-
Anonim
-
Ms. O.
hehe u nas to byly niezle jazdy :D mialysmy z dziewczynami wracac do wwa bo juz nam sie nie chcialo przebywac z nasza "wspaniala" wychowawczynia :/ ale niestety sie nie udalo :P a poza tym rozwalone lozko itp. :) no i nasza klasa tylko raz tam byla :( a szkoda bo smiechowe miejsce... -
Gąs
Maróz byl super.Wpieprzalem chleb z sola z kumplem gdy nie bylo nic porzadnego do zarcia.
Wiem ze byly jeszcze Sromowce ale akurat mnie wtedy nie bylo. -
Anonim
-
-
Anonim
Sromowce Wyżne też były świetne, mam masę pozytywnych wspomnień związanych z tą wsią... :)))) -
Anonim
moja skleroza nie pamięta żadnej zielonej szkoły no chyba że w Rabce ale zlewa się ona z obozami sportowymi toż to ponoć sportówka była..(wklejając taką małą dygresję:P) za to obozy 'przetrwania' pamiętam doskonale, w końcu Sport przez duże S pochłonął moje dzieciństwo w 75%..; ) -
Anonim
-
agnieszka.
-
Michał:)
-
pumba.
-
Lana
-
Karolina
W 5 klasie Szewczyk chciala nas wywalić do domu... a w 6.. było zajebiście :) 3 tygodnie w Sromowcach z wspaniałą 6a :) :) Bardzo nie chcieliśmy wyjeżdżać ! :] -
Ola
-
Bestia-Bodeq
Sromowce i maróz mnie omineły za to Rabka, oj aż sie rozmarzyłem we wspomnieniach -
Anonim
o kurwa.. co tam się działo :) Ciekawe dlaczego na każdym moim wyjeździe są później rozwalone łóżka?:D W ogóle te nocne przechadzki do dziewczyn.. no i nie zapomniany stok w sromowcach^^ -
- I am the L☆nd☆ner -
Mi się tez trochę zlewa z obowami siatkarskimi, ale ogólnie wyjazdy z SP220 były zajefajne. Przypomina mi się :
- Sromowce
- Maruzy
- Wegierska Górka
- Augustów z Panią Olą B.
- Rabka także z Panią Olą B.
- Ostróda
itd.
Bardzo fajne czasy.
A pamiętacie ŚP. Pana Stanleya? Szkoda że już go nie ma między nami, naprawde zajebisty gośc z niego był ... !