-
Anonim
-
&#tolpik &#
-
Anonim
-
Anonim
-
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
&#tolpik &#
bedzie wiecej chyba . Przepraszam jaka Gosia ja nie pamietam gosi z podstawówki?? -
dammit janet
no moze teraz sie uda...... jesteeeeeeeeeeem tzn ja steeeeeeeeeeeeempel yeeeeeeeeeeeeeeeeee halo halo czy to dziala???? -
dammit janet
-
Anonim
Być może że mnie nie pamiętasz, jestem chyba jednka od was młodsza... :) -
Martita
cześć Misiaki!!! Ale miło was czytać! Tak się stęskniłam!!! Mam tylko nadzieję, że będzie nas więcej... -
Anonim
-
Anonim
Witam marcinie :) mam nadzieje ze cala 8b nam sie tu skompletuje :) Myslelismy z chmielakiem zeby sie jakos zebrac i wyskoczyc na pifko... mam nadzieje ze sie uda -
Anonim
no absolwetka rocznika 88 zglasza sie na wezwanie; ) i ucieka; ) odwiedze Was w nocy :) -
&#tolpik &#
no na pifko ale nie na jedno tylko trochce wiecej:)))))))tzn jakas imprezka by sie przydała namów chmiela aby zrobił .:) -
Anonim
he :) widze angelo ze po tej samej zajebistej podstawowce trafilas do tego samoeeo "zajebistego" liceum co ja :D -
&#tolpik &#
-
dammit janet
Witam panie marku. z calego serca i z lekka nutka smutku pragne przypomniec ze ostatnie lata mojej kadencji w szkole podstawowej nr 25 spedzilem w klasie a :( ale strasznie sie ciesze i chwale pomysl spotkania przy pifffku namalej debacie. over -
dammit janet