-
Anonim
jak ja sie tera z takimi papelami pokaze? nikt mi nie uwierzy ze skonczylam podstawowke uuuueeee -
Anonim
no siema stara nareszcie jesteś .
Ni ma na to rady kobiet jestes jedną z nas !!!:-) -
Anonim
????????? To jakies zamknięte damskie grono czy tylko takie pozory? Jestem rządny wiedzy więc proszę miłe Panie - oświećcie mnie... -
Anonim
-
-
sztoff/on
-
Anonim
-
Chomiczek
a ja uważam, ze 49 istnieje. moze zamieniono jej numerek na 30, ale jest chociazby w naszej pamieci =) a Ci, ktorzy nie zdazyli do niej pochodzic niech zaluja!!! -
Anonim
Ojej cóż za zaszczyt mnie spotkał; ) Ale wracając do tematu: dlaczego niby 49 juz nie istnieje??? Istnieje w naszej pamięci :) -
KiNiAaAa
to wszystko dzieki naszemu kochanemu dyrektorowi Bańkowskiemu ktoremu zachcialo sie zrobi z naszej podstawowki gimnazjum!!!!! -
Anonim
czy ktokolwiek ma jeszcze kompleks osinskiej i czeczota? skutki takiej traumy to chyba cale zycie beda odczuwalne. zlikwidowali ta szkole bo sie bali odwetu uczniow recydywistow -
Anonim
Z czeczotem na szczęście nie miałem lekcji a co do osińskiej - 'pozostawia piętno i nie gojącą się ranę na mózgu..." -
KiNiAaAa
a ja ani z nia ani z nim lekcji nie mialam:))))))))))))))))))))))) )))))) -
Anonim
jakiez to nieprawdopodobne szczescie
albo raczej nieszczescie co to za absolwent 49 co to nie poznal tortur osinskiej tyle lat czlowiek zmarnowal na nauke tego rosyjskiego a teraz nawet nie jest w stanie powiedziec slowa chociaz ni, pamietam jeszcze wybiorczo piosenke o kapitanie, ktorej sie na pamiec musielismy zakuc, paulina powinna wiedziec najlepiej dostala 6, pamietam jak by to wczoraj bylo -
Anonim
EEE jaaa nieee. nie byłam ulunbienica osińskiej ...i nie odpytywała mnie po kilka razy alfabetu bo mam wystające zeby i sepleniłam jak ona a ona uznała to za wspaniały przykład akcentu:-| ale piosenke spiewam do dzis i pamietam słowa:-) -
Anonim
-
Anonim
ale zapraszamy, prosze sie nie krepowac kazdy kto ma ochote sie wyplakac, prosimy podziel sie z nami swoimi doswiadczeniami -
angie
Pośrednio dzięki Osińskiej studiuję teraz rusycystykę. :)
Nie to żebym pałała do niej miłością w podstawówce, ale to ona dała mi kopa na starcie... i to bolesnego żeby nie było... potem w liceum miałam z górki na rosyjskim, no i tak jakoś wyszło, że teraz izuczaju ten piękny język. Ciekawe co by na to stara osa powiedziała :P -
angie
A w tej piosence to było coś o rekinie?? Jak tak, to ją pamiętam... :) -
Anonim
-
angie