L.O. im. Jana III Sobieskiego [1623]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • rybka_pwse

Słyszałam co mówiły starsze klasy kiedy mój rocznik przyszedł do szkoły i wiem, że też byliście w szoku naszyn zachowaniem. To co się dzieje teraz to wogóle przechodzi ludzkie oczekiwania...
    A wy co myśleliście o nas??
  • Kasia .

ale teraz te pierwsze klasy to wogole szkoda gadac !!!

zachowuja sie jak bachory z podstawowki!

jakies takie nie dojebane
  • rybka_pwse

Kaśka gorzej niż nie dojebane!!przez nie są tylko przypały i klasy są zamykane...i nie można sprawdzianów sobie pożyczać :D
  • keep it strong

To nic sie w tej szkole chyba nie zmieniło.Ja uważam ze ta szkoła jest na poziomie podstawówki i żałuje ze do niej chodziłem.To jakies żarty nie liceum ,najfajniejsza osoba jaka tam pracowała był ronald i śledziu od fizyki a reszta to popaprancy.Uciekajcie z tej szkoły, a koleżanke Kasie to kojaze z prusa chyba ale nie jestem pewien w takim razie pozdro dla ciebie
  • Anonim

siemasz Supron!! sto lat Cię już nie widziałam!! pozdrawiam!
  • keep it strong

Siemano no ładnie prawie bym cie nie poznał.Co tam u ciebie skończylas to badziewne LO czy matura w tym roku?
  • Anonim

Kasiu nie nie dojebane... to są cicho - ciemni :)

A tak wogóle to ja nie rozróżniam 2 od 1 klas (bez urazy Rybciu; )
  • Marek

supron a zes przypierdolil.... wyciagnij swoje swiadectwa i tak sobie pomysl o poziomie w tej szkole... ale bez urazy; )
  • Marek

nie zeby cos, ja tam ocenami szokowalem ale raczej nie pozytywnie... poziom szkoly zalezy od uczniow nie od nauczycieli... tak mysle
  • rybka_pwse

WERCIA JA SIĘ NIE GNIEWAM :D
    WIEM, ŻE MNIE KOJAŻYSZ I TO CHYBA DOBRZE ALE TAK MYŚLĄC PRAKTYCZNIE MNIE SIĘ NIE DA NIE KOJAŻYĆ :D
    MAM RACJE??
  • Anonim

Supron ogarnij się już po maturze!! na samych piątkach!! hahahahha prawie.... :D
  • Ala

Setniew Ty to jednak mądry chłop jesteś!Dokładnie....wszystko zależy od uczniów,czy im się chce i co tak naprawdę chcą osiągnać. That's all!
  • keep it strong

Co ty gadasz setniew.Ja sobie jakos radze na uw a w tej popapranej szkole trzeba było w dupe Markowskiej i innym wchodzic zeby miec dobre oceny.Ja do niej nic nie mam ale taka jest prawda.
  • Makiave(L)

Setniew Supron kope lat sie nie widzielismy:) co tam ludziska co porabiacie? Ktorys ma ochote do sobieskiego wyskoczyc?? Supron moze do nich na siatke wpadniemy mowie ci bylem ostatnio tak dennie graja ze trzba im dokopac nawet nasz sklad byl lepszy:)
  • keep it strong

Beton? czy ja dobrze widze.Siemano co tam u ciebie troche włoski zapusciłes stary wogóle cie nie poznałem.
  • Ala

kogo jeszcze tutaj brakuje...? chyba wszyscy są...hehehe
  • Marek

supron jak powiedzialem ja sadze ze za "naszych czasow" to tam troche cisneli wiadomo ze taki ewenement jak izolda troche burzy moja teorie ale zawsze.... zreszta huj z ocenami z tej szkoly wynioslem owiele lepsze rzeczy niz mature, np. znajomosc z wami wszystkimi; )
  • Marek

i komputer; )
  • Anonim

Beton!!!! o kurwa!! to Ty???? jaki szok!! człowieku zmieniłes sie tak że w życiu bym Cię nie poznała!!
  • Makiave(L)

Siema ludziska wrocilem z zaswiatow:) Malinka Dopiero teraz cie poznalem po pierwszym kontakcie wzrokowym cos kojarzylaem ale za chinola nie wiedzialem co to przez spotkania za sklepikiem:P hej MLodziusie dalej ta miejscowa funkcjonuje??
| |

Sobieszczaki i ich absolwenci - Ludzie na poziomie; )

LXXV Liceum Ogólnokształcące im. Jana III Sobieskiego

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (2)