Szkoła Podstawowa nr 5 (Warszawa, Bielany) [271]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Miecz

wpisujcie kogo obstawiacie.
  • KamyK

W zasadzie to ciężka sprawa z tym będzie ja to za wiele nie pamiętam;)
    Ale obstawiam Chorosia, spoko koleś był no i na koniec postawił mi 6 :)
  • Miecz

Tez choros,w sumie to Antczak tez byla wporzadku,fajny klimat byl na lekcjach i na klasowkach kiedy to szla na faja na zaplecze:) jak sobie jeszcze kogos fajnego przypomne to dopisze
  • Michał(Wihr)

Kubiatowska oczywiscie.... bylem z nia chyba 2 razy na koloniach... naprawde bardzo rowna babka.
  • Anonim

eeejjjj qrcze nie moge sobie nikogo przypomnieć:/
    nie mowie nawet o fajnych nauczycielach ale tak ogolnie ich nie pamietam... wiem ze polski mialam z Bacz i z Karkocha... ciekawe kto byl od matmy :/ Kiedys chyba Miklin - calkiem fajna babeczka chyba byla, byla wychowawczynia mojej klasy kiedys i ona chyba matmy uczyla... a moze nie... nie mam pojecia nawet:/
    Kubiatowska chyba tez ok, ale beznadziejna byla taka stara baba od wf-u...
    moze jak kogos zaczniecie wymieniac to sobie cos przypomne...
  • My Blue Eyes Blue...

Ja to z fajnych nauczycieli to chyba tylko kubiatowska pamietam:/ Mam propozycje moze lepiej utworzyc temat najgorszy nauczyciel :] wtedy sie napewno wypowiem:] a zaczne od tego starego kurwi... rozmus... brak mi slow na jej temat... a niestety innych fajnych nauczycieli nie bylo albo nie pamietam.... no choros rzeczywiscie moze byc.. no i miklin ale jej od dawna tam nie ma... karkocha chyba jeszcze ujdzie..... a reszta to....
  • Anonim

Rozmus to rzeczywiscie - bez komentarza... ale lubie sluchac jak ja wyklinasz :D
  • Michał(Wihr)

rozmus to nic przy tej szmacie jebanej ilczuk.... tej suki nienawidzielm... nie nawidze do dzis pijaczki jebanej, ma morde jak zul z pod sklepu... przynajmniej miała...
  • Michał(Wihr)

Aska odezwij sie do mnie na GG jak mozesz... mam sprawe do Ciebie. Szczechur: 4277692
  • Anonim

bacz była bardzo spoko. potem w 8 klasie miałem bake i też była znośna, z przerwą na tą suke filipek. poza tym uwielbiałem antczak! on była naprawde rozsądna.
  • Maciek

Jedną z najlepszych nauczycielek za mojej kadencji była niejaka pani Rosłon od matematyki, niestety nie uczyła nas długo (w 4. i 5. klasie chyba?), gdyż poszła na urlop zdrowotny, a potem, jak niesie wieść gminna, nie mogła dogadać się z Ładyńskim i nie powróciła do szkoły. A szkoda, bo drugiej takiej nauczycielki ze świecą szukać...
  • Anonim

szczegolnie na tle wiesia który nastał po niej...
  • Grono.Net

Najlepsza Kubiatowska a po niej choros:)
  • Honeysuckle Rose

NiooNia, chyba myslisz o p. Strejlał...
  • Anonim

jak to kogo?? tez pytanie... jasne, ze choros!!
  • Honeysuckle Rose

Choros bym moim wychowawca 3 lata... i na dobra sprawe to lubilam go ale nie tak jakos super. Znacznie bardziej cenie Chorosiową.
  • Anonim

moim wychowawca byl przez jakies 5 czy 6 lat o ile dobrze pamietam, a chorosiowa przez ten sam okres uczyla mnie matematyki... co prawda to prawda- jest w porzadq..
  • zizu

a pamiętasz jak sie nazywał słynny na całą okolicę
    ::::"ODBYT" ::::
    czyli niezastąpiony typ od bytu? Był łysy a milościwie panował na tronie katechety przed tym nieokrzesanym zarośniętym burakiem na W.
    Czasem go widze u siebie na uczelni, bo w naszej przychodni się leczy, ale nie podejde do niego i nie zagadam " cześć łysy, jak masz na nazwisko bo chcemy ci pojechać na sieci ale potrzebne są twoje dane".

Pozdrawiam Cię Agatko; )
  • Anonim

naszego mistrza od_bytu pamiętam.. a jakże :P
    ale też jakoś jego nazwisko nie zapadło mi w pamięć. pamiętam tylko że czasm mowilismy na niego kojak

wszyscy pozdrawiają Agatkę :P
  • My Blue Eyes Blue...

Jesli sie nie myle to mowicie o grzelewskim... lub cos podobnego...... pamietam ze leb mu sie tak swiecil jakby sobie oliwka smarowal:] i chyba nosil takie hawajskie koszulki.... tak poza tym to go srednio pamietam....
| |

Grono dawnej Szkoły Podstawowej nr 5 im. Antoniego Bolesława Dobrowolskiego w Warszawie.

Szkoła Podstawowa Nr 5

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)