SP 220 w Warszawie [407]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

czyli jak wspominacie Maroz i tym podobne wyprawy :)
  • Ms. O.

hehe u nas to byly niezle jazdy :D mialysmy z dziewczynami wracac do wwa bo juz nam sie nie chcialo przebywac z nasza "wspaniala" wychowawczynia :/ ale niestety sie nie udalo :P a poza tym rozwalone lozko itp. :) no i nasza klasa tylko raz tam byla :( a szkoda bo smiechowe miejsce...
  • Gąs

Maróz byl super.Wpieprzalem chleb z sola z kumplem gdy nie bylo nic porzadnego do zarcia.
    Wiem ze byly jeszcze Sromowce ale akurat mnie wtedy nie bylo.
  • Anonim

Ta zieone szkoly co sie na nich działo
  • Anonim

Sromowce Wyżne też były świetne, mam masę pozytywnych wspomnień związanych z tą wsią... :))))
  • Anonim

moja skleroza nie pamięta żadnej zielonej szkoły no chyba że w Rabce ale zlewa się ona z obozami sportowymi toż to ponoć sportówka była..(wklejając taką małą dygresję:P) za to obozy 'przetrwania' pamiętam doskonale, w końcu Sport przez duże S pochłonął moje dzieciństwo w 75%..; )
  • Anonim

żartowałam .. całe moje dzieciństwo:/
  • agnieszka.

W Marózie zawsze było super i śmiesznie...heh...
  • Michał:)

TO dalej sie jeździ do Maruza, a do Sromowiec jeszcze jeździcie?
  • pumba.

z tego co wiem to caly czas jezdzi sie do maruza i sromowcow
  • Lana

aaa sromowce byly swietne.
    caly osrodek OLGA dla klasy 6b :))
  • Karolina

W 5 klasie Szewczyk chciala nas wywalić do domu... a w 6.. było zajebiście :) 3 tygodnie w Sromowcach z wspaniałą 6a :) :) Bardzo nie chcieliśmy wyjeżdżać ! :]
  • Ola

bo klasaa 6B to byla klasa vipowska:]
  • Bestia-Bodeq

Sromowce i maróz mnie omineły za to Rabka, oj aż sie rozmarzyłem we wspomnieniach
  • Anonim

o kurwa.. co tam się działo :) Ciekawe dlaczego na każdym moim wyjeździe są później rozwalone łóżka?:D W ogóle te nocne przechadzki do dziewczyn.. no i nie zapomniany stok w sromowcach^^
  • - I am the L☆nd☆ner -

Mi się tez trochę zlewa z obowami siatkarskimi, ale ogólnie wyjazdy z SP220 były zajefajne. Przypomina mi się :
    - Sromowce
    - Maruzy
    - Wegierska Górka
    - Augustów z Panią Olą B.
    - Rabka także z Panią Olą B.
    - Ostróda
    itd.
    Bardzo fajne czasy.

A pamiętacie ŚP. Pana Stanleya? Szkoda że już go nie ma między nami, naprawde zajebisty gośc z niego był ... !
| |

220 WYMIATA.... Grono absolwentów i obecnych uczniów naszej kochanej podstawówki...i miłośnik..

Fotki

Miejsca grona (0)