-
Etel
Kto pisze jutro kolokwium u Borkowskiego? Może by się trochę powspierać w tych mękach?; ) hiehie.. -
Anonim
wyglada na to ze ja :] ale tu sie nie ma co wspierac tylko dziobac trzeba. powiedzial borek zeby sie dobrze przygotowac. -
Etel
bleeee.. z tych koszmarnych slajdow niby? :| to ja juz wole sciagac; P LOL! -
make a wish.
ja pisze :] i nic jeszcze nie umiem... i powiem więcej nic już nie będę umiała hehe. Przeczytałam połowe slajdów i nie bardzo wiem co z tym zrobić wkuć się na pamięć czy jak? no więc ponieważ nie wiem, to olewam i też będe ściągać :] -
-
Etel
może jakoś damy rade Chili;) Ty ściągniesz coś ode mnie, ja od Ciebie...; P hehe.. -
Hohoniowa
ja przyznam, ze mialam szczera chec to wkuc ALE z powodu pioruna, ktory walnal w moj blok, pozbawiajac mnie linii telefonicznej --> czytaj.pozbawiajac internetu --> czytaj.pozbawiajac mnie dostepu do slajdow
skutecznie ostudzil moj zapal i pozbawil mozliwosci zablysniecia wiedza dzis na kole..:) -
Etel
JaMajka.. to był znak! :]
ja od 10 rano mam szczere chęcie..
chyba pomaluję sobie paznokcie; P -
Hohoniowa
mam tylko nadzieje, ze nie jest juz w gwiazdach zapisane, ze bede miala przyjemnosc drugi rok uczeszczac na ten przedmiot... -
Etel
-
Anonim
-
Hohoniowa
-
Guta
-
Etel
a trzeba było przyjść, łatwe było:P dość; ) zawsze jakieś parę procent do przodu :D -
Anonim
-
Etel
są już wyniki; ] zważywszy na to że w ogóle się nie przygotowałam, a na zajęciach buszowałam po necie to jestem zadowolona; D -
Anonim
-
Anonim
Przepraszam, al emusze to wykrzyczec:
HUUUUUUUUUURAAAAAAAAA MAM TE ZAJECIA ZA SOBA I MAM SUPER WPIS:)))
dziekuje za uwage;)