-
Anonim
Ściągnąłem spore fabryka stworów, zainstalowałem i wyskakuje mi komunikat że aplikacja nie może być uruchomiona, reinstalowałem to samo, ściągnąłem z innej stronki również klapa. Pomocy!; ( -
Anonim
no nie bądźcie taaaaaaaaaaacy, pomóżcie ja też chcę własnego sporka zrobić -
na poczatek sprobuj skontaktowac sie z pomoca techniczna > http://pomoc.ea.pl
wkrotce opublikujemy tez pare rozwiazan problemow, ktore napotkali niektorzy uzytkownicy
-
Niektórzy gracze mają problemy z prawidłowym funkcjonowaniem fabryki stworów. Pracujemy nad tym, w międzyczasie pragniemy zaproponować sprawdzone rozwiązanie.
P: Fabryka stworów zawiesza się/wyłącza po wyświetleniu na ekranie logotypu EA. W tle systemu Windows uruchomiony jest program EA Download Manager.
O: W tym przypadku, niezbędna jest ręczna aktualizacja pliku DMCmdPortalClient.dll file.
1. Wybierz Mój komputer
2. Wybierz dysk C:
3. Przejdź do folderu Program Files.
4. Następnie do Electronic Arts.
5. Teraz do SPORE.
6. Na zakończenie do Sporebin.
7. Powinien się tam znajdować plik DMCmdPortalClient.dll – usuń go i koniecznie wykonaj następny punkt.
8. Skopiuj do tego samego folderu najnowszą wersję usuniętego przed chwilą pliku. Znajdziesz ją tutaj:
http://www.spore.com/static/war/ima...
9. Spróbuj uruchomić fabrykę stworów.
Uwaga: Jeśli program EA Download Manager został wcześniej odinstalowany, można go pobrać m.in. stąd.
http://na.llnet.cdn.ea.com/u/f/eaon...
Brak aplikacji oznacza brak możliwości aktualizacji gry! Nie musisz uruchamiać EA Download Managera regularnie, ale tylko dzięki temu programowi zainstalujesz ważne poprawki i usprawnienia, kiedy tylko zostaną udostępnione. -
-
Paweł...
Oczywiście gra wymaga DirectX 9.0c, jakby ktoś jakimś cudem zainstalował bez tego... -
Narkoman
Pytanie; ) czy ekipa planuje jeszcze zmiane edytora stworow czy dodanie dodatkowych elementow ktore sie pojawia dopiero w grze? -
Medżik
Mam pytanie kupiłem sobie właśnie grę Spore Kreator Stworów, ale nie mam u siebie w domu internetu(tego posta piszę u kumpla). Kiedy zainstalowałem gre wyświetla mi się tabelka że potrzeba połączenia z internetem. I tu pojawia się moije pytanie: Czy można coś zrobić aby ta gra działała bez połączenia do neta??? Może da się to jakos ominąć??? -
Anonim
nie sadze aby to bylo mozliwe. na pudelku z gra jest zreszta informacja ze gra wymaga polaczenia z internetem.
btw. na oficjalnej stronie SPORE pojawil sie zaktualizowany dzial FAQ czyli pytania i odpowiedzi! -
Narkoman
to normalnie brzmi tak jak halo 3 do visty...
Kup spore, będziesz grał, oj nie będziesz grał załóż se interneta...
Kup Halo 3 będziesz grał, rety musisz mieć Viste bo na innym nie chodzi...
Coś czuje że Maxis podpisalo umowe z jakimis ludzmi od internetu ze tamci ich beda finansowali a tamci zrobia wszystko aby i ci od internetu sie wzbogacili -
Baran
Ehh... Przeciez teraz większość ludzi ma dostęp do internetu, który zresztą drogi nie jest. Hmm.. powinieneś też zarzucić Blizzardowi, że WoW jest nie dość, że płatny, to jeszcze przez internet(chamstwo!). Ludzie, zanim coś kupicie, zerknijcie na odwrót pudełka i zobaczcie jakie są wymagania sprzętowe... -
Narkoman
serio to wowem sie nigdy nie interesowalem; ) raz mialbym okazje dostac bo ktos z rodziny chcial kupic, ale ta osoba mi zarzucila ze nie znam angielskiego (a potrafilem sie nieźle z kazdym dogadac) i sobie nie poradze, ale i tak bym byl w szoku bo nie dosc ze kupuje sie gre za ktora cenia sobie sporo to jeszcze abonament miesieczny... od czego to nie sa polskie servery; ) (ale ja w wowa nie gram) -
Vader Darth
Ludzie i ludziska . Nie mogę się zalogować.I to nie jest wina moja ani mojego komputera.Co mógłym zrobić z tym faktem?