-
Anonim
czy berger jeszcze pracuje w sobieskim???odkąd dostałam papierek z napisem: MATURA, moja noga więcej nie przekroczyła progu tej szkoły.......ale za każdym razem jak wchodzę/schodzę po schodach to przypominam sobie panią berger i jej słowa: tzymaj plecy prosto i poruszaj tylko nogami, tak żeby biust nie falował................co kolwiek to znaczy........................ ..;) -
olga
-
Anonim
a jak sie trzyma?????????nadal plaski brzuch i rude wlosy????????pozdrow jak mozesz od reginy, bedzie wiedziala o kogo chodzi:) -
Grono.Net
Obawiam się że mało osób za nią przepada dla mnie kobieta jest poprostu śmieszna, wpadnij do szkoły i pogadaj z nią a nie wyreczać się będziesz innymi :P -
-
Anonim
zwłaszcza,ze nikt do niej nie podejdzie.Jezeli juz to tylko z przymusu :P -
Anonim
czy my mowimy o tej samej pani berger??????????to jedna z fajniejszych babek w tej szkole, czemu jej tak nie lubicie????? -
Grono.Net
ja pamietam jak kazala nam cwiczyc posladki w autobusie sciskac i rozluzniac hahahaha -
PangMadzik
doookładnie
ściaskaj pośladki bo ci faluja
nachylamy sie tak żeby łokciami dotykać sufitu
a biustem staramy sie dotknąc podłogi
a małgorzata i tak z nią nie ma lekcji to niech sie nie chwali >;]
ale jaaaa.....co za baba,dziwwczyny przenoszą sie od niej do drugiej grupy. -
Anonim
do kogo sie przenosicie od berger?????????moze do kwiatka albo ronalda, no chyba ze sa jacys nowi,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
a sa jacys nowi od wf????????
-
Anonim
są, facet i babka:) ale Beger jest spoko, pamiętam jak nas uczyła poloneza tańczyc, nie bylo w cale tak źle, a wręcz przeciwnie:) Co prawda ona wygląda jak Hannawald i ma przerażające oczy, ale co tam:) -
Anonim
moja kalse tez uczyla poloneza, ale bylo smiechu ........:)))))))), pare razy rezygnowal, bo nie moglismy sie zmobilizowac, ale efekt na studniowce byl naprawde niezly, bo moja klasa uchodzila zawsze za malo zgranoa mimo to dalismy rade nauczyc sie poloneza!!!!!!!
a jak tam nauka polozeza u innych przebiegal, moze ktos opowie jakies wpadki ze studniowki;) -
Anonim
ah ta Berger...nas tez uczyla poloneza niezle wyszedl i byla z nami na wycieczce do Ustki chyba mieszkala z nami w domku dwie ulice od Izoldy i reszty i ogladala wieczorami 1 z 10 z Kowalska i mowily "teraz moja kolej" to byly czasy:P -
higi
Oj ... Co do p. Berger. Nie ustąpiłam jej raz miejsca w autobusie i mam przechlapane. Gdy tylko jest okazja to do tego nawiązuje i lubi się na mnie wyżyć... heh
No cóż. Na kimś trzeba... -
sand the nightwalker...
p. Berger to ma własną teorie na dosłownie wszystko i jest straszną sklerotyczką, naprawde :/ -
|**.|Jonsey |.**|
Pracuje i zawsze sie mnie czepia!
I zawsze mi pod prysznic wchodzi ... i sie czepia ze jestem goly :/
-
Anonim
ahahhahahahahah...ona bardzo lubi oglądać gołych lub przebierających się uczniów...wchodzi do szatni gdy się przebieramy "dziewczynki nie patrze"..ale lumpi się....wow -
Magda●Joanna
nie wiem na czym to polega, ale od kiedy uslyszalam jej rozmowe z moja wuefistka na temat napinania posladkow w autobusie, na przystanku i kiedy tylko sie da, jakos mnie od niej odrzuca... :/ -
higi
Najbardziej mnie w niej przeraziło to że ona po twarzy umiała rozpoznać kto nie lubi ćwiczyć :P
I wkurza mnie to,że ja nie mam co napinać!! :P
-
Magda●Joanna
ehhehehe
a podobno zdarza jej sie podbic do jakiejs uczennicy na przystanku i zlapac ja za tylek, zeby sprawdzic czy napina posladki; D -
higi