-
Anonim
Mimo, że do „Dni Sochaczewa 2006” pozostały prawie trzy miesiące, przygotowania do imprezy już trwają. Urząd Miejski podpisał umowy z artystami uświetniającymi tegoroczne święto miasta. Gwiazdami Dni będą DODA z zespołem VIRGIN (11 czerwca) BAJM (11 czerwca) oraz STACHURSKY (10 czerwca).
-
Mr.Exclusive
-
panisamasobie
Na Dodę?
Fantastycznie będzie posłuchać śpiewu przystojnego Jacka w swoje urodziny!!!; -) -
d
-
-
Anonim
Gorzej byloby tylko gdyby zamiast Dody byla Mandaryna. Ale i tak nie jest najlepiej. Powiem wiecej jest tragicznie. Nawet jak na moj wrodzony optymizm :| -
Narcyz
-
panisamasobie
Co Wy tacy wyalienowani jesteście?
Dla mnie Dni Sochaczewa to przede wszystkim okazja do spotkania ze znajomymi! Oczywistym chyba jest, że wszystkim się nie dogodzi!
Ze Stachursky'ego akurat się cieszę, ponieważ Jacek jest cholernie męski i posiada zmysłowy głos...! Cmok! -
j u l i .
-
panisamasobie
-
Narcyz
Ze znajomymi to się mogę spotkac zawsze i wszędzie i DS do tego mi potrzebne nie są. A że nienawidzę tłoku i tych wszystkich straganów co rozstawiają wzdłuż Traugutta to raczej organizatorzy nie mogą liczyć na mnie jako potencjalnego klienta. I te naj***ne stada dresów i innego nie pożądanego elementu szwędające się po mieście. Brrr...
-
panisamasobie
Przynajmniej nie czepiasz się zaproszonych wykonawców.
Każdy ma jakieś fobie... -
Anonim
A kto powiedzial ze nie przyjde. Zeby nawet zalosne Blog 27 ( czy iles tam ) i Tokyo holet mialo byc to i tak sie pojdzie z powodu gloownie znajomych ktorych sie nie widzialo miesiacami.
Moze Doda tego gloopka Majdana przywiezie :P Uwielbiam ogladac z nimi wywiady :P W tepocie Mandaryny nie bija ale i tak jest zabwnie :) -
Anonim
-
Anonim
dni socho to super zabawa dla mlodzszych telewidzow.beda mogli popalic papierosy i popic piwko w okolicznych zaroslach,a pozniej gdy slonce dobrze przygrzeje beda lezec i wic sie na zielonej trawce w swoich badz obcych odchodach.
klimat!!! -
d
a mi w dniach socho zawsze podoba sie lansiowo wytapirowanych nusiek z okolicznych wiosek po jedynym w swoim rodzaju 3 dniowym deptaku.
a dode to chyba pod burmistrza wybrali żeby znowu miał kogo cmokać przy wręczaniu kwiatów -
Narcyz
>panisamasobi e napisała:
>Przynajmniej nie czepiasz się zaproszonych
>wykonawców.
>
>Każdy ma jakieś fobie...
Zapomniałem dodać że wykonawcy też mi baaardzo nie odpowiadają, ale ludowi się podoba więc niech mają swoją Elektrodę.
;-) -
Aś
oj tam...dobrze bedzie; ) a Kuba widze spisal sie i wyszpiegowal kto bedzie wystepowal; )) bardzo dobrze bardzo :pp
ale najwazniejsze jest to ze bede juz wtedy po maturze; )))))) -
Anonim
:] "...sie gra sie ma..."
a ja juz bede prawie po s(tr)esji...
wiec dody napewno nieprzegapie:D -
Anonim
Tapeciar nie trzeba na wioskach szukac ( choc na takowych jest ich wylegarnia przewaznie ). W Sochaczewie jest ich tyle ze i bez pomocy kolezanek z zewnatrz dadza nam duzo uciechy :)
Pamietam jak w zeszlym roku jakies 2 rozowe cizie sie "bily" a ich faceci z obstawami patrzyli na to i dopingowali. Jedna w koncu wygrala a jej chlopak uczcil to donosnym krzykiem " To moja dupa !!! To moja dupa !!! ". A jego luba bardzo, widac bylo, cieszyla sie i ze zwyciestwa i z piesztotliwego pseudonimu.
Nie wiem jak bardzo trzeba sie nie szanowac zeby pozwolic nazywac sie dupa. Ale coz... niektore to lubia.
Pozdrawiam wszystkie dupy...
.... a dziewczyny pozdrawiam jeszcze bardziej :)
Dziekuje za wysluchanie apelu. -
panisamasobie
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Sochaczew
- Załóż własne grono tematyczne