SPORE™ grono przyjaciół [54]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • SPORE™

P: Sieciowa gra dla jednego gracza? O co w tym chodzi?
    O: To esencja najlepszych rozwiązań w obu dziedzinach. SPORE oferuje najlepsze cechy sieciowych gier wieloosobowych. Możesz publikować i udostępniać swoje kreacje ludziom z całego świata oraz sprawdzać co takiego inni proponują w zamian. Sterowane przez sztuczną inteligencję stwory i pojazdy Twojego autorstwa będą pojawiać się w ogromnym świecie gry, gwarantując nieszablonową i pełną humoru zabawę. Bezpośrednio nie rywalizujesz jednak z innymi graczami, a więc możesz mieć pewność, że nikt nie zniszczy Twojego prywatnego świata.

P: Czy w związku z tym w mojej grze nie zrobi się za tłoczno?
    O: SPORE będzie pobierać wyłącznie tyle stworów, budynków i pojazdów, by zapewnić Tobie wyjątkową zabawę. Jeśli utworzysz listę znajomych, ich projekty będą pobierane w pierwszej kolejności, zawsze kiedy gra będzie potrzebować nowych elementów. Ten system sprawi, że za każdym razem znajdziesz coś nowego, w ogromnym wszechświecie SPORE.

P: Czy wersje MAC i PC będa współdzielić tę samą Sporpedię stworów?
    O: Dokładnie tak. Możesz udostępniać swoje wspaniałe kreacje znajomym, korzystającym z komputerów MAC i PC.

P: Czy do zabawy w SPORE będę potrzebować nowego komputera?
    O: SPORE to gra niezwykła pod każdym względem, a nasz zespół pracuje nad tym, aby mogła trafić do możliwie szerokiego grona odbiorców.

WAŻNE

Publikowanie materiałów to kluczowa i darmowa funkcja gry SPORE. Sklep internetowy SPORE nie ma z nią nic wspólnego i nie rozważamy pobierania opłat za wymianę elementów wszechświata gry. Zabawa w SPORE polega na projektowaniu stworów, budynków i pojazdów, które można następnie przeglądać w Sporpedii - sieciowej kolekcji dzieł graczy z całego świata.

Sklep internetowy SPORE służy natomiast do zakupu gadżetów związanych z grą, takich jak koszulek, plakatów i innych produktów, jak chociażby oficjalnych rozszerzeń i dodatków. Przykładowo, myślimy aktualnie nad opcją szycia waszych trójwymiarowych stworów. Sklep SPORE byłby miejscem, w którym zamówicie taką zabawkę. Nie planujemy jednak sprzedawania dodatkowych elementów dla waszych stworów w systemie mikropłatności.
  • Anonim

ej a to jest tak ze jak wyslesz swojego stwora na strone SPORE to ten ktoś w wersji demo moze być tym sttworkiem co zostal wyslany?
  • Baran

Mam pytanie.. jakie beda wymagania SPORE w ostatecznej wersji? Chodzi mi to czy jesli chodzi mi plynnie creatures editor to czy spore bedzie smigac bez problemow?
  • Paweł...

Nie koniecznie, weź pod uwagę, że w fabryce jest jeden (góra cztery - z małymi) stwory i malutki wycinek powierzchni (ten okrąg po którym można chodzić). Teraz pomyśl co się będzie działo, jeśli stworów będzie powiedzmy 40, 100, 200 i to różnych gatunków i cała planeta do dyspozycji...
  • Narkoman

dawno temu czytalemn ze zatrudnili jakis ekspertow specjalizujacych sie w umieszczaniu wielu elementow w kilku kilobajtach, wiec komputer moglby automatycznie zmniejszac rozmiar itd.
  • Paweł...

Z tego co wiem to pliki ze stworami zajmują tak mało ponieważ jest tam tylko algorytm jak ma być ukształtowany. Zatem całe modelowanie, animacja, teksturowanie, renderowanie i cieniowanie są na bieżąco wykonywane przez komputer gracza... Na chłopski rozum to nie będzie przyjemne dla słabszego sprzętu :|. Chyba że spece od optymalizacji wykombinują jakąś niesłychaną innowacje :P.
  • Max

mam swoje stwory na youtube je dam i dam wam link :)
  • Anonim

mam Radeona 9200, zainstalowałem grę ale wyskakuje mi komunikat że mam słabą kartę graficzną i gra nie może zostać uruchomiona, fabryka stworów za to mi chodziła, jak nie patrzeć moja karta graficzna to złom ale czy da się jakoś obejść to powiadomienie? :(
  • Cthulhu

Choć to oczywiste ,spróbuj znaleźć sterowniki.Pogrzeb też w ustawieniach systemowych. I zainwestuj w nową kartę ,bo jeśli chcesz odpalić coś nowszego to bedzie dupa. Ja kupiłem za 300 zł GeForce 8500 i jest dobrze. A nawet DoW dorzucili.

Co jest w centrum wszechświata ?

• Fil Marius

Groksy.
    Przesrana rasa, strasznie agresywna i strasznie silna.
    No i jak odnajdziesz środek wszechświata to wygrywasz.
  • Narkoman

Ajj nie tyle wygrywasz co wykonujesz przyjęty przez większość graczy cel gry :)

Inni twierdza ze cel gry to dotrzec do centrum
    Inni że zasiedlic wszystkie planety w galaktyce (powodzenia)
    Inni że znaleść ziemie co jest chyba najlatwiejsze dla czlowieka cierpliwego :D

Ale moim zdaniem do zakonczenia gry powinni podejsc troche powaznie :] bo juz sie troche zaczyna wierzyc w te bzdury ze nikt tak daleko nie zaszedl itd a tutaj Stefan w małym ufo wyskakuje.
  • Narkoman

>monty napisał
    >Choć to oczywiste ,spróbuj znaleźć sterowniki.Pogrzeb
    >też w ustawieniach systemowych. I zainwestuj w nową kartę
    >,bo jeśli chcesz odpalić coś nowszego to bedzie dupa. Ja
    >kupiłem za 300 zł GeForce 8500 i jest dobrze. A nawet DoW
    >dorzucili.
    >
    >Co jest w centrum wszechświata ?
    >
    >

Jak chcesz sobie popsuć niespodzianke to wpisz na youtube spore ending i kliknij pierwszy film jaki wyskoczy. Ja już sobie popsulem niespodzianke; )
  • Leniwy Student

mam pytanie. Czy w fazie kosmosu można budować swoja flotę statków? czy tylko sojuszników. jestem ustawiony na agresora
  • Narkoman

tylko sojusznikow
  • Dżimi Pejcz

>monty napisał
    >Choć to oczywiste ,spróbuj znaleźć sterowniki.Pogrzeb
    >też w ustawieniach systemowych. I zainwestuj w nową kartę
    >,bo jeśli chcesz odpalić coś nowszego to bedzie dupa. Ja
    >kupiłem za 300 zł GeForce 8500 i jest dobrze. A nawet DoW
    >dorzucili.
    >
    >Co jest w centrum wszechświata ?
    >
    >

8500 za 300?! Tożto kompletna strata pieniędzy, za tyle można kupić 8600GT i może nawet 9600GT które są o niebo szybsze.
  • Kwadrat T-K

czy majac macbooka z jednym przyciskiem myszy da sie grac czy musze miec mysz z dwoma przyciskami ????
  • Anonim

jest wersja na maca
  • DELUR

mam taki blad:
    http://www.bankfotek.pl/image/13692...

i takie sterowniki:
    http://www.bankfotek.pl/image/13692...

co zrobic?
  • "Młody Fanatyk Futbolu" "10"

Czy moglby mi ktos podac klucz do rejestracji? bo nigdzie nie moge znalezc
  • Fil Marius

Młody, kup sobie Oryginał, to o co prosisz to pomoc w kradzieży karana z paragrafu, tak samo jak to co próbujesz zrobić.
| |

SPORE oferuje Tobie prywatny wszechświat. Możesz tworzyć i rozwijać nowe formy życia, zakłada..

Fotki

Miejsca grona (0)