S.P. nr 324 - Ursynów [368]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Michał

W którym roku nasza szkoła otworzyła swoje wierzeje dla uczniów... ?

a propo, pamietacie ta kartke na drzwiach "zamykać wierzeje bo zimnem nam wieje" ... i ktoś dopisał "bo piździ"... :]
  • Anke

pierwszy nabór był chyba z rocznika wyżej od nas...tak mi się wydaje, bo jakoś nie zwróciłam uwagi na starsze towarzycho...no chyba, że miałam zaawansowaną ślepotę w wieku 7 lat...
  • Marta

nie nie, dużo przed nami. tylko ze przez dłuższy czas nasza szkoła była I-III. Rocznik '80 było po prostu pierwszym, który przedłużali do ósmej klasy... Ja mam wrażenie że jeszcze brat Ewki Czaprackiej chodził do nas, a przecież on starszy o sześć lat...
  • Anke

dobrze wiedzieć...tyle lat w błogiej nieświadomości....
  • Anonim

nie nie - moj brat wiele szkol zaliczyl ale chyba 324 udalo mu sie ominac...a moze nie pamietam?
    a poza tym 7 lat starszy - trzy dychy w zeszlym roku mu stuknely...ale ten czas leci
    buzka
  • Grono.Net

a mi sie wydaje ze syn p. ryszardy altrych chodzil do tej szkoly. jej corka tez owszem, ale to poźniej od nas. i napewno nie rocznik 80 byl pierwszy tylko duzo wczesniej. ze trzy roczniki przed nimi nie zdażyly sie zakwalifikować do naszej eksperymentalnej szkoly

p.s. oczywiście jesli p. rysia ma w ogole syna :PP
  • Anonim

Paulina Altrych chodziła ze mną do klasy. Rocznik 1982.
  • Marta

jeja, ale jestem nie na bieżąco
    sorry Ewa :)
  • Anonim

ja pamiętam, że dostalem propozycję uczęszczania do 324 jeszcze jak bylem w 2 grupie przedszkola... i wtedy pisali że sa nowi... czyli to bylo jakies 17 lat temu? matko... dwucyfrowa liczba... ale ja stary jestem...
  • Wakaru

I w końcu nikt nie podał konkretnej daty powstania tej szkoły. Szczerze mówiąc ostatnio zaczęło mnie to interesować, bo tu straszne dziadki się wpisują :D (bez urazy)
| |

Takiego grona nie ma, więc może być powinno. Liczę na to, że może zgromadzi się tu trochę ab...

Miejsca grona (0)