SP 308 (targówek) [177]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Po drugiej stronie tęczy...

Nie wiem czy wiecie, że w gminie jest projekt zagospodarowania naszego pięknego terenu przy szkole (boisk)... full wypas...

Duzo urzadzeń do ćwiczeń, boisko z bieżnia dookoło itd...
  • Maniutek

fajno, tylko szkoda ze dopiero teraz jak jest tam gimnazjum :] ale tak czy inaczej zawsze mozna wpasc :D
  • Anonim

no to bardzo dobry pomyśl ,tzrymajmy kciuki zeby wypalił :)
  • Anonim

i zeby mozna było z tego korzystać nam :]
  • Maniutek

zawsze sie znajdzie sposob zeby "wejsc" :D
  • Mati

No tak tylko gdzie ja będę pić browarek ?? :P
  • Anonim

woooooooooow! ale wiecie co jakoś mi sie nie chce w to wierzyć! jak ja chodziłam tam do podstawówki to juz słyszałam o projektach kortów tenisowych i super boisk....jak do tej pory ich nie ma.... a szkołe skończyłam 5 lat temu....
    no ale liczmy na to, że teraz nie zawioda i dzieciaki będą miały sprzęt pierwsza klasa =)

heee no tak jak pięć lat temu tak mówili...
    ale widziałam projekt na własne oczy, korty też przewidzieli...

miejmy nadzieję że coś zdziałaja. Wkońcu do uni weszliśmy pewnie kasa im skapnęla a 5 lat temu mogli nie mieć...
  • Anonim

heh, rzeczywiscie chyba jest szansa....bo jak ja odchodze ze szkoly to wszystko jest odnawiane...najpierw silownia, potem sala gimnastyczna , cala szkola...no i teraz pewnie nadeszla pora na boisko...przy moim liceum też wybudują halę sportowa..ale jak juz sobie stamtąd pojde:]..mam pecha albo jestem wiedźmą ]:->

haha, ale teraz mój brat idzie do dawnej 308 więc niewiadomo, jesli ma takie magiczne antyzdolnosci jak ja, to beda czekac najmarniej kolejne 3 lata..; )

moze najmłodsze pokolenie sie doczeka...

za moich czasów to nie było nawet siłowni, ani sali komputerowej...
  • Mati

Hehe za moich czasow tez nic z tych rzeczy nie bylo :P
  • Maniutek

jak bylem w 7 albo 8 klasie to byla sala z komputerami (obok swietlicy) ale silki to nie bylo
  • ...::: Monia :::..

hehehe sala komputerowa <hahaha> z której czesci sie zabierało;)

Jakos nie chce mi sie w te plany specjalnie wierzyc.

Jak ja chodziłam to najpierw mieli zapospodarowac teren a w koncu zrobili parking (tez skonczyłam 5 lat temu)...ale badzmy dobrej mysli moze p. Nawrocka zadziała (ona dalej wie dyrektorka gimnazjum)
  • Anonim

ejjjjjjjjj Maciek, jeśli Ty jesteś z mojego rocznika to wtedy była siłownia .... koło sali komputerowej ( świetlicy ), bo pamietam raz w 8 klasie jak czekałyśmy z dziewczynami na "informatyke" nagle otworzyły sie " nigdy nie otwierane drzwi" i wyszli z niej niesamowicie zmęczeni; ) panowie ode mnie z klasy <lol> ......... no ale może nie wszytskim było dane z niej skorzystać ( ja widziałam ją tylko z korytarza).....

hehe
    za moich czasów nie było sali komputerowej, ale żeby iść z postępem to wymyślili informatykę... z tymfacetem od techniki... Demidziukiem bo jego chyba najpierw wysłali na jakieś szkolenie żeby był mądry...

Zajęcia były beznadziejne, rysowaliśmy klawiaturę, a pózniej jakieś komendy zapamiętywaliśmy... porażka
  • Mati

buahahaa Demidziuk uczył informatyki?? hahhaa <lol> Oj cos czuje coś że dziś będzie śmieszny dzień :P
  • Anonim

ta siłownia sądząc po sprzęcie to byla od dawna...tylko taka zakamuflowana i malo kto o niej wiedzial :>...moze nawet nauczyciele w-fu nie wiedzieli...kto wie..:)
  • Mati

No tak :P juz widze Ziessa (czy jakos tak) na siłowni <lol> to wyjaśnia dlaczego był takie duzy :P buahahaa
  • Anonim

kiedys mialem 9 sek. na tym żwirku; )
  • Mati

hehe ja nie pamietam ile mialem :P raczej sporo - to przez to ze mi kamyczki w kolano chodzily przed startem :D
| |

grono absolwentów bo (już) nie uczniów bródnowskiej podstawówki.

Fotki

Miejsca grona (0)