-
P: Kiedy pojawi się Fabryka stworów?
O: 17 czerwca 2008 roku
P: Gdzie będzie można ją zdobyć?
O: Fabryka stworów zostanie udostępniona za darmo na oficjalnej stronie gry (spore.com), a także na stronach partnerów firmy Electronic Arts. Zawierać będzie 25% wszystkich elementów z gry SPORE. W sklepach znajdziecie również pełną wersję fabryki stworów, sprzedawaną w wersji pudełkowej. Spodziewana cena na półce to 19,90 PLN.
P: Co mogę zrobić przy użyciu fabryki stworów?
O: Program działa dokładnie tak jak fabryka stworów w grze SPORE. A więc przede wszystkim możesz zaprojektować własnego niepowtarzalnego stwora! Po zakończeniu pracy ożyw go i zobacz, jak tańczy, pozuje oraz wyczynia różne cudactwa. Służą do tego proste w obsłudze narzędzia wbudowane w program. Możesz nagrywać filmy wideo ze stworem w roli głównej i przesyłać je na YouTube. Możesz również wysłać obrazek przedstawiający stwora znajomym, w wiadomości e-mail. Warto też przejrzeć SPORpedię, aby zobaczyć kreacje przygotowane przez ludzi z całego świata.
P: Czy przygotowane stwory będzie można importować do pełnej wersji gry?
O: Oczywiście! Wszystkie stwory zaprojektowane przy użyciu fabryki stworów można następnie przenieść do SPORE. -
Аркадян ®
-
Anonim
-
-
Narkoman
-
Banio
-
Anonim
-
Narkoman
w sumie; ) ale ja chyba nie kupie jednak... chociaz moze... nie wiem :) ale i tak później wydam kase na gre ^^ -
Аркадян ®
-
Anonim
-
Narkoman
-
Anonim
Jest tekst że to jest wersja próbna ple ple ple. Potem jest reklama EA i mi się gra wyłącza. Ściągnąłem to demo na PC więc powinno byc wszystko ok. -
Аркадян ®
-
˙ıqɹou
Haha a ja dziś poleciałem do sklepów po wersję pudełkową xD
A tu dopiero się dowiedziałem że od 20 :P
No ale szukając miałem wycieczkę
po Warszawie chociaż :) -
-
█ fskoneczny
A o co chodzi z tym całym konkursem? Można głosować tylko na pierwszą piątkę i na te, które są w dodanych przed chwilą? 0.o Gdzie jakiś ogólny spis tych haseł? -
mozna juz przegladac wszystkie hasla. zespol grono.net wprowadzil odpowiednia poprawke.
zasady konkursu sa w regulaminie.
dziekujemy za Wasze SPORE zainteresowanie!!!! -
Banio
-
Narkoman
-
Banio
>SPORE™ napisał
>mozna juz przegladac wszystkie hasla. zespol grono.net
>wprowadzil odpowiednia poprawke.
>
>zasady konkursu sa w regulaminie.
>
>dziekujemy za Wasze SPORE zainteresowanie!!!!
jakie hasła wogole?! -
Narkoman
-