Szkielety Twórców gry... Ja tam doszedłem do wniosku po kilku fazach komórki, że w środku Galaktyki siedzą jacyś dowcipnisie, zbierają bakterie do kamyków i strzelają kamykami w planety. A szkielety to pewnie ciała tych pradawnych... albo smoków kosmicznych będących na ich usługach xD!
Jestem normalny. Po prostu czasem mam takie fazy, że zastanawiają mnie rzeczy tego typu. -
silence, please.
a mnie ostatnio zaciekawiły takie brązowe wgłębienia w ziemi.i doszłam do wniązku ze te slady zostawiły te potwory wodne co cie pożerają jak wejdziesz za głęboko.Te slady były w kształcie stóp i ciągnęły s ie od morzado jakiegos lasku;] -
Sulejman
Hmmm... Jedna z odznak ówi o możliwości odkrycia "baśniowej planety"... Jak to może być? -
szklana krewetka