ŚPIOCHY [3818]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • godia

Zdarzyło wam się usnąć w autobusie czy tramwaju? Bądź w innym ciekawym miejscu?
  • Attracted by the lights

Haha mi kiedyś w nocnym:))))))))))))))))
  • godia

Nocnym autobusie czy sklepie?? A może w klubie?? :o)
  • Anonim

Ja zasypiam często w tramwaju...dobrze,że mieszkam niedaleko pętli;)
    Kiedyś zasnąłem w metrze...na stojąco;)

nocnym autobusie oczywiście!! obudziliśmy się z chłopakiem a dokładnie obudził nas kierowca przy zjeżdzie do zajezdni.... Śmiesznie było przynajmniej:)))
  • Anonim

Też mi się kiedyś w nocnym przysnąć zdarzyło w drodze z Pragi na dw. centralny... o trzeciej w nocy;)Dotarłem naszczęście cały i zdrowy do domciu:)
  • Grono.Net

oczywiście,ale w nocnym , obudziłam sie na pętli...dodam ze wracałam ze znajomymi z imprezki...to wszystko tłumaczy; -))))

my też wracaliśmy z imprezy nad ranem. Pamiętam że było strasznie zimno i jak sobie usiedliśmy w nocnym to zrobiło nam się jakoś tak ciepło i na trzy cztery jednocześnie zasneliśmy:)))
  • Anonim

witam :)

ale takie drzemki w autobusach sa całkiem przyjemne :)) ..najlepsze jest jak sie obudzisz ..i ludzie wytykaja Cie palcami :P ...

Pozdrawiam :)

bo myślą że jesteś pijak:))) choć jak się wraca po imprezie to ciężko zaprzeczyć:)))))))
  • Anonim

Ja notorycznie zasypiałam w autobusia jak wracałam z pracy w lato... Opierałam się o szybę, robiło się tak cieplutko i miło...
    Tylko dzięki kilku raptownym hamowaniom udało mi sie wysiadać na właściwym przystanku; o)))

jak jadę na uczelnię o nieludzkiej godzinie to zawsze śpię mimo że oczy mam otwarte. Taka zmyłka:)))))))))
  • Anonim

Najlepiej jest w lato, bo można sie schować za okularami slonecznymi =) No chyba, że ktoś jest Gothem to nosi je nawet w zimie :o) Wtedy to juz zupełnie nie ma problemu :o)))
  • Anonim

e tam , ja spie nawet jak ludzie sie patrza :) , mam to gdzies co o mnie pomysla :) ale jednak fajna jest ich reakcja jak wstaniesz; P :)))

Pis :)
  • Marta.

jak jest noodno to w autobusie kimam non stop....czesto spie w szkole na reli lub bioli...a poza tym to na noodnych filmach w kinie tez zasypiam.
  • Grono.Net

Cześć! Jestem tu nowy, więc się witam.
    Ja dosyć często śpię na stojąco w tramwaju, a na siedząco w pociągu. Przez 3 lata dojeżdżałem autobusem PKS do szkoły i wykorzystywałem 45 minut na sen, było fajnie.
  • Grono.Net

Ja kiedyś przysnęłam w autobusie.. :)) ..obudziła mnie przestraszona staruszką bo myślała, że coś mi się stało.. polefff :)))
  • Bierek

w nocnych zasypiam regularnie...imprezki robia swoje :D w tramwaju tez...ostatnio 3 razy zrobilem całą trasę w 22 :] jakie rekordy macie w tej dziedzinie?? zdarzyło wam sie usnac w czasie egzaminu albo przy kolacji?? napiszcie cos o swoich dziwnych akcjach sennych :> pozdro
  • Anonim

witam wszystkich!!!
    Dojeżdżam do Warszawy codziennie, więc tylko jak siądę w autobusie od razu zasypiam, a ponieważ moje autobusy czasami jadą dalej do innych miejscowości, to pare razy udało mi się znaleźć gdzieś w nieznanym mi miejscu bo przespałam swoje piękne miasto Mińsk Mazowiecki...
  • Anonim

To jeszcze nic... ja ostatnio znalazlam sie po drugiej stronie Wawy zasypiajac w autobusie miejskim... wysiadam.. a tu pola w kolo... szok jedynie..., ale u mnie standard; )