SP 218 im Michała Kajki w Aninie [355]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • frygia

nie mowie ze najlepszy, bo sie zaraz posypie, ze nie. szukam ludzi z mojego rocznika, bo ciekawam, czy ktos gdzies jeszcze zyje
  • cube

pewnie ze zyjemy....i nawet dobrze sie trzymamy.....troche brzuszka przybyło....a rocznik wiadomo NAJLEPSZY!!!!

pozdrawiam
  • frygia

ha! widzimy sie 10 VI o ile dodrze pamietam, to sie te brzuszki wszystkie obejrzy;)
  • Iga

ha! jeszcze ja tu jestem! czyli Jadzinka, Różyczka itp.
    a propos - jak było na spotkaniu klasowym w piątek?
  • frygia

bylo fajnioe, choc padalo i z ogniska nici. od knajpy do knajpy w koncu sie zesmy szlajali.

ludzie sie nie zmienili, tylko wasowej bym na ulicy nie poznala:)
  • Iga

Wasowej to ja nie widzialam od czasów podstawówki, tak się jakoś nigdy nie złożyło.
    więc bym jej też na pewno nie poznał.
    Szkoda że mnie nie było....
  • cube

Ja tez żałuje... mialem wielka ochote odnowic znajomości:(((

A co do Wasowej to tez doszly mnie słuchy, ze jest jedna z niewielu osob z podstawowki, które sie znacznie zmieniły (z wyglądu)

pozdrawiam
  • Iga

kurcze, to mnie tą Wasową zaciekawiliście.
    muszę ją zobaczyć. Haneczka, zróbcie jeszcze jakieś spotkanie! wakacje za pasem!
  • -

O to i ja sie dopisze....stara dobra podstawowka :)
  • frygia

haneczka jest chwilowo zbyt zmeczona, zeby myslec o spotkaniach towarzyskich, ale da sie zrobic:) tym razem gdzies na miescie moze. przemysle. oglosze. lubie sie spotykac ze starymi znajomymi:))
  • Iga

a kolega to o ile dobrze pamiam z klasy "C" prawda? Ewa Jerzak, Michal Laskowski itp?
  • -

tak jestem z "C" hahaha ,strzał bez pudła. :>.Az mi głupio bo kojarze cie z twarzy Igo ,ale nie potrafie npowiedziec z ktorej klasy bylas:( hmmmm ale bede strzelać A ?!
  • frygia

rany, a ja wogole nie skojarzylam... nasza klase to jeszcze, ale innych, bosz, wstyd!!
  • Iga

tak Filip, jestem z A, zresztą Haneczka vel che burashka też; ) i Kuba też;)
    może nie kojarzysz mnie bo w podstawówce figurowałam raczej jako Jadzia; ) i nosiłam dłuuugie blond włoski
  • frygia

a juz nie masz dlugich blond wloskow??

a wiecie moze czy rembecka nadal jest dyrektorem sp218? bo ja gdzies czytalam w jakiejs gazecie lokalnej o festynie w szkole czy czyms takim, i wyobrazcie sobie, same nieznane mi nazwiska!
  • -

No to widze A zdominowała grono :>..Kube to czesto widuje w autobusie.Ale ludzi z podstawowki prawie wogole..
  • Iga

no ja to raczej nie mam pojęcia o takich rzeczach jak to, czy rembecka nadal jest dyrektorką.....:(((
    generalnie w aninie jestem raz na pół roku, nad czym bardzo ubolewam.
    ale np. ostatnio jak byłam to brat mnie zaprosił na lody do Grycana i byłam w szoku że coś takiego zrobili w Aninie!!!
    świat się zmienia;)))
  • Anonim

to ja sie popisze!!!!!!! [[[[jerzak znam - codziennie ja widze na sgh - cube - co tu wiele gadac, z nim raz na tydzien pogawedzimy w 525 - nawet laskowskiego kojarze z dawnych czasów]]]] ale wymiekam jesli chodzi o reszte. Chyba cos pieprznelo mnie w glowe i nic nie pamietam. Co prawda zyje teraz zupelnie innym zyciem, ale jakos jestem w szoku, ze nie kojaze. Rembecka za to kojaze - jak przez mgle ale zawsze!
    POZDRAWIAM WSZYSTKICH ZNAJOMYCH/NIEZNAJOMYCH
    Cube moze ty mnie oswiecisz.
  • jaśka

Rembecka już nie jest dyrektorką sp218:/ Nie mam pojęcia jak nazywa się ta nowa, ale podobno jest strasznie dziadowa

A jeśli chodzi o rocznik to mam w domu 81 i 83, ale 82 nie mam:(
  • Iga

za to ja Ciebie Paweł kojarzę; ) MatAnin;)
  • 1
  • 2
| |

OFICJALNE GRONO NAJLEPSZEJ SZKOŁY PODSTAWOWEJ NA ŚWIECIE Przepisy: Tematy powtarzające się, nie...

Szkoła Podstawowa Nr 218 im. Michała Kajki; patron: Michał Kajka

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Miejsca grona (0)