SPORE™ grono przyjaciół [54]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Pewnie wszyscy już wiedzą, ale na stronie http://grono.net/spore/entries/ jest konkurs na hasło zawierające nazwę gry. Zachęcam do wzięca w nim udziału - można wygrać tablet do rysowania. Możecie też głosować na hasła innych (nie, wcale nie sugeruję na czyje hasło :P). Powodzenia, niech wygra najlepsze!
  • Anonim

Oj, sorry. Nie zauważyłem, że już trwa dyskusja na ten temat...
  • Narkoman

akurat ja na twoje zaglosowalem wczoraj :P sam nie daje bo sie wszystkie pomysly wykorzystaly :D
  • Anonim

Dziękuję serdecznie za głos; )
    Jednak ja ze swojej strony nie jestem zadowolony z przebiegu tego konkursu. Dopiero po mojej interwencji naprawiono błąd, który powodował, że można było głosować tylko na 5 najlepszych oraz 8 najnowszych propozycji. Dla mnie to była sytuacja korzystna - w końcu byłem w pierwszej piątce i jeżeli ktoś z najnowszej ósemki nie wskoczył od razu do piątki to jego hasło tak jakby przepadało. Jednak to było nie fair wobec tych "początkujących". Teraz można głosować na wszystkie wymyślone hasła (o ile komuś chce się ich szukać na podan już 35 stronach; P).
  • Anonim

ej jak sie pisze swoja nazwe??
  • Narkoman

nazwe znaczy? hasło reklamowe? wchodzisz na grono.net/spore i tam jest okienko, wpisujesz haslo zaznaczasz ze akceptujesz regulamin i gotowe, wystarczy wyslac
  • Anonim

wlasnie w tym problem.. nie ma okiemka
  • Anonim

To może inaczej:
    wejdź na http://grono.net
    poczekaj chwilę, aż pojawi się banner na górze strony z jakimś długim stworkiem i nazwą SPORE
    kliknij na ten banner, zjedź w dół i voila! masz okienko (nad napisem ranking)
  • Ines

Głosowałam na dwa, w tym twoje ^^
  • Uleczka

>Ines napisała:
    >Głosowałam na dwa, w tym twoje ^^

ja tak samo :p :)
  • Аркадян ®

ja też; ]
  • Anonim

>admarin napisał
    >To może inaczej:
    >wejdź na http://grono.net
    >poczekaj chwilę, aż pojawi się banner na górze strony z
    >jakimś długim stworkiem i nazwą SPORE
    >kliknij na ten banner, zjedź w dół i voila! masz okienko
    >(nad napisem ranking)

ok dzieki juz jest ok :P

PS: Głosujcie na moje :P

PS2:Kiedy koniec konkursu??
  • Anonim

Koniec konkursu jest oczywiście zapisany w regulaminie, który zaakceptowałeś :P
  • Narkoman

xD ja akceptowalem go bez czytania :P ale i tak zazwyczaj jest to samo co znamy na pamiec.
  • Anonim

Np. data zakończenia konkursu :P
  • Anonim

data zakończenia to :01.07.08
  • Anonim

JA też już dałem hasło, brzmi:
    "Jeśli wyobraźnię masz potężną, stworki w SPORE przezwyciężą"

Myślę, że komuś się spodoba :)
  • Anonim

Szkoda tylko, że konkurs jest fatalnie przeprowadzony. Od czasu mojej interwencji (z powodu jakiegoś błędu można było głosować tylko na 8 najnowszych haseł), która miała miejsce 19 czerwca, NIC się nie zmieniło w pierwszej piątce. Jestem przekonany, że to właśnie z powodu tego błędu.
  • Narkoman

Pardon, dlugo mnie nie bylo i sie nie orientuje, kto wygral?
  • Anonim

Lista pięciu najlepszych w ogóle się nie zmieniała. Zatem chyba ten, który był na pierwszym miejscu.
  • 1
  • 2
| |

SPORE oferuje Tobie prywatny wszechświat. Możesz tworzyć i rozwijać nowe formy życia, zakłada..

Fotki

Miejsca grona (0)