- 1
- 2
-
Katarzyna
heh, czy ktoś z was miał okazję być uczestnikiem obozu tudzież zimowiska organizowanego przez Panią Tomczak i Panią Szybowską?:) Oj tam to się działo, hehe. Życia się człowiek uczył i to w jakim tempie:) -
!! Michał !!
Siema ja byłęm nie raz a w niedziele rozmawiałem dłuzszy czas z Pania Tomczak :) bo jej syn(edwin) startował w zawodach :) :) a tak w nawiasie sie znamy ( wszyscy spią ) powinas pamiętac :) okoog chodzi -
Katarzyna
Nie wątpię, że się znamy. Tylko tak trudno mi cokolwiek wywnioskować po Twoim profilu. Michał M..., wieku nieznany:) Może coś więcej mi napiszesz na swój temat, proszę:)
A co ciekawego u pani Tomczak słychać? W ogóle oragnizuje jeszcze te wyjazdy? -
!! Michał !!
-
-
!! Michał !!
te obozy to zawsze bede wspominał :) :) i Gry nocne :D a Raszko Paulina też jest na Gronie? -
Anonim
dzisiaj widziałam p.Tomczak :) nic się nie zmieniła,niestey nie zdażyłam do niej zagadać bo byłam w pracy :( -
אניתא
-
Ello ziomy ja tez bylem na obozie wedrownym ale pamietnym :) od Lublina do Zamoscia :); D Pozdro wszystkie zlomy
-
Anonim
Roztocze:Lublin-Zamość... hehe to był obóz... Akcja na murze w Lublinie, Sołtys i jego problemy z wydalaniem :)... Biedrona i szkoła na slumsach w Zamościu... Hehe... Miejscowi byli nieźli... Szyba i Tomczakowa są wspaniałe... Pani Barbara T. była moją wychowawczynią!!! -
<---Ul--->
-
B@rtolomeo <BRD>
Witam was ja zaczynałem od pierwszego obozu! byłem na 6
! i troche działalem w tym kółku juz jako absolwent
-
B@rtolomeo <BRD>
-
Marta
A ja byBam na 3 obozach... byly super:):) pierwszy na którym bylam to byl w góry(karkonosze), potem byl obuz nad morzem(slupsk,leba,miastko itp.)a trzeci odbyl sie na roztoczu... Wszystkie byly cudowne. Ale niestety juz dawno nie widzialam p.Tomczak i p.Szybowskiej:( -
Anonim
był jeszcze jeden pseudo-wędrowny, na Mazurach... heh, byłam tam chyba najmłodsza, straszne rzeczy się działy; > -
monia
Ja byłam na obozie w edrownym wybrzeżem morza było super i nigdy niezapomne co tam się działo to był dla mnie najlepszy obóz na zimowisku tez byłam;) -
***Basiek***
pamiętam jak w ferie pojechalismy do kudowy........
tanm to sie dzialo
jak robson zbił kaczke dla mamy.... były śmiechy:P
-
Bany.!
super w tym roku Hiszpania....(najprawdopodobni ej) a w bieszczadach było super pozdro dla tych ktorzy byli a zwłaszcza dla całej vipowskiej 8!!!!!!! :*:*:*:*:*:*:*:*:*:* -
Mała Mi.!
te wyjazdy są..są ..są poprostu ODLOTOWE z tego co słysze nawet sie klimat nie zmienił przez te lata...:) ja byłam na 3 teraz sie na 4 juz zapisałam ...ale niewiadoma czy panie w tym roku bedą mogły jechac ... a to juz nie fajnie;/ ja sie nie zgadzam... a obozy maja niezłe wziecie bo juz w październiku nie ma miejsc... w życiu nie byłam na lepszych wyjazdach niż te już sie nie moge doczekac i to jeszcze Hiszpania ^^ oczywiście ósemka zapisana:)):*:* -
Iga
no obozy to jest coś..... sa fantastyczne!!!!!! ja byłam na 2 teraz jade na 3 do Hszpanni!!!!! bedzie super jak zawsze...!!!! no jest niezłe branie na zapisy!!!!! pozdro dla całej vipowskiej ósemki!!!!:*:*:*:*:* -
Bany.!
- 1
- 2