SPIK [342]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Etel

Kto pisze jutro kolokwium u Borkowskiego? Może by się trochę powspierać w tych mękach?; ) hiehie..
  • Anonim

wyglada na to ze ja :] ale tu sie nie ma co wspierac tylko dziobac trzeba. powiedzial borek zeby sie dobrze przygotowac.
  • Etel

bleeee.. z tych koszmarnych slajdow niby? :| to ja juz wole sciagac; P LOL!
  • make a wish.

ja pisze :] i nic jeszcze nie umiem... i powiem więcej nic już nie będę umiała hehe. Przeczytałam połowe slajdów i nie bardzo wiem co z tym zrobić wkuć się na pamięć czy jak? no więc ponieważ nie wiem, to olewam i też będe ściągać :]
  • Etel

może jakoś damy rade Chili;) Ty ściągniesz coś ode mnie, ja od Ciebie...; P hehe..
  • Hohoniowa

ja przyznam, ze mialam szczera chec to wkuc ALE z powodu pioruna, ktory walnal w moj blok, pozbawiajac mnie linii telefonicznej --> czytaj.pozbawiajac internetu --> czytaj.pozbawiajac mnie dostepu do slajdow

skutecznie ostudzil moj zapal i pozbawil mozliwosci zablysniecia wiedza dzis na kole..:)
  • Etel

JaMajka.. to był znak! :]
    ja od 10 rano mam szczere chęcie..
    chyba pomaluję sobie paznokcie; P
  • Hohoniowa

mam tylko nadzieje, ze nie jest juz w gwiazdach zapisane, ze bede miala przyjemnosc drugi rok uczeszczac na ten przedmiot...
  • Etel

jakoś wybłagamy te 3... a może zrzucimy się na bombonierkę?; D LOL!
  • Anonim

...i czerwone goździki:D
    Dorzucę sie;)
  • Hohoniowa

ok, to jakby co z cwietami wpadniemy i bedzie mu nas glupio uwalic:)
  • Guta

ja to sobie darowalam;0
  • Etel

a trzeba było przyjść, łatwe było:P dość; ) zawsze jakieś parę procent do przodu :D
  • Anonim

Bardzo prosty test hahaha;)
  • Etel

są już wyniki; ] zważywszy na to że w ogóle się nie przygotowałam, a na zajęciach buszowałam po necie to jestem zadowolona; D
  • Anonim

A jaka ja jestem happy:D
    Szykuję się już na poniedziałek po wpis:D
  • Anonim

Przepraszam, al emusze to wykrzyczec:
    HUUUUUUUUUURAAAAAAAAA MAM TE ZAJECIA ZA SOBA I MAM SUPER WPIS:)))

dziekuje za uwage;)
| |

OFICJALNE GRONO ELITARNYCH STUDENTÓW - SWPS !!!!! kierunek: [S]POŁECZNA [P]SYCHOLOGIA [I]NFO...

Społeczna Szkoła Podstawowa nr 4, Klasa A

Zapisz się do klasy

Strona 1/1

Anonim

Anonim

Anonim

Anonim

M.

Anonim

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki