• 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • lady sofa

Zarzucam ten topic z nadzieja na odzew.Jako ze mam tu do czynienia z prawdziwymi sofanami to licze na to ze ktos mi cos podpowie.Chodzi o to ze co poniektorzy na pewno wiedza ze nasze niby oficjalne forum nie ma moderatora i rozne rzeczy sie tam dzieja.My jako Sofa juz niedlugo zamkniemy te strone. I moje pytanie czy bylby ktos zaineresowany stworzeniem takiego forum z prawdziwego zdarzenia?Otrzymalby Nasze blogoslawienstwo.Chodzi o takie forum jak ma mosqitoo z topicami z logowaniem sie itd....
  • lady sofa

tak naprawde to forum jest glownie dla ludzi zeby mogli sie podzielic wrazeniami, podyskutowac a jak zamkniemy te strone http://www.sofa.p21.pl to zostanie tylko grono...
  • Anonim

no świetny pomysł. z chęcią bym się tego podjął, ale chyba nie wiedziałbym za bardzo jak no i z czasem gorzej... pozdrawiam.
  • Anonim

Zrobiemy :P
  • antonina_bielska

Ganz, a może Ty się podejmiesz?
    Bo ja w te klocki słaba jestem
  • Anonim

Ok, dziś to zrobie.
    Ustalimy kto będzie moderatorem itd.
    No i fajnie jakby admin sofamusic.pl podpiał to forum do strony.
    Jak macie pomysły, jakie działy i kategorie tam widzicie, to piszcie.

:)
  • Przemek K

Koniecznie dział media gdzie byłyby koncerty, videa itd.
  • Anonim

ale mogę jeśli chcesz Ganz zostać jednym z moderatorów i Ciebie wspomagać w utrzymaniu porzadku :)
  • Anonim

ja jestem jak najbardziej za :D już od dłuższego czasu myślę o stronie oficjalnego fanclubu sofy i o forum także bardzo chętnie się w to zaangażuję.
  • Adrian

ja napewno nie będę sie brał za forum, bo są tu bardziej kompetente osoby do jego stworzenia i prowadzenia (np czyt. Ganz, Pewka) :)))

natomiast czekam (nie)cierpliwie i będę odwiedzał, oj będę :D

miło, że jest tu wspomniane forum Mosqitoo! nasze kochane forumiątko! :)
  • jaco

no jak fajnie ze powstanie forum z prawdziwego zdarzenia!:)
    jakby co to ja mam stały dostęp do neta!:)
    codziennie moge moderować,poprawiać,upominać i wywalać zbędne wypowiedzi!:)

wszytsko zależy od góry!:p

pozdrowionka!:)
  • Monique

No Pewka brawo - napisałąm do Ciebie wiadomość;)

I mam nadzieję (Kasia też zapewne) że coś sie urodzi...
  • Anonim

Mamy już forum Sofy. Niestety póki co Piwnica21, która udostępnia domenę .p21.pl i serwer nie dogadała jeszcze szczegółów dot. przekierowania z tamtego forum na to nowe, więc szablon jaki zobaczycie może Was trochę przerazić (bez miejsca na serwerze nie mam możliwości tworzenia SOFOWEJ GRAFIKI NA TYM FORUM, niestety). Dlatego póki co piszemy ładnie i czujemy się dobrze, a w międzyczasie będzie się ustalać te szczegóły dot. serwera.
    Pozdrawiam i zapraszam na sofa.mojeforum.net
    :)

P.S. Pewka dzięki za wenę i zaangażowanie :)
  • Siechu

brawo Ania !

jakoś narazie wole grono :)
    ale na pewno będe tam odwiedzał forum i wiem ze się rozrusza
  • Anonim

>Siechu napisał
    >brawo Ania !
    >
    >jakoś narazie wole grono :)
    >ale na pewno będe tam odwiedzał forum i wiem ze
    >się rozrusza

no ja tyz wole grono, ale nie wszyscy lubia grono i w ogole je maja, wiec jakby co dzialamy na dwa fronty; ) pozdro.
  • Anonim

ja bardzo lubię Sofowe grono i przyjemnie mi tu, natomiast uważam, że forum jest baaaardzo potrzebne :]
    Ganz, heh wczorajsza burza mózgów niezwykle twórcza i pogmatfana; D dzięki :*
    Monique zaangażowania mi nie brak także będę działać :] wielkie dzięki za wskazówki.
    pozdr
  • Anonim

a jeśli bedzie potrzeba jakiejś grafiki to służę w miare możliwości swoich; ) ale moje wykształcenie troche zobowiązuje :)
  • Anonim

Forum Sofy zostało trochę odświeżone. Pewka to nasz master, sofowy skarb.
    Zapraszamy; )
  • Anonim

chciałam tylko sprostować, że to Maciek jest master i dobrodziej;D zapraszamy serdecznie!
    mam nadzieję, że się Wam spodoba, zaglądajcie, piszcie, czekamy na sugestie:*
  • Anonim

nie nie nie, ja tylko troszkę pomogłem w miarę możliwości.
  • 1
  • 2
| |

who: Sofa what: soul, r’n’b, funky, hip-hop when: od 2003 where: Toruń www: http:/...

Fotki

Miejsca grona (0)