SNM [402]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • FilipSt

Witam
    Jestesmy zespolem studentow 5tego roku PJ, absolwentami kierunku programowanie gier.
    Rozpoczynamy nowy, nie zwiazany ze szkola, projekt. Szukamy ludzi, ktorzy chcieliby i potrafili

stworzyc wizje graficzna swiata gry. Mowimy tu o interaktywnym wspoltworzeniu wizji swiata, az do

wytworzenia concept art'ow, z ktorych zostana pozniej wymodelowane obiekty 3d.

Projekt poczatkowo bedzie projektem niekomercyjnym - docelowo powstanie demo i bedziemy szukac

inwestora.

Czekamy na probki prac wykonanych dowolna technika, w klimacie dark fantasy. Nie chcemy wrzucac tutaj dlugiego opisu swiata, zainteresowanych prosimy o kontakt mailowy: uriel@skrzynka.pl.
    Przeslemy skrotowy opis swiata.
  • Darkfantasy? Czyli co, lochy i smoki?; -)
  • z

a wiesz co to google.com ?
  • Anonim

Mam ten opis swiata jak chcecie chopaki to Wam jutro przyniose.
  • Czy ktoś uprzejmy komu wpadła w rękę kartka którą wtedy rozdawali mógł by jej tekst lub skan tu wrzucić?
  • Anonim

Przyniose Ci jutro Marku, bo nie chce mi sie skanera wyciagac. Swoja droga, 4 dni temu sie zaoferowalem z ta sama kartka, uwazniej sie wczytuj :)
  • A dało by radę jeszcze dziś? Zastanawiam się nad tym czy by dla nich scenografii nie spróbować zaprojektować. Jutro rano mam spotkanie w tej sprawie i chciał bym sobie to wcześniej przyswoić.

Wiem, wiem, zanim zaczniesz komentować, wiem że nie jestem Da Vinci, ale z architektórą radzę sobie nieźle, więc może jednak coś z tego wyjdzie; )
  • z

>MarekZ napisał
    >A dało by radę jeszcze dziś? Zastanawiam
    >się nad tym czy by dla nich scenografii nie
    >spróbować zaprojektować. Jutro rano mam
    >spotkanie w tej sprawie i chciał bym sobie to
    >wcześniej przyswoić.
    >
    >Wiem, wiem, zanim zaczniesz komentować, wiem że
    >nie jestem Da Vinci, ale z architektórą radzę
    >sobie nieźle, więc może jednak coś z
    >tego wyjdzie; )

buahahahahah..... pocieszny jestes
  • Anonim

I jak, Marku? Ktos oprocz Ciebie sie zainteresowal sprawa tych concept artow?
  • >Miazg napisał
    >I jak, Marku? Ktos oprocz Ciebie sie zainteresowal sprawa
    >tych concept artow?

Tak. Olo jeszcze się wciągną.
  • Anonim

Well, well... z checia bym zobaczyl efekty Waszej pracy. Ja niestety nie mam czasu zeby sie za to zabierac
  • A robota nie jest taka trudna jak się wydaje.
    Olo robi postacie i rekfizyty, ja scenografię, obaj będziemy 'walczyć' z roślinnością.

Gdy przyszliśmy na rozmowę kfalifikacyjną nie zabraliśmy ze sobą żadnego portfolio. Chłopaki byli zaskoczeni że w ciągu wykładu Prota obaj wyrobililiśmy się ze srobieniem kilku dobrze wykończonych ilustracji.

Ogólnie wszystko zapowiada się bardzo ciekawie. Mam nadzieję że uda nam się ten projekt dociągnąć do końca.
  • ghetto philanthropic

kaleczysz jezyk zmoro

• Alusi

Marek, zrobiłeś coś? Bo mnie sie dzisaij nie chciało a w łikend, jak wiesz, laba... %)
  • Tak zrobiłem parę rzeczy.
| |

Grono studentów wydziału "Sztuka Nowych Mediów" na PJWSTK. lolz

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)