-
John!!!
-
szaszynski
-
Siarus
Santa cruz ma super deseczki, ja smigam na Hedzie i tez nie moge o niej nic zlego powiedziec, na poczatek nie oplaca sie kopowac drogiej nowej dobrej deski. -
John!!!
-
-
wpprene
-
Buła
-
$ Ejkej $
Option, forum, powiedzmy burton (nie przepadam), Rome, Santa Cruz (mam i polecam), Ride ta sa firmy na ktore JA bym sie zdecydowal... No ale wiadomo ze Elany i Atomic sa poza konkurencja...:D -
Screw
http://www.lib-tech.com/snowboards/...
lib tech :D
ostatnio jeszcze w oko mi wpadly dechy
volkl: riot sqd, jibster sqd :)
a burek jak burek... cena = marka, tez nie przepadam
testowalem deski forum... naprawde spoko :) -
shakk
mi wpadly w oko Unity; ) czekam poki co na 07/08 :) tak informacyjnie od tego sezonu bedzie dostepna w PL -
.ori as fuck!
-
meizuk
-
królik
salomon!!!bardzo dobre deseczki
w tym roku przymierzam sie do burnera
(polecam wszystkim lubiacym szybka i agresywna jazde)
-
$ Ejkej $
W zeszlym sezonie koledze rozwarstwil sie salomon a w tym drugi kolega salomoinka zlamal... wiec ja bym nie polecal a juz na pewno nie kupil... -
Zbyrzi
Ja śmigam na Burtonie i nie dlatego że większosc sie tym jara tylko dlatego że mi sie podobała i jest dobra jak dla mnie.. -
Anonim
>Snowboarder a.k.a Olala xP napisał
>W zeszlym sezonie koledze rozwarstwil sie salomon a w tym
>drugi kolega salomoinka zlamal... wiec ja bym nie polecal a
>juz na pewno nie kupil...
Osobiście od kilku lat jeżdżę na Salomonie i nie mam mu nic do zarzucenia :) Jak za tą cenę to deski są spoko. -
$ Ejkej $
To widac moi koledzy mieli wyjatkowego pecha... I przez to co widzialem ja bym nie wywalil pieniedzy zeby sie przekonac na wlasnej skorze czy mi tez sie posypie:P ja tylko opowiadam i przestrzegam o moim "doswiadczeniu" z ta firma. To dobrze ze nie wszystkim sie sypia mozesz byc dumny:D -
Tymon
>Wyrzyk (L) napisał
>Ja śmigam na Burtonie i nie dlatego że większosc sie tym
>jara tylko dlatego że mi sie podobała i jest dobra jak dla
>mnie..
Nikt Burtonem się nie jara -
-
Tymon
K2 Zeppelina katuje kilka sezonow, mozna z czystym sumieniem polecic:) -
$ Ejkej $
Ja mam SC i nire sa naj:P wolalbym jakiegos forumka albo optiona:P osobiscie czaje sie na Optiona mendenhalla:D jak ktos ma to neich sie pochwali czy jest warta zakupu:)