Sofa [287]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

... czyli z jakim wykonawcą, zespołem, kimkolwiek chcielibyście usłyszeć Sofę (zagraniczcny, polski... etc.)

- po cichu to pewnie większość z nas myśli o Kayah - analogicznie... :)

Czekam na Wasze opinie :)
  • Anonim

trudne pytanie..ale puszczajac wodze fantazji widze SOFE z Snoop Doggiem, Jamie Foxxem, Beyonce, Sean Poulem....:) Z rodzimych artystow moze FISZ..i chyba raczej to wszystko. Reszta jest niegodna :D:D
    [jak mi sie ktos przypomni to dopisze;p]
  • Anonim

ja baaaaardzo z Ostrym i z tego co Adam mówił w 3 moje ciche marzenie się spełni; )
    jeśli chodzi o Fisza oczywiście popieram - przeciekawa, alternatywna postać :)
    poza tym myślę, że ze współpracy z SiStars "urodziłoby" się coś klimatycznego...
  • sutaczi

z depeche mode :] nie no zartuje, moim zdaniem Sofa jest tak uniwersalna ze nie potrzebuje zadnych ficzuringow :) ale pogdybac zawsze mozna, no wiec:
    - jakis remix utworu Sofy przez Mylo, to byloby cos :D chyba nie przestalbym sie bujac; )
    -duet Kasia i Krzysiu Kiljanski - przyrost naturalny by w koncu podskoczyl w tym kraju :D
    -Sofa z Sade - spac nie bede mogl po tym pomysle, pomarzyc mozna :P

co do Fisza to moim zdaniem srednio do Sofy pasuje, ale Ostry jak najbardziej, o i Andree 3000 z Outkatu tez bylby dobry :)

• sutaczi

i z Cyndi Lauper jeszcze; )
  • Express Yourself

najpierw chcialabym uslyszec album...potem featuring :]
  • Anonim

no własnie, Mici - zgadzam się z Tobą

Ale świta mi Kasia i Ewa z Dreamland
    Zagraniczny........... hm... K.West?
  • Uzytkownik usuniety

Ania Szarmach! Z tego co wiem Kasia też by chciała duecik, a Sharmi bardzo podoba się wokal Kasi :) więc do dzieła.
  • lady sofa

Hmmmmmm a wiec z polskich Kayah - to jest bardzo realne, wiec moje marzenie ma szanse sie spelnic oprocz tego oczywiscie z Sharmi jakas ballade soulowa:) na zywo rzecz jasna, Kuba Badach, z zagranicznych to musiq, common(ciacho) shakira(zartuje) craig david, the roots, Alicia Keys,John Legend, Usher
  • Anonim

ooo jak miło; )
  • trotti

no cóż, Badach tez jest całkiem realny, na pewno troszkę bardziej niż Usher czy John Legend:) bardzo liczę, że będziecie współpracować z polskimi artystami, może na początek jakiś duet z Sistars? jak z Kayah coś się uda ngrac, to od razu na listy przebojów wskoczycie (patrz: Kiljański, Poluzjanci...), na start dobry jest taki medialny kopniak (jeśli ludzie nie słuchają Czarnego Piątku, albo przypadkien\m nie trafili na wasz koncert [jak ja;)] to mają problem z rozpoznaniem Sofy, niestety!)
  • lady sofa

Duet z sistars? No w sumie to juz sie spełnilo - na naszej plycie będzie gościć Marus i krolik (ale jako instrumentalisci) a taki duet na calego....to nie wiem. I tak juz beda nas nieslusznie porownywac do sistars(bo na rynku malo zespolów grajacych podobna muze) wiec to tak jakbysmy sami wystawili sie na odstrzal.Na pewno to nie jest dobry pomysl na poczatek "kariery".
  • Anonim

masz Kasia rację. Swojądrogą miło że Bartek i Marus będą gościnnie na płycie której pragnę tak mocno... Jest już coraz bliżej. Święty i niezwykły będzie ten dzień gdy będzie ona już w moim odtwarzaczu :D:D:D
  • lady sofa

no tak, tylko na co bedziesz wtedy czekal.......:))

2 plyte?
  • Anonim

Kasia, na następne plyty, koncerty :)
  • Magda eN

A ja tak sobie pomyslałam o D'Angelo ^^

Marzy mi się jeszcze powtórka z heinekena z O.S.T.R ale żeby Kasia też śpiewała ^^
  • monkey brain and banana

z basement'em jaxx :)))))
  • Adrian

Sofa feat. Mosqitoo!!!! Ale odjazd!

Albo gdyby chociaż Mosqitoo zremixowało coś dla Sofy! a to wszystko dośc prawdopodobne.... ta sama stajnia, znajomi :)))

Co powiecie na takie przełamanie dwóch róznych konwencji??

A co powie Siaka na tę "propozycję"? :)))
  • Anonim

to może Sofa feat. Mikromusic???Głos Kasi i Natalii,to mogłoby być naprawdę ciekawe:D
  • Anonim

Ja się zgodzę z Adrianem - mogłoby wyjść naprawdę ciekawe połączenie!
  • 1
  • 2
| |

who: Sofa what: soul, r’n’b, funky, hip-hop when: od 2003 where: Toruń www: http:/...

Fotki

Miejsca grona (0)