Sofa [287]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

TV
    no to wyzwanie Sofani!
    Już 24 maja, o godzinie 06:00 w emitowanym na żywo w TVP1 programie Kawa czy herbata, zobaczymy SOFĘ!
    Ja z pewnością zwlekę się z łóżka;)

NET
    Poza tym czekają nas dwa wirtualne spotkania z zespołem:
    - 23 maja, godzina 15:00, portal interia.pl
    - 24 maja, godzina 15:00, portal wp.pl

RADIO
    Bądźcie czujni, ponieważ na antenie Radia WAWA, Radia Dla Ciebie, oraz Pierwszego Programu Polskiego Radia pojawiać sie będą rozmowy z zespołem!
  • Anonim

lol....

jak to dobrze ze planuje najblizsze dni spedzic w domu :)
  • Anonim

ehhh... zajęcia, ale w miarę możliwości postaram się w tym chociaż trochę uczestniczyć; ) Brawa dla Pewki jak zwykle; )
  • sutaczi

w Bisce slyszalem juz "szkoda slow" :) od razu milej sie w robocie zrobilo
  • Anonim

Brawa dla Asi;) bo wszelkie info mam od niej. poza tym, co już napisałam szykuje sie jeszcze klika różnych nagrań, jak tylko coś będzie wiadomo - dam znać:)
  • Anonim

dobrze slyszec dobre newsy :):):) pozdr
  • werka

dzięki :* 6 rano..chyba damy radę; )
  • Hilga

Superr!! :D
  • mr mela.™

SOFA, to taki fajny zespół...
    po prostu od razu lepiej się robi, UWIELBIAM ICH!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Anonim

bardzo to miłe, witamy;)

spory fragment nowego kilpu i krótką wypowiedź Kasi i Tomasza można było zobaczyć w dzisiejszym Telexpressie - Kasia dawała niusa na forum (zapomniałam, że tu nie nadano) więc kto zaniedbuje forum;) moze zobaczyć wersję internetową:
    http://www.itvp.pl/event/teleexpres...
  • Anonim

kochani!
    w najbliższą sobotę (1 grudnia) o godz. 11:00, na antenie VH1 w programie "VH1 Cafe" pojawią sie Tomasz, Iwo i Kasia.
    z okazji 2 urodzin stacji wykonają aukstycznie "STO LAT", będzie też wywiad i RELACJA Z KONCERTU W MELODII (aż się boję;D)!
    także U must check this out!
| |

who: Sofa what: soul, r’n’b, funky, hip-hop when: od 2003 where: Toruń www: http:/...

Fotki

Miejsca grona (0)