SP nr 49 przy Szanajcy [304]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

jak ja sie tera z takimi papelami pokaze? nikt mi nie uwierzy ze skonczylam podstawowke uuuueeee
  • Anonim

no siema stara nareszcie jesteś .
    Ni ma na to rady kobiet jestes jedną z nas !!!:-)
  • Anonim

????????? To jakies zamknięte damskie grono czy tylko takie pozory? Jestem rządny wiedzy więc proszę miłe Panie - oświećcie mnie...
  • Anonim

nieee ,Ty zawsze możesz coś tu napisać:-)
  • sztoff/on

mozesz cos tu napisac ale i tak idz do domu
  • Anonim

No doobra pipul tyle mamy do napisania na ten temat ?
  • Chomiczek

a ja uważam, ze 49 istnieje. moze zamieniono jej numerek na 30, ale jest chociazby w naszej pamieci =) a Ci, ktorzy nie zdazyli do niej pochodzic niech zaluja!!!
  • Anonim

Ojej cóż za zaszczyt mnie spotkał; ) Ale wracając do tematu: dlaczego niby 49 juz nie istnieje??? Istnieje w naszej pamięci :)
  • KiNiAaAa

to wszystko dzieki naszemu kochanemu dyrektorowi Bańkowskiemu ktoremu zachcialo sie zrobi z naszej podstawowki gimnazjum!!!!!
  • Anonim

czy ktokolwiek ma jeszcze kompleks osinskiej i czeczota? skutki takiej traumy to chyba cale zycie beda odczuwalne. zlikwidowali ta szkole bo sie bali odwetu uczniow recydywistow
  • Anonim

Z czeczotem na szczęście nie miałem lekcji a co do osińskiej - 'pozostawia piętno i nie gojącą się ranę na mózgu..."
  • KiNiAaAa

a ja ani z nia ani z nim lekcji nie mialam:))))))))))))))))))))))) ))))))
  • Anonim

jakiez to nieprawdopodobne szczescie
    albo raczej nieszczescie co to za absolwent 49 co to nie poznal tortur osinskiej tyle lat czlowiek zmarnowal na nauke tego rosyjskiego a teraz nawet nie jest w stanie powiedziec slowa chociaz ni, pamietam jeszcze wybiorczo piosenke o kapitanie, ktorej sie na pamiec musielismy zakuc, paulina powinna wiedziec najlepiej dostala 6, pamietam jak by to wczoraj bylo
  • Anonim

EEE jaaa nieee. nie byłam ulunbienica osińskiej ...i nie odpytywała mnie po kilka razy alfabetu bo mam wystające zeby i sepleniłam jak ona a ona uznała to za wspaniały przykład akcentu:-| ale piosenke spiewam do dzis i pamietam słowa:-)
  • Anonim

mialas u niej fory a ja sie pocilam ze strachu
    ty i baska pupilki
  • Anonim

ale zapraszamy, prosze sie nie krepowac kazdy kto ma ochote sie wyplakac, prosimy podziel sie z nami swoimi doswiadczeniami
  • angie

Pośrednio dzięki Osińskiej studiuję teraz rusycystykę. :)

Nie to żebym pałała do niej miłością w podstawówce, ale to ona dała mi kopa na starcie... i to bolesnego żeby nie było... potem w liceum miałam z górki na rosyjskim, no i tak jakoś wyszło, że teraz izuczaju ten piękny język. Ciekawe co by na to stara osa powiedziała :P
  • angie

A w tej piosence to było coś o rekinie?? Jak tak, to ją pamiętam... :)
  • Anonim

było było:-) a do której klasy chodziłas rówieśniczko:-)
  • angie

Do "C" pani Piecko, kojarzysz może?? :D