-
Miecz
-
KamyK
W zasadzie to ciężka sprawa z tym będzie ja to za wiele nie pamiętam;)
Ale obstawiam Chorosia, spoko koleś był no i na koniec postawił mi 6 :) -
Miecz
Tez choros,w sumie to Antczak tez byla wporzadku,fajny klimat byl na lekcjach i na klasowkach kiedy to szla na faja na zaplecze:) jak sobie jeszcze kogos fajnego przypomne to dopisze
-
Michał(Wihr)
Kubiatowska oczywiscie.... bylem z nia chyba 2 razy na koloniach... naprawde bardzo rowna babka. -
-
Anonim
eeejjjj qrcze nie moge sobie nikogo przypomnieć:/
nie mowie nawet o fajnych nauczycielach ale tak ogolnie ich nie pamietam... wiem ze polski mialam z Bacz i z Karkocha... ciekawe kto byl od matmy :/ Kiedys chyba Miklin - calkiem fajna babeczka chyba byla, byla wychowawczynia mojej klasy kiedys i ona chyba matmy uczyla... a moze nie... nie mam pojecia nawet:/
Kubiatowska chyba tez ok, ale beznadziejna byla taka stara baba od wf-u...
moze jak kogos zaczniecie wymieniac to sobie cos przypomne...
-
My Blue Eyes Blue...
Ja to z fajnych nauczycieli to chyba tylko kubiatowska pamietam:/ Mam propozycje moze lepiej utworzyc temat najgorszy nauczyciel :] wtedy sie napewno wypowiem:] a zaczne od tego starego kurwi... rozmus... brak mi slow na jej temat... a niestety innych fajnych nauczycieli nie bylo albo nie pamietam.... no choros rzeczywiscie moze byc.. no i miklin ale jej od dawna tam nie ma... karkocha chyba jeszcze ujdzie..... a reszta to.... -
Anonim
Rozmus to rzeczywiscie - bez komentarza... ale lubie sluchac jak ja wyklinasz :D -
Michał(Wihr)
rozmus to nic przy tej szmacie jebanej ilczuk.... tej suki nienawidzielm... nie nawidze do dzis pijaczki jebanej, ma morde jak zul z pod sklepu... przynajmniej miała... -
Michał(Wihr)
Aska odezwij sie do mnie na GG jak mozesz... mam sprawe do Ciebie. Szczechur: 4277692 -
Anonim
bacz była bardzo spoko. potem w 8 klasie miałem bake i też była znośna, z przerwą na tą suke filipek. poza tym uwielbiałem antczak! on była naprawde rozsądna. -
Maciek
Jedną z najlepszych nauczycielek za mojej kadencji była niejaka pani Rosłon od matematyki, niestety nie uczyła nas długo (w 4. i 5. klasie chyba?), gdyż poszła na urlop zdrowotny, a potem, jak niesie wieść gminna, nie mogła dogadać się z Ładyńskim i nie powróciła do szkoły. A szkoda, bo drugiej takiej nauczycielki ze świecą szukać... -
Anonim
-
Grono.Net
-
Honeysuckle Rose
-
Anonim
-
Honeysuckle Rose
Choros bym moim wychowawca 3 lata... i na dobra sprawe to lubilam go ale nie tak jakos super. Znacznie bardziej cenie Chorosiową. -
Anonim
moim wychowawca byl przez jakies 5 czy 6 lat o ile dobrze pamietam, a chorosiowa przez ten sam okres uczyla mnie matematyki... co prawda to prawda- jest w porzadq.. -
zizu
a pamiętasz jak sie nazywał słynny na całą okolicę
::::"ODBYT" ::::
czyli niezastąpiony typ od bytu? Był łysy a milościwie panował na tronie katechety przed tym nieokrzesanym zarośniętym burakiem na W.
Czasem go widze u siebie na uczelni, bo w naszej przychodni się leczy, ale nie podejde do niego i nie zagadam " cześć łysy, jak masz na nazwisko bo chcemy ci pojechać na sieci ale potrzebne są twoje dane".
Pozdrawiam Cię Agatko; ) -
Anonim
naszego mistrza od_bytu pamiętam.. a jakże :P
ale też jakoś jego nazwisko nie zapadło mi w pamięć. pamiętam tylko że czasm mowilismy na niego kojak
wszyscy pozdrawiają Agatkę :P -
My Blue Eyes Blue...
Jesli sie nie myle to mowicie o grzelewskim... lub cos podobnego...... pamietam ze leb mu sie tak swiecil jakby sobie oliwka smarowal:] i chyba nosil takie hawajskie koszulki.... tak poza tym to go srednio pamietam....
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne