Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Sylwester

no dalej przyznać się kto uczęszczał
  • Anonim

ja uczęszczałam :D od 1993 :)
  • Sylwester

przyznaj sama,ze zapewne wtedy zaczal sie najlepszy okres w Twoim zyciu :D
  • Anonim

no jasne :P
  • Anonim

czesc, kilka ladnych lat temu tez chodzilam do tej podstawoki :D byla nawet spoko, niektorzy nauczyciele byli rowni, a niektorzy dawali w kosc tak jak Wasilewski, hihihi
  • Sylwester

wasil to dawal i to doslownie:D pamietam jak przylozyl jednej dziewczynie klapsa, bo nie przeskoczyla przez kozla :] chyba czesto stosowal takie praktyki wychowawcze
    BTW skoro dal Ci sie we znaki to zapewne chodzilas do sportowej?:>
  • Anonim

Tak chodzilam do sportowej, pamietam jeszcze jak z dziewczynami przed kazdymi zawodami sie balysmy bo jak bysmy przegraly to nam taka silowke robil ze szok, to byl doslownie terrorysta :P
  • Anonim

ale w sumie dobrze ze dawal nam tak w kosc przynajmniej jako tako wygladalysmy a i mam y co wspominac. Ta podstawoka byla ogolnie zakrecona jakie oni tam przekrety robili zeby wygrywac zawody hihihi pamietam jak mojemu koledze podrobili legitymacje zeby mogl startowac w zawodach. Od mlodych lat nas uczyli co robic aby osiagnac sukces :P
  • Sylwester

fajnie byly np mecze pilki recznej u nas na boisku. pamietam jak obrzucalismy sedziego kasztanami za niesprawiedliwosc :D
  • Anonim

hehe ja też chodziłam do sportowej :) przez podstawowke i gimnazjum :) teskni sie teraz za obozami sportowymi
  • Sylwester

ja do sportowej nie chodzilem, ale mialem chodzic, tzn. po pozytwnym przejsciu testow zostalem do niej przydzielony, lecz wypisalem sie na kilka dni przed rozpoczeciem roku :D...i nie zaluje w 8 klasie sportowa miala 12 wf-ow tygodniowo i codziennie siedziala wszkole chyba do 16 :|
    ...a sporty uprawialem sam prywatnie, bez wysluchiwania tulkisa :]
  • Anonim

masz racje mielismy po 12h bylo ciezko, ale niezaluje przynajmniej bylam wysportowana :P .
  • Anonim

Justyna ty nie byłaś swojego czasu Miss szkoły>?
  • Anonim

hihihihi no bylam- wez przestan to byla masakra To widze ze my razem przez jakis czas chodzilysmy do podstawowki, niestety ja Cie jakos nie kojarze
  • Sylwester

hehe...no tak przypominam sobie! ja bylem wtedy w 8 klasie, a Ty chyba w 7 prawda? Potem bylas na naszym balu na zakonczenie...czyz nie?
  • Anonim

tak masz racje bylam na waszym balu
  • Sylwester

ehhh to byly imprezy :D
  • kasiaaa

ja chodzilam od 1996 chyba:> a wychowawczynia 1-4byla p.Więsik;p
  • Anonim

pamiętam ją :D mnie uczyla polskiego w 4 klasie :)
  • kasiaaa

no;D ja skonczylam 4klase a ona odeszla ze szkoly;p i wiecej jej nie widzialam juz;]
| |

kultowa podstawówka przy Deotymy 25/33 forum zalożone z myslą o absolwentach SP 161 (nie gimnazj...

Miejsca grona (0)