S.P. 228 [126]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Kami$

Siemeczka ludki:)) ja juz kilka ladnych lat temu skonczylem tamta szkole:) teraz juz wszystko sie pozmienialo:P najpowazniejsza zmiana bylo przerobienie jej na gimnazum:/ Teraz jak czasami przechodze kolo tej szkoly to te krasnale co tam chodza to maja luksus boisko takie wywalone nowa hala sportowa a jak ja chodzilem to kupa krzakow boisko posypane zwirem:) wpisujcie sie ludziska:) jak ktos pamieta jeszcze nasza kochana SP 228
  • Anonim

oczywiscie ze pamietam ...no i prawda ze wtedy byl tam syf:(( juz wtedy mowili o budowie hali itd.
  • Anonim

Hehe o propos syfu.. pamietacie stare kible?;)
  • Anonim

proste ze pamiętam :P

mało to razy po mydło sie w nich schylałeś tylko wtedy to byłeś jako tako czysy:D

haahaaaaahah
  • Anonim

sami faceci na tym gronie.a tyle dziewuch chodzilo do tej pieknej szkolki:-)pozdrowienia dla wszystkich ode mnie
  • hmmmmm ...

nie jesteś sama kocka ....... ja bardzo mile wspominam 228, to były wspaniałe lata szkolne podczas których poznałam wielu przyjaciół i znajomych ........ prawda Rufio? :P
  • Anonim

prawda prawda :))))
  • Anonim

no,teraz widze ze nie sama:-)
  • Kami$

Bylo jak bylo w tej szkole, raz lepiej raz gorzej....ale kazdy z nas to przeszedl...bo nie mial innego wyjscia..Pamietam zawsze mialem wychowawczynia naprawde fajna:) na poczatku p.Makowska..pewnie juz daaawno nie uczy, a na samym koncu p.Gzrzegorczyk zawsze mozna bylo z nia pogadac..a jak sie milusko pisalo klasoweczki z otwarta ksiazeczka:D czasami zdazylo sie jej wyjsc w czasie sprawdzianu to nas jeszcze ostrzegala ze wlasnie wchodzi do sali:P przecierz my bylismy pozadni i "uczciwi wcale nie sciagalismy":D pozdrowionka
  • Anonim

oj,p.Grzegorczyk byla moja naukochansza nauczycielka.cudna kobieta:-)
  • Anonim

a Nienałtowska jeszcze uczy??
  • Tomasz

taaa nienautowska to byla kobita....
  • Anonim

albo wisniewska :))))))))))))))))))
  • Tomasz

chyba raczej HERRRR WISIENN
  • Anonim

heerrr wisienn i jej super ołóweczek:)))
    pamietasz Kowal??
  • Tomasz

a pamietasz jej twarz jakby jej kto zelazkiem przejechal?? i ten taki maly oloweczek...
  • Anonim

i nie mozna jeszcze zapomniec o Kobylinskiej :))))
  • ziem

ale Henryka Kobylinska to juz chyba czasy gimnazjum. albo mi siem cos uroilo
  • ziem

a jeszcze z takich lepszych nauczycieli to byli: Wadas od niemieckiego. Dyktowalem jej co ma komu wystawic na koniec roku i dobry byl taki od WF-u z kitka, nie pamietam jak sie nazywal i oczywiscie muzyk stary alkoholik tez nie pamietam jak on tam mial
  • Anonim

od muzyki to był chiba KORSAN
| |

Absolwenci..:))

Szkoła Podstawowa nr 238; patron: Christo Botew

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Miejsca grona (0)