-
FilipSt
Witam
Jestesmy zespolem studentow 5tego roku PJ, absolwentami kierunku programowanie gier.
Rozpoczynamy nowy, nie zwiazany ze szkola, projekt. Szukamy ludzi, ktorzy chcieliby i potrafili
stworzyc wizje graficzna swiata gry. Mowimy tu o interaktywnym wspoltworzeniu wizji swiata, az do
wytworzenia concept art'ow, z ktorych zostana pozniej wymodelowane obiekty 3d.
Projekt poczatkowo bedzie projektem niekomercyjnym - docelowo powstanie demo i bedziemy szukac
inwestora.
Czekamy na probki prac wykonanych dowolna technika, w klimacie dark fantasy. Nie chcemy wrzucac tutaj dlugiego opisu swiata, zainteresowanych prosimy o kontakt mailowy: uriel@skrzynka.pl.
Przeslemy skrotowy opis swiata. -
-
z
-
Anonim
-
-
Czy ktoś uprzejmy komu wpadła w rękę kartka którą wtedy rozdawali mógł by jej tekst lub skan tu wrzucić?
-
Anonim
Przyniose Ci jutro Marku, bo nie chce mi sie skanera wyciagac. Swoja droga, 4 dni temu sie zaoferowalem z ta sama kartka, uwazniej sie wczytuj :) -
A dało by radę jeszcze dziś? Zastanawiam się nad tym czy by dla nich scenografii nie spróbować zaprojektować. Jutro rano mam spotkanie w tej sprawie i chciał bym sobie to wcześniej przyswoić.
Wiem, wiem, zanim zaczniesz komentować, wiem że nie jestem Da Vinci, ale z architektórą radzę sobie nieźle, więc może jednak coś z tego wyjdzie; ) -
z
>MarekZ napisał
>A dało by radę jeszcze dziś? Zastanawiam
>się nad tym czy by dla nich scenografii nie
>spróbować zaprojektować. Jutro rano mam
>spotkanie w tej sprawie i chciał bym sobie to
>wcześniej przyswoić.
>
>Wiem, wiem, zanim zaczniesz komentować, wiem że
>nie jestem Da Vinci, ale z architektórą radzę
>sobie nieźle, więc może jednak coś z
>tego wyjdzie; )
buahahahahah..... pocieszny jestes
-
Anonim
I jak, Marku? Ktos oprocz Ciebie sie zainteresowal sprawa tych concept artow? -
>Miazg napisał
>I jak, Marku? Ktos oprocz Ciebie sie zainteresowal sprawa
>tych concept artow?
Tak. Olo jeszcze się wciągną. -
Anonim
Well, well... z checia bym zobaczyl efekty Waszej pracy. Ja niestety nie mam czasu zeby sie za to zabierac -
A robota nie jest taka trudna jak się wydaje.
Olo robi postacie i rekfizyty, ja scenografię, obaj będziemy 'walczyć' z roślinnością.
Gdy przyszliśmy na rozmowę kfalifikacyjną nie zabraliśmy ze sobą żadnego portfolio. Chłopaki byli zaskoczeni że w ciągu wykładu Prota obaj wyrobililiśmy się ze srobieniem kilku dobrze wykończonych ilustracji.
Ogólnie wszystko zapowiada się bardzo ciekawie. Mam nadzieję że uda nam się ten projekt dociągnąć do końca. -
ghetto philanthropic
-
Alusi
Marek, zrobiłeś coś? Bo mnie sie dzisaij nie chciało a w łikend, jak wiesz, laba... %) -