Snooker :) [1857]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • And®u

Ale w prawdziwym snookerze; ) moj to 18 :D a gralem dopiero 4 razy ...
  • Rafael Sanchez

Niebieska + różowa + czarna, prawda? :D

Ja grałem 2 razy i udało mi się zrobić 13 - różowa + czarna.
  • And®u

Rozgryzles mnie :D ale jako moj 2 wynik plasuje sie 16 :D czerwona + czanra + czerwona + czarna :D
  • And®u

Rozgryzles mnie :D ale jako moj 2 wynik plasuje sie 16 :D czerwona + czanra + czerwona + czarna :D
  • fuck off

a ja juz z dwa miechysobie gram dosc niereguralnie i maks to 9 :P brazowa + niebieska. ale wiele razy miałem czerwona +niski koloror + czerwona
  • Anonim

czerwona, czarna, czerwona, czarna, czerwona, różowa...
    całe 22 :D
    wypas, nie ma co...
  • pubus

najwyzszy to 2 czarne 2 niebieskie i jescze na koniec jedna czerwona, czyli 29 :) potem clay kolor z gry czyli 27 i 3 czarne jako ostatni co daje 24

a takto to po 3-4 bile sie wbija :)
  • wayward cloud

Różowa i czarna to 13, ale break 15 - bo przed każdą musisz zaliczyć jeszcze bilę czerwoną :P
  • And®u

To ładnie ... ale napiszcie jeszcze ile razy juz graliscie albo ogolnie ile gracie
  • Anonim

prawie w ogole. zaczynam po maturach w 147 z ziomkiem.
  • *MASA*

ja jeszcze nie grałem :( nie mam z kim za bardzo :( dlatego mam nadzieję że ta ustawka wypali :)
  • Anonim

koniecznie.
    22, niedziela, albo 21 sobota.
    kolo 16-17, Rotunda, all red.
    i do 147 potem :]
  • wojtas

no moj to byl 6 hehe nie ma co :D mistrz swiata sie nowy ujawnil wlasnie :P czerwona + brązowa + czerwona :] i takie zajebiste dojscie do czarnej (latwej ) ale zwalilem :P hehehe a bylo by 13 :D
  • Anonim

Kulka, ja też nigdy nie grałam, więc może zagramy razem :p
  • Anonim

Eustachy, tylko nei w sobotę, bo ja jadę na Junewalia, a w niedzielę pewnie będę musiała się uczyć :(
  • -=Misiek=-

Mój break to 21 :)
  • Michael Holt

Za moim drugim razem, w mini snookera 15 :D
  • Anonim

chyba już to mówiłam (pisłam), ale ja jeszcze nigdy nie grałam w snookera, więc swoim breakiem nie mogę się pochwalić :p
  • Grono.Net

To bylo w Pirenejach... Lato, roku 1998. Jechalem zielonym Maseratim 54' ok. 170 km/h, no i na wysokosci ok. 1650 m n.p.m. zaczalem hamowac. Samochod byl nieruchomy po 16 m.
    Pytanie jest nastepujace: policz ile wyniosl moj najwyzszy break z inf. umieszczonymi powyzej. Odp. prosze podac do 3 d.p. Milego liczenia. P.S. Data tez jest wazna w tym zadaniu :D
    Pozdrawiam walecznych amatorow snookera!
  • agcior

kaśka... ty betonie :))))

eh..
| |

Od jakiegos czasu nie moge odejsc od telewizora jak tylko rozpoczynaja sie zawody SNOOKERA. Ciekawa ...

Fotki

Miejsca grona (0)