- 1
- 2
-
frygia
nie mowie ze najlepszy, bo sie zaraz posypie, ze nie. szukam ludzi z mojego rocznika, bo ciekawam, czy ktos gdzies jeszcze zyje -
cube
pewnie ze zyjemy....i nawet dobrze sie trzymamy.....troche brzuszka przybyło....a rocznik wiadomo NAJLEPSZY!!!!
pozdrawiam -
frygia
ha! widzimy sie 10 VI o ile dodrze pamietam, to sie te brzuszki wszystkie obejrzy;) -
Iga
ha! jeszcze ja tu jestem! czyli Jadzinka, Różyczka itp.
a propos - jak było na spotkaniu klasowym w piątek? -
-
frygia
bylo fajnioe, choc padalo i z ogniska nici. od knajpy do knajpy w koncu sie zesmy szlajali.
ludzie sie nie zmienili, tylko wasowej bym na ulicy nie poznala:) -
Iga
Wasowej to ja nie widzialam od czasów podstawówki, tak się jakoś nigdy nie złożyło.
więc bym jej też na pewno nie poznał.
Szkoda że mnie nie było.... -
cube
Ja tez żałuje... mialem wielka ochote odnowic znajomości:(((
A co do Wasowej to tez doszly mnie słuchy, ze jest jedna z niewielu osob z podstawowki, które sie znacznie zmieniły (z wyglądu)
pozdrawiam -
Iga
kurcze, to mnie tą Wasową zaciekawiliście.
muszę ją zobaczyć. Haneczka, zróbcie jeszcze jakieś spotkanie! wakacje za pasem! -
-
-
frygia
haneczka jest chwilowo zbyt zmeczona, zeby myslec o spotkaniach towarzyskich, ale da sie zrobic:) tym razem gdzies na miescie moze. przemysle. oglosze. lubie sie spotykac ze starymi znajomymi:)) -
Iga
a kolega to o ile dobrze pamiam z klasy "C" prawda? Ewa Jerzak, Michal Laskowski itp? -
-
tak jestem z "C" hahaha ,strzał bez pudła. :>.Az mi głupio bo kojarze cie z twarzy Igo ,ale nie potrafie npowiedziec z ktorej klasy bylas:( hmmmm ale bede strzelać A ?! -
frygia
rany, a ja wogole nie skojarzylam... nasza klase to jeszcze, ale innych, bosz, wstyd!! -
Iga
tak Filip, jestem z A, zresztą Haneczka vel che burashka też; ) i Kuba też;)
może nie kojarzysz mnie bo w podstawówce figurowałam raczej jako Jadzia; ) i nosiłam dłuuugie blond włoski -
frygia
a juz nie masz dlugich blond wloskow??
a wiecie moze czy rembecka nadal jest dyrektorem sp218? bo ja gdzies czytalam w jakiejs gazecie lokalnej o festynie w szkole czy czyms takim, i wyobrazcie sobie, same nieznane mi nazwiska! -
-
No to widze A zdominowała grono :>..Kube to czesto widuje w autobusie.Ale ludzi z podstawowki prawie wogole.. -
Iga
no ja to raczej nie mam pojęcia o takich rzeczach jak to, czy rembecka nadal jest dyrektorką.....:(((
generalnie w aninie jestem raz na pół roku, nad czym bardzo ubolewam.
ale np. ostatnio jak byłam to brat mnie zaprosił na lody do Grycana i byłam w szoku że coś takiego zrobili w Aninie!!!
świat się zmienia;))) -
Anonim
to ja sie popisze!!!!!!! [[[[jerzak znam - codziennie ja widze na sgh - cube - co tu wiele gadac, z nim raz na tydzien pogawedzimy w 525 - nawet laskowskiego kojarze z dawnych czasów]]]] ale wymiekam jesli chodzi o reszte. Chyba cos pieprznelo mnie w glowe i nic nie pamietam. Co prawda zyje teraz zupelnie innym zyciem, ale jakos jestem w szoku, ze nie kojaze. Rembecka za to kojaze - jak przez mgle ale zawsze!
POZDRAWIAM WSZYSTKICH ZNAJOMYCH/NIEZNAJOMYCH
Cube moze ty mnie oswiecisz. -
jaśka
Rembecka już nie jest dyrektorką sp218:/ Nie mam pojęcia jak nazywa się ta nowa, ale podobno jest strasznie dziadowa
A jeśli chodzi o rocznik to mam w domu 81 i 83, ale 82 nie mam:( -
Iga
- 1
- 2