-
Anonim
-
Anonim
Najlepsze zielone szkoły to były w podstawówce:):):)Nigdy ich nie zapomne...zawsze cos sie działo:)!!Pozdrawiam..buziaczk i:) -
Anonim
Oj tak te ziewlone skzoły!!Ba zajebista sprawa!!Pamiętacie loty na osttaniej!!hehe fajnie było!!Szkjoda zę sie skończyło!!łeee -
dominika
no zajebista byla ta ostatnia... ja chce spowrotem do podstawówki;((( mógłby się czas cofnąć!!!! -
-
Anonim
ja pamietam ostatnią. Byłam w pokoju z małą Asią i Olką K. Zawsze jak wymykałysmy się nocami z pokoju- oczywiście łapała nasz kochana p.Meder i spałysmy u niej w pokoju :p. Albo jeszcze jedna fajna akcja: siedzimy sobie we 3 na łóżku i plotkujemy o chłopakach, i nagle słyszymy smiechy dochodzące z pod łóżka... a tam Pawełek i Piotrek A leżą i ostro sie brechtają.. nie musze dodawac że wszystko słyszeli :p -
Anonim
Jaki Pawełek i Jaki Piotrek??!!Chyba gadałyscie o czymś dla nich bardzo smiesnzym i tajnym hehe!!A ja ie chyba znam ale jak narazie to cie nie kojarze byłąs z małą sią i kozą i innymi w klasie p.Meder??!!
-
Anonim
niom, ja Ciebie też nie kojarze, ale szczerze mówiac nie kojarze prawie nikogo z młodszych klas. wiec to moze dlatego. Pozdro -
Anonim
no coz...ja nie pojechalem na ostatnia zielona szkole. nie wiem, czy zalowac, czy nie. aczkolwiek slyszalem, ze niezle akcje odchodzily:D
ale poprzednie zielone szkoly nie pozostawily w mojej pamieci pozytywnych wspomnien. pamietam, jak w ktorejs klasie wszyscy sie pochorowali w dzien wyjazdu, i lezeli w moim bylym juz pokoju. i podobno cala podloga byla zazygana :)
a, no i oczywiscie p.Meder zawsze przed wyjazdem: zygusy do mnie po aviomarin!!! :P -
ann BBF
Teraz to jedziemy w góry... Może pojedziemy na Słowacje i "coś" się kupia :D <lol2> Będzie super! -
Anonim
ejj tak bez komentarza......ale zielone skzoly zawsze były w górach i zawsze jeżdziło sie na Słowacje....;/;/;/to żadna nowość
-
ann BBF
-
Anonim
zajebiście masz sie czym szczycić;];];] ja już sie najeżdziłam....;];] i znów jak co roku w to samo miejsce to staje sie troche monotonne ale cóż...;];] -
ann BBF
-
-
Anonim
"Towarzystwo najlepsze" no nie wiem czy najlepsze...pffff ty porpostu nie znasz starszego towarzystwa... -
L.
Zielone szkoly sa poprostu boskie szczegulnie ze superowymi paniami :):) Ale juz ich nie bedzie :(:( Teraz gimnazjum :(:( Szkoda Pozdrawiam wszystkich buziaczki :):) Trzymajcie sie