- 1
- 2
-
Anonim
-
Anonim
-
make a wish.
no te ćwiczenia były nudniaste, he też dzisiaj miałam, ale koleś przynajmniej wydaje się w porządku -
Anonim
BIRULA - ma 10/10 jeśli chodzi o skale tragiczności :] i to jeszcze 3GODZINY !! -
-
Anonim
fakt. gosc wydaje sie ogarniety. moze nie bedzie tak zle. pod warunkiem ze jakos da sie ogarnac ta wiedze... a zapowiada sie ciezko :| -
Guta
-
Grono.Net
Mialem fakultet z Borkowskim zima, te zajecia by byly spoko jak by u nas wiecej ludzi programowalo, ale one sa raczej latwe, napewno latwiejsze niz kwn.. -
make a wish.
No ja nie miałam, ale Borowski zrobił na mnie dobre wrażenie i tak mi aż troche przykro się zrobiło jak u nas w grupie na wstepie dziewzyny mało go nie zlinczowały. -
Piotr
odnośnie nie fajnych zajęć to chyba ćwiczenia z psychologi dynamicznej -> KWN. Może i były by fajne ale niestety prowadząca nie fajna - to znaczy fajna ale niefajnie tłumaczy :p -
Grono.Net
Nie fajnie to malo powiedziane, ona mowila raczej do siebie niz do nas.. -
Anonim
ja tam babe polubilem bardzo. porzyczyla mi nawet kase na kanapke :]
co do samych zajec z kwn, fajen to bylo. nigdy bym nie przypuszczal ze excel ma tyle opcji; ) poza tym ja sie ciagle czepiam tych fraktali. nie narobilem sie u niej za duzo. napisalem prace na taki temat jaki chcialem (obie) i dostalem na koniec 5. jak dla mnie bomba; ) -
Sista
Ta babeczka była fajna, mirula wbrew pozorom też nie był zły, poczekajcie na zajęcia z rondudą, to bedzie prawdziwa tragedia :)) -
Anonim
ale w sensie ze tez jest jak snieta ryba? czy moze to typ wykladowcy cochodzi w czarnym mundurze gestapo i cie straszy nie zaliczeniem (jak fajkowska-statnik). -
Sista
Wygląda hmmm dziwnie, niby taki artysta ale kolo artysty jak to sie mowi to on moze chwile lezal :) poza tym szepcze jakies starszne glupoty, cos starsznego, naprawde :) ja na przyklad nadrabiam zaleglosci czytelnicze na jego zajeciach :)) -
Piotr
Moim zdaniem koleś jest wpożądalu, może nieco sztywny, za cicho mówi ale ogólnie spoko – bez porównania z Fajkowską-Stanik (z Rondudą można się dogadać). W poprzednim semestrze miałem z nim zajęcia + starz w CSW i naprawdę ciekawie. Mi ta tematyka osobiście bardzo pasuje. -
Anonim
fajkowska to jest rzeznia. ona ma jakies powazne klopoty ze soba... nie powinna uczyc w takim stanie. bo tylko wielu osobm utrudnia zycie. -
Anonim
-
Sista
Tematyka zajec rondudy nie byla zla, nie tego sie czepiam, po prostu jakis taki totalnie od czapy jest. Moze i ma duza wiedze ale ni cholery nie ujmie tego przekazac, zainteresowac. Mialam z nim modul i cieszylam sie kiedy sie skonczyl, ale mam pecha bo w tym semetrze mecze sie z nim dodatkowo przez 3 godziny w tygodniu. -
Piotr
-
Anonim
A więcej szczegółów? Bo z tego tematu nie mogę zbyt dużo wywnioskować, a nie chce mi się szukać po metrii...
Kto to prowadzi i czy jest w tym semestrze ?
- 1
- 2