-
And®u
Ale w prawdziwym snookerze; ) moj to 18 :D a gralem dopiero 4 razy ... -
Rafael Sanchez
Niebieska + różowa + czarna, prawda? :D
Ja grałem 2 razy i udało mi się zrobić 13 - różowa + czarna. -
And®u
Rozgryzles mnie :D ale jako moj 2 wynik plasuje sie 16 :D czerwona + czanra + czerwona + czarna :D -
And®u
Rozgryzles mnie :D ale jako moj 2 wynik plasuje sie 16 :D czerwona + czanra + czerwona + czarna :D -
-
fuck off
a ja juz z dwa miechysobie gram dosc niereguralnie i maks to 9 :P brazowa + niebieska. ale wiele razy miałem czerwona +niski koloror + czerwona -
Anonim
czerwona, czarna, czerwona, czarna, czerwona, różowa...
całe 22 :D
wypas, nie ma co... -
pubus
najwyzszy to 2 czarne 2 niebieskie i jescze na koniec jedna czerwona, czyli 29 :) potem clay kolor z gry czyli 27 i 3 czarne jako ostatni co daje 24
a takto to po 3-4 bile sie wbija :) -
wayward cloud
Różowa i czarna to 13, ale break 15 - bo przed każdą musisz zaliczyć jeszcze bilę czerwoną :P -
And®u
To ładnie ... ale napiszcie jeszcze ile razy juz graliscie albo ogolnie ile gracie -
Anonim
-
*MASA*
ja jeszcze nie grałem :( nie mam z kim za bardzo :( dlatego mam nadzieję że ta ustawka wypali :) -
Anonim
koniecznie.
22, niedziela, albo 21 sobota.
kolo 16-17, Rotunda, all red.
i do 147 potem :] -
wojtas
no moj to byl 6 hehe nie ma co :D mistrz swiata sie nowy ujawnil wlasnie :P czerwona + brązowa + czerwona :] i takie zajebiste dojscie do czarnej (latwej ) ale zwalilem :P hehehe a bylo by 13 :D -
Anonim
-
Anonim
Eustachy, tylko nei w sobotę, bo ja jadę na Junewalia, a w niedzielę pewnie będę musiała się uczyć :( -
-=Misiek=-
-
Michael Holt
-
Anonim
chyba już to mówiłam (pisłam), ale ja jeszcze nigdy nie grałam w snookera, więc swoim breakiem nie mogę się pochwalić :p -
Grono.Net
To bylo w Pirenejach... Lato, roku 1998. Jechalem zielonym Maseratim 54' ok. 170 km/h, no i na wysokosci ok. 1650 m n.p.m. zaczalem hamowac. Samochod byl nieruchomy po 16 m.
Pytanie jest nastepujace: policz ile wyniosl moj najwyzszy break z inf. umieszczonymi powyzej. Odp. prosze podac do 3 d.p. Milego liczenia. P.S. Data tez jest wazna w tym zadaniu :D
Pozdrawiam walecznych amatorow snookera! -
agcior