SPIK [342]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

heh zajęcie których lepiej żeby nie było. :]
  • Anonim

wyklad i ćw do niego, na ktorych wlasnie siedzimy?
  • make a wish.

no te ćwiczenia były nudniaste, he też dzisiaj miałam, ale koleś przynajmniej wydaje się w porządku
  • Anonim

BIRULA - ma 10/10 jeśli chodzi o skale tragiczności :] i to jeszcze 3GODZINY !!
  • Anonim

fakt. gosc wydaje sie ogarniety. moze nie bedzie tak zle. pod warunkiem ze jakos da sie ogarnac ta wiedze... a zapowiada sie ciezko :|
  • Guta

ja to to modelawanie teraz nie ogarniem;]
  • Grono.Net

Mialem fakultet z Borkowskim zima, te zajecia by byly spoko jak by u nas wiecej ludzi programowalo, ale one sa raczej latwe, napewno latwiejsze niz kwn..
  • make a wish.

No ja nie miałam, ale Borowski zrobił na mnie dobre wrażenie i tak mi aż troche przykro się zrobiło jak u nas w grupie na wstepie dziewzyny mało go nie zlinczowały.
  • Piotr

odnośnie nie fajnych zajęć to chyba ćwiczenia z psychologi dynamicznej -> KWN. Może i były by fajne ale niestety prowadząca nie fajna - to znaczy fajna ale niefajnie tłumaczy :p
  • Grono.Net

Nie fajnie to malo powiedziane, ona mowila raczej do siebie niz do nas..
  • Anonim

ja tam babe polubilem bardzo. porzyczyla mi nawet kase na kanapke :]
    co do samych zajec z kwn, fajen to bylo. nigdy bym nie przypuszczal ze excel ma tyle opcji; ) poza tym ja sie ciagle czepiam tych fraktali. nie narobilem sie u niej za duzo. napisalem prace na taki temat jaki chcialem (obie) i dostalem na koniec 5. jak dla mnie bomba; )
  • Sista

Ta babeczka była fajna, mirula wbrew pozorom też nie był zły, poczekajcie na zajęcia z rondudą, to bedzie prawdziwa tragedia :))
  • Anonim

ale w sensie ze tez jest jak snieta ryba? czy moze to typ wykladowcy cochodzi w czarnym mundurze gestapo i cie straszy nie zaliczeniem (jak fajkowska-statnik).
  • Sista

Wygląda hmmm dziwnie, niby taki artysta ale kolo artysty jak to sie mowi to on moze chwile lezal :) poza tym szepcze jakies starszne glupoty, cos starsznego, naprawde :) ja na przyklad nadrabiam zaleglosci czytelnicze na jego zajeciach :))
  • Piotr

Moim zdaniem koleś jest wpożądalu, może nieco sztywny, za cicho mówi ale ogólnie spoko – bez porównania z Fajkowską-Stanik (z Rondudą można się dogadać). W poprzednim semestrze miałem z nim zajęcia + starz w CSW i naprawdę ciekawie. Mi ta tematyka osobiście bardzo pasuje.
  • Anonim

fajkowska to jest rzeznia. ona ma jakies powazne klopoty ze soba... nie powinna uczyc w takim stanie. bo tylko wielu osobm utrudnia zycie.
  • Anonim

Pepek : jak dostać się na ten staż do CSW ?
  • Sista

Tematyka zajec rondudy nie byla zla, nie tego sie czepiam, po prostu jakis taki totalnie od czapy jest. Moze i ma duza wiedze ale ni cholery nie ujmie tego przekazac, zainteresowac. Mialam z nim modul i cieszylam sie kiedy sie skonczyl, ale mam pecha bo w tym semetrze mecze sie z nim dodatkowo przez 3 godziny w tygodniu.
  • Piotr

Gish: wybrać moduł z komunikacji wizualnej.
  • Anonim

A więcej szczegółów? Bo z tego tematu nie mogę zbyt dużo wywnioskować, a nie chce mi się szukać po metrii...

Kto to prowadzi i czy jest w tym semestrze ?
  • 1
  • 2
| |

OFICJALNE GRONO ELITARNYCH STUDENTÓW - SWPS !!!!! kierunek: [S]POŁECZNA [P]SYCHOLOGIA [I]NFO...

Społeczna Szkoła Podstawowa nr 4, Klasa A

Zapisz się do klasy

Strona 1/1

Anonim

Anonim

Anonim

Anonim

M.

Anonim

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki