-
Sylwester
-
Anonim
-
Sylwester
przyznaj sama,ze zapewne wtedy zaczal sie najlepszy okres w Twoim zyciu :D -
Anonim
-
-
Anonim
czesc, kilka ladnych lat temu tez chodzilam do tej podstawoki :D byla nawet spoko, niektorzy nauczyciele byli rowni, a niektorzy dawali w kosc tak jak Wasilewski, hihihi -
Sylwester
wasil to dawal i to doslownie:D pamietam jak przylozyl jednej dziewczynie klapsa, bo nie przeskoczyla przez kozla :] chyba czesto stosowal takie praktyki wychowawcze
BTW skoro dal Ci sie we znaki to zapewne chodzilas do sportowej?:> -
Anonim
Tak chodzilam do sportowej, pamietam jeszcze jak z dziewczynami przed kazdymi zawodami sie balysmy bo jak bysmy przegraly to nam taka silowke robil ze szok, to byl doslownie terrorysta :P -
Anonim
ale w sumie dobrze ze dawal nam tak w kosc przynajmniej jako tako wygladalysmy a i mam y co wspominac. Ta podstawoka byla ogolnie zakrecona jakie oni tam przekrety robili zeby wygrywac zawody hihihi pamietam jak mojemu koledze podrobili legitymacje zeby mogl startowac w zawodach. Od mlodych lat nas uczyli co robic aby osiagnac sukces :P -
Sylwester
fajnie byly np mecze pilki recznej u nas na boisku. pamietam jak obrzucalismy sedziego kasztanami za niesprawiedliwosc :D -
Anonim
hehe ja też chodziłam do sportowej :) przez podstawowke i gimnazjum :) teskni sie teraz za obozami sportowymi -
Sylwester
ja do sportowej nie chodzilem, ale mialem chodzic, tzn. po pozytwnym przejsciu testow zostalem do niej przydzielony, lecz wypisalem sie na kilka dni przed rozpoczeciem roku :D...i nie zaluje w 8 klasie sportowa miala 12 wf-ow tygodniowo i codziennie siedziala wszkole chyba do 16 :|
...a sporty uprawialem sam prywatnie, bez wysluchiwania tulkisa :] -
Anonim
masz racje mielismy po 12h bylo ciezko, ale niezaluje przynajmniej bylam wysportowana :P . -
Anonim
-
Anonim
hihihihi no bylam- wez przestan to byla masakra To widze ze my razem przez jakis czas chodzilysmy do podstawowki, niestety ja Cie jakos nie kojarze -
Sylwester
hehe...no tak przypominam sobie! ja bylem wtedy w 8 klasie, a Ty chyba w 7 prawda? Potem bylas na naszym balu na zakonczenie...czyz nie? -
Anonim
-
Sylwester
-
kasiaaa
-
Anonim
-
kasiaaa
no;D ja skonczylam 4klase a ona odeszla ze szkoly;p i wiecej jej nie widzialam juz;]