-
jaco
a jak dla mnie to "what's goin on". "many stylez", szkoda, że zmieniona aranżacja w "so far" - ale też dobre!:)
nie no qrdens, ogólnie to cała płytka jest pozytywnie nagrana i przyjemnie się jej słucha!:) singlowe "moje życie to..." też fajno gra!:) wszycho wporządalu!:) -
Przemek K
Flow.reality (feat.o.s.t.r.) jest moim zdaniem NAJ kawałkiem. Ale raczej na singlu nie wyjdzie:( Jak znam życie, to singlami będą polskie kawałki (chociaż Flow też ma polskie "akcenty":) ) -
monkey brain and banana
I.L.Y by było fajnym singlem in my opinion.
Polski singiel juz byl to co szkodzi..:P -
Anonim
What's goin' on...szczególnie po tym jak usłyszałam wersję z koncertu w Poznaniu...wokal Kasi jest niesamowity:))))) -
-
Anonim
-
lulu
-
never be afraid
to ja tak troszke nie w temacie....kiedy mozna oczekiwac wydania drugiej plyty Sofy? -
Anonim
aktualny plan to jesień tego roku :) miejmy nadzieję, że owy plan nie ulegnie zmianie;)
tu można posłuchać kilku słów na temat zamiarów Sofy:
http://www.gpmedia.pl/apps/pbcs.dll... -
Matt
"... było więcej eksperymentów, które trudno nazwac piosenkami, a teraz będą piosenki ..."
Yyyy .......................... ?; D O lol; D -
Anonim
no i co autor miał na myśl.....;D
pozwolę sobie się domyślać że np. Countryside jest eksperymentem albo Everythin' in my soul, ale też nie wyobrażam sobie płyty bez tych eksperymentów :D no zoooobaczyyyymy! nie ma co tu obstawiać. jedyne czego można sie spodziewać to zaskoczenia :D