-
Anonim
... niedługo pewnie rozpocznie się trasa. Póki co koncert z okazji I urodzin After Office (Radio Pin) - oto plakat: http://img45.imageshack.us/img45/98... :) -
dziewczę o karmelowych oczach
thanx za info :) Ganz jestes niezastapiona :D
No ale z tego co wiem znowu jakas VIPowska impra :( No nic... nie pozostaje nic innego jak do 7.06 stac sie VIPem...hehehe; )
-
Anonim
-
Anonim
akurat siódmego czerwca będę w Warszawie!!!
no ale niestety nie na koncercie Sofy :| -
-
-
Anonim
-
Tabera alias Szelma
-
dziewczę o karmelowych oczach
wszystkoładnie pięknie, ale ja jeszcze zaproszenia nie mam... :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( -
Gosiak
Ja też bym się z chęcią wybrała, ale te zaproszenia...cena troche porażająca;/ -
Tabera alias Szelma
-
-
Anonim
no własnie wiadomo o tym juz od dłuższego czasu, a owy temat nie został tu jeszcze poruszony. miałam w planach wyjazd na openera, ale póżniej sie rozmyśliłam, minął 1 maja no i wyszło na to, że nie jade. kiedy dowiedziałam się, że będzie SOFA to nie ma mocnych, musze tam być! czy ktoś z Sofanów sie wybiera?? -
-
Anonim
Hmm. Trochę zmienię temat...
A nie wiecie co Sofa porabiała w piątek 2.06 ?!
Bo tak się zastanawim czy przypadkiem nie ominęłam jakiegoś występu w moich okolicach ... ?!? -
Anonim
24 czerwca SOFA zagra w Krakowie!
Będzie to plener... szczegóły wkrótce! :D -
Anonim
szkoda, że już mnie nie będzie w Polsce :|
Kraków to moje ukochane miasto - na pewno bym się wybrała.
wszystkim, którzy tam będą życzę jednak udanej zabawy i super wrażeń z koncertu!!! :) -
Anonim
>Aneczka; ] napisała:
>Hmm. Trochę zmienię temat...
>A nie wiecie co Sofa porabiała w piątek 2.06 ?!
>Bo tak się zastanawim czy przypadkiem nie
>ominęłam jakiegoś występu w moich
>okolicach ... ?!?
grali koncert w płocku -
Anonim
-
Adrian
A ja czekam na koncerty w rodzinnym miescie - Toruniu! Rodzinnym, ale nie moim... ja poprostu mam tam blisko :) -
Anonim
z tego co mi sie o uszy obilo SOFA zagra koncert promocyjny w Warszawie 28 czerwca w monobarze ale wiecej nie moge powiedziec:]