SNM [402]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • bartek

oj tam.damy rade
  • Anonim

ok, to jak sie tylko dopnę jako kandydujący; P
    wątek już swoje przeszedł, to tak dla zaznaczenia, że jestem z drugiej tury (startowała 13.03.2008)
  • merry

to ja też, jestem na tzw. liście rezerwowej
    ale w sumie mam w plecy 6 godzin zajęc więc
    nie wiem czy się opłaca
  • Anonim

pytanie: Czy ktos z tu odwiedzajacych dysponuje może zdjeciem pana 'mizernego' modela? nie zdązyłem uchwycic go zbyt dobrze, gdyż pojawił sie zaledwie 2 zajecia przed tym jak sobei subtelnie złamałem prawą ręke!!?... w sumei wypadało by chyba po tych 10 zajeciach miec chociaz z 2, no 3 prace z tym gosciem.. z gory, dzięki
  • Anonim

dwie odpowiedzi na powyższe.... :)
    1. (burger queen) nawet jak już przeszło 6 godzin to nie rezygnuj, jeśli naprawdę myślisz o tych studiach to zdecydowanie warto, bo i tak będzie trzeba zapłacić wpisowe, a tu nie dość że skorzystasz to jeszcze masz możliwość zapłacić to w ratach... minęło dopiero po jednych zajęciach z rysunku i malarstwa :)

2. (hedonista?) proponuję się przejść np. w tym tygodniu może będzie okazja jeszcze strzelić fotkę... albo jeśli będzie jeszcze ten model to ja strzelę fotkę i się odezwę :)
  • shysh

primo.

nie wazne ze przelecialo ci 6 godzin zawsze zdazysz to nadrobic. tzeba troche samozaparcia i pracy.

secundo.

te zdjecia to lepiej olej bo rysunek ze zdjecia jest kiepskim pomyslem a oni od razu poznaja na egzaminie ze to nie jest z natury. zamiast tego postaw sobie jakas martwa w domu albo usiadz przed lustrem i rysuj siebie ...
  • zebra

ty to bys tylko siebie rysowal; p
  • shysh

a ty tylko siebie fotografowala ...; s. ja tylko przekazuje dalej rady ktore ktos mi kiedys dal; )
  • zebra

;D
  • Anonim

w 100% popieram ShiSha... znam to z doświadczenia... ze zdjęcia tez można, ale jak już jesteś naprawdę dobry :)
  • DIOX/ HIFI BANDA

wpadłem tu dla fun'u i widzę.... że Szysza tutaj też probujesz budować swój niezmącony niczym autorytet?; )) respekt za wytrwałość :)

a moze liczysz na jakieś małolatki na przyszłość... jak to jest maciek? przyznaj się lepiej teraz...
  • shysh

nie pruboje nigdzie nijak budowac swojego autorytetu wiec nie wymyslaj glupot Patryk. jakos tez nie widze zebys mial jakiekolwiek podstawy zeby tak twierdzic... a to gdzie sie wypowiadam i jak to juz moja spraw, zdaje mi sie ze panuje wolnosc slowa? tak samo zreszta jest z wyrazaniem wlasnych opinii - kazdy ma do tego prawo... takze jesli zamierzasz mi bez powodu w taki sposob ublizac, to lepiej sobie daruj

a na malolaty zadne nie licze, jakos nie mam zadnego parcia a jak sie same znajda to nie bede narzekal
  • Anonim

>ShiSha napisał
    >nie pruboje nigdzie nijak budowac swojego autorytetu wiec
    >nie wymyslaj glupot Patryk. jakos tez nie widze zebys mial
    >jakiekolwiek podstawy zeby tak twierdzic... a to gdzie sie
    >wypowiadam i jak to juz moja spraw, zdaje mi sie ze panuje
    >wolnosc slowa? tak samo zreszta jest z wyrazaniem wlasnych
    >opinii - kazdy ma do tego prawo... takze jesli zamierzasz mi
    >bez powodu w taki sposob ublizac, to lepiej sobie daruj
    >
    >a na malolaty zadne nie licze, jakos nie mam zadnego parcia
    >a jak sie same znajda to nie bede narzekal

To bardzo mocne slowa jak na knypka, ktory nawet mnie nie zna i wypowiada sie, cytuje: "Miazg to zboczuch jest".
  • Anonim

o dzizas... ale jadem zaczyna jechać :)
  • shysh

dobra Miazg... z caly szacunkiem jaki do Ciebie mam to troche przeginasz...nie mam najmniejszego pojecia o co ci chodzi tym bardziej ze przylaczylem sie wtedy poprostu do zartu, a odwolywalem sie do charakteru wiekszosci prac jakie masz w swoim portfolio. chyba nie zaprzeczysz ze wiekszosc ma z nich to pin-up? tym bardziej nie wiem z jakiej racji wyzywasz mnie od jakichs knypkow...zrobilem ci cos zlego? mysle ze nie, i dlatego tez nie wiem skad od ciebie ten agresywny ton
  • Anonim

Primo - "to gdzie sie wypowiadam i jak to juz moja spraw, zdaje mi sie ze panuje wolnosc slowa". To jak jest z tymi swobodami obywatelskimi? Jestes objety specjalnymi wzgledami, Tobie wolno wyglaszac zartobliwe sady na moj temat, a koledze na Twoj juz nie?

Secundo - wyobraz sobie, ze Cie nie wyzywam, tylko dowcipkuje. Bo przeciez "knypek" to dowcipne okreslenie na niska osobe, tak samo jak powiedziec o kims, ze jest "nikczemnego wzrostu", "kurduplem", albo "zboczuchem" wzlgednie "zboczencem". Nie chodze za Toba i nie wytykam palcem, nie staje twarza w twarz z szyderczym smiechem okreslajac Cie mianem - dajmy na to - "parszywego karla", chociaz - z tego, co Cie na uczelni widywalem - kariery w koszykowce raczej nie zrobisz. Przylacz sie po prostu do zartu :P

• shysh

Jak najbardziej ma prawo, tak samo jak i ja mam prawo poczuc sie urazony i zareagowac w adekwatny sposob - , tak samo zreszta jak i to ze nie koniecznie musi mi odpowiadac okreslanie mnie knypkiem ?
    A co do zboczucha to sorry, ale twoje prace przyznaja to za ciebie nawet nie musisz nic mowic; p. Nie zeby to bylo zle, to fakt i tyle, tym bardziej ze kazdy ma jakies zboczenie; )
  • Anonim

ekhm.. przepraszam najmocniej, że przerywam Państwu wymianę zdań, ale mam pytanko..

oczywiście chciałam się też przede wszystkim przywitać :)

Jak to jest z zajęciami za tydzień? Bo chyba coś nie zrozumiałam.. Jutro malarstwa niema za to jest w czwartek zamiast rysunku? Czy idziemy dopiero w piątek?..
  • Anonim

Tak tytulem konca tematu - ja tez mam prawo czuc sie urazony, i wybacz - Twoj wzrost prowokuje takie komentarze :) Swoja droga, 20 lat to kupa czasu zeby przyzwyczaic sie do tego, ze ludzie moga z tego pokpiwac. Buziak
  • shysh

spoko , ale 20 lat to tez wiek zeby nabrac akurat tyle kultury zeby takich rzeczy nie komentowac a tym bardziej nie kpic , buzi i branoc
| |

Grono studentów wydziału "Sztuka Nowych Mediów" na PJWSTK. lolz

Polsko -Japońska Wyższa Szkoła Technik Komputerowych

• do
Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)